Smrdljivi levaki in slobodnjaki PREOSTANE VAM GA SAMO 4 DOLGIH LET PUŠENJE DESNIČARJEM
Cigomigo, a te res ni sram, da pišeš kot otrok v drugem razredu osnovne šole? Ko bi vsaj kaj pametnega napisal.
Koliko naša politika lahko naplavi nesposobnih ljudi na položaje v gospodarstvu,na pomembna politična mesta.
Jozo Ritnik še dobro, da ne vohaš smrada, ki se širi od tebe, ker drugače bi samega sebe zadušil!
Bebo, cigomigo od kod se javljaš? Iz Žabjeka ali Argentine. ?
Vidimo, da polpismeni volijo "janšo", zato je SLO tam zadaj.....
V paru sta se izpraznila tudi najhujša komentatorja Ender3 in Dieta!
Cigomigo, jaz ne bom dovolil, da mi ga pušita Ender3 in Dieta. Tudi Janeza_533 bom prikrajšal za ta užitek.
Kva tlačan, kaj v kleti se pa ne sproščate z maloumjem
Cigomigo,ti si en velik desničarski kreten.Očitno si imel možgansko kap,škoda,ko te ni v jezik urezalo.Puši ti vsem levakom po vrsti,začni pri Golobu,končaj pri sebi,nedonošenček brezobrazni.
Ender3, da, ukvarjamo se z maloumjem. S tvojim!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Smrdljivi levaki in slobodnjaki PREOSTANE VAM GA SAMO 4 DOLGIH LET PUŠENJE DESNIČARJEM
Cigomigo, a te res ni sram, da pišeš kot otrok v drugem razredu osnovne šole? Ko bi vsaj kaj pametnega napisal.
Koliko naša politika lahko naplavi nesposobnih ljudi na položaje v gospodarstvu,na pomembna politična mesta.
Jozo Ritnik še dobro, da ne vohaš smrada, ki se širi od tebe, ker drugače bi samega sebe zadušil!
Bebo, cigomigo od kod se javljaš? Iz Žabjeka ali Argentine. ?
Vidimo, da polpismeni volijo "janšo", zato je SLO tam zadaj.....
V paru sta se izpraznila tudi najhujša komentatorja Ender3 in Dieta!
Cigomigo, jaz ne bom dovolil, da mi ga pušita Ender3 in Dieta. Tudi Janeza_533 bom prikrajšal za ta užitek.
Kva tlačan, kaj v kleti se pa ne sproščate z maloumjem
Cigomigo,ti si en velik desničarski kreten.Očitno si imel možgansko kap,škoda,ko te ni v jezik urezalo.Puši ti vsem levakom po vrsti,začni pri Golobu,končaj pri sebi,nedonošenček brezobrazni.
Ender3, da, ukvarjamo se z maloumjem. S tvojim!