Slovenija
50 ogledov

Hrvaški sabor vladi naložil, da prekine arbitražni sporazum

Komentarjev 30
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • francek 11:13 29.julij 2015.

Imamo res nesposobne, pred leti nam hrvatje zaplenijo kombi z prisluškovalnimi napravami, sedaj nam oni prisluškujejo naši pa cvilijo in se jokajo ter mastno služijo baje je model pokasiral že pol milijona, policaji iščejo 14 dni osebo, ki beži v ...prikaži več natikačih na koncu pa osebo najdejo svojci, SRAMOTA.

• Tupamaros 13:56 29.julij 2015.

Nihče ne zahteva tistega kar ni njegovo. Prigrabljenega, ki ga ni malo bodo do Shengena vrnili ali pa bodo blokirani. Ker Slovenija lahko, še bolje mora, izvajati Shengen na SLO-HRV meji striktino bodo kolone ne kilometrske ampak destkilometrske. Ustaška politika ...prikaži veča ni v EU zaželjena.

• markus 18:28 29.julij 2015.

"Če je izstop možen ali ne, Hrvati izstopajo" = Če je ozemlje in morje njihovo ali ne, Hrvati ga hočejo.

praufo 14:13 29.julij 2015.

Za začetek kot začetek, pogovorimo se o Istri. Imate kravatarji hrvatarji kaj za povedat. Tukaj napišite na tem forumu, al pa povejte kje se kej da diskutirat. Če prav razumem, je vse kar je obala, od črne gore al grčije, ...prikaži več v lasti Hrvaške. Matr ste hrvati bebci, s tem ko bo slovenija imela svoje morje, boste vi profitirali x 10. Zakaj ? Slovenija je posebna država, kjer je mnogo tranzita in tega ne izkoristi. Koper je slovenski in tukaj se marsikaj dogaja, tovor gre naprej čez sloveijo in evropo. Žal mi je, da imamo takšno železnico. Ampak, tukaj smo kjer smo. Oprostite hrvati, hinavci, licemerci in poobožnjaki. Bolj ko hodite v cerkev, bolj ste pokvarjeni v svoji duši. Dosti mate zemlje.

• Kranjica 20:43 29.julij 2015.

@jakec1575 - Res je, njihove volitve največ vplivajo na sedanje dogajanje.. Morda bi bilo bolje, če bi celoten proces odločanja na arbitr.sodišču podaljšali in nadaljevali šele, ko bodo Hrvatje že formirali novo vlado?

praufo 21:09 29.julij 2015.

Iskreno povedano, ne razumem zakaj se teli kravatarji - hrčki tako pulijo za teh nekaj kilometrov obale. Slovenije ne morejo okupirat in če ima teh 40 km obale in dostop do morja. Kje je tukaj problem ? Očitno ga ne ...prikaži več smemo imeti. Kako si oni lahko lastijo morje, kako ? Kas sploh naredijo za to morje, razen, da ga izčrpavajo, po novem še z nafto. In to bi bilo vse njihovo.

praufo 21:14 29.julij 2015.

Odkrito povedano, da se mi zadnje leta zelo gnusi hodit na hrvaško. Pa saj tisti preprosti ljudje, domačini so še kar u redu, ampak na splošno, pa ... tako so arogantni, vzvišeni, pomembni, samovšečni. Pred leti sem bil v enem ...prikaži več kampu v Istri in ko smo družba naročali runde piva, smo sproti plačevali. Kelnar je za vsako rundo prinesel račun, ki smo ga pustili na mizi in plačali rundo. Na koncu je še enkrat za vse runde izstavil račun. Zakaj, če smo že plačali. Dejal je, da ga je zmotio to, da so na mizi računi. Tega barabina sem se zapomnil in nikdar več ne bom hodil v tiste kraje. Hrvat pač !

• jakec1575 14:38 29.julij 2015.

Ta je dobra, če je izhod mogoč ali ne, mi izstopamo. :) Kako kratkovidno. Tudi če ne bi šlo za mejo in ne bi šlo za Slovenijo. To se arhivira in opazuje. in ko pride do dvostranskih pa cetudi prijateljskih ...prikaži več odnosov se to takrat potegne ven iz arhivov. A vi ste tisti, ki stalno nekaj dogovarjate, pol pa zviz ven, ko neodgovorno derište na male fore. Čeprav imajo podporo Amerov in pomoje tudi Nemčije, ki si želijo Hrvaške za lokalnega šerifa, med tem ko se v Evropi nekateri bolj nagibajo k Srbiji, ki pa si je vseeno zapravila z zadnjimi dvajsetimileti vso kredibilnost. Brez podpore ne bi Hrvaška tako suvereno nastopala. Za nas je važno, da pred mednordno institucijo, ki se ji Hrvati rugajo, izpeljemo do konca. Nihče se nedela norca iz mednarodnega sodisca. Razen kitajske, Rusije in ZDA. To je realnost.

• jakec1575 15:21 29.julij 2015.

Ne skrbi. Pač nerodno je, ker so njihove volitve in odločba sodišča na isto leto. Zakaj pa mislis, da so s 25.6. prestavili na december objavo in delo? Ne pozabi. posnetki so iz 2014. Zato pa Evropa šizi. Ker smo ...prikaži več mi pristali na plačilo štediš, čeprav je to stvar sukcesije, ki je edino hrvaška ni podpisala. Preden bi pa banka do terjatev prisla, je bila pa ob licenco. Stvar se bo zamaknila za kaksno leto. Sedaj bodo iskali zaveznike po evropi. Če pogodba ne bi imela mehaniznov, ajd ne rečem, pa še takrat se dogovori. Če pa ima pogodba mehanizme, pa je tole kot otroški vrtec. Za volitve. Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha. Mi smo do Hrvaške sedaj izpolnili vse pogodbene obveznosti oni pa ze 3-4 niso tako da. V eu pa je veliko koripcije, ampak ceni pa se spostovanje pogodb.

• jakec1575 23:01 29.julij 2015.

Pa ne biti naivni. to je šov za lastni narod. Volitve so pred vrati. pred volitvami so vsi za izstop. po volitvah se bojo pa izgovarjali, da je bila to odlocitev prejsnjega parlamenta. Ko jim bo zagustilo, bodo samo ploščo ...prikaži več obrnili. Še zadnic pravim. Mi moramo samo vse pravne postopke izpeljati, ne glede na vse. Kar se zacne se zakljuci. Ali bojo oni to sprejeli takoj ali pa cez 5 let je pa cisto vseeno. imeli so moznost sodelovati. Imajo moznost spremeiti arbitre in dekontaminirati, če je kaj kontaminirano. njihov beg pa kaze le to, da so podpisali s figo v zepu. Ampak v Evropi to ne gre. na balkanu ja, v evropi pa ne. Kaj bo politicno se bomo pogovarjali kasneje. do decmebra stro pravno in po papirjih. S Hrvati ustno nikoli nič več. V vseh pogodbah do se daj smo izpolnili svoje dolznosti, vkljucno z varcevalci LB po sodbi sodisca za ČP. To se nam mora obrniti vprid. Da spostujemo pravne zaveze.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.