Svet
22081 ogledov

Hude obtožbe na račun spletne trgovine, ki je obnorela Slovence

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 19:24 16.maj 2024.

    Seveda,če jim gre pa v nos,ker svojih predragih izdelkov ne morejo prodati!!! Sam imam same dobre izkušnje z TEMU!!!

  • herman3 20:21 16.maj 2024.

    Ne vem, kaj bi bilo s Temu narobe? Vse kar sem naročil je bilo hitro dobavljeno, pri vračilu nobene težave, cene ugodne brez poštnine. Kvaliteta je pa primerljiva s ceno, oz. večinoma boljša. Tako da mislim, vse to moti najbolj ...prikaži več konkurente, ne pa potrošnike.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 21:06 16.maj 2024.

      Očitno je narobe je to, da so prepoceni!? No je pa dejstvo, da kvaliteta, ki jo nudijo višjih cen verjetno ne bi prenesla...

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 04:37 17.maj 2024.

    Edini "problem", ki sem ga imel pri naročanju s "Temu" je bilo, ko so enkrat za dva dni zamudili rok dobave..Zaradi tega so mi avtomatsko pripisali 5 evrićev dobropisa...Bi vam pa lahko eno uro pisal in našteval probleme, ki sem ...prikaži večem jih imel z našimi spletnimi trgovinami, konkretno z "mimovrste" shopster, ipd...."Temu " ponuja dovolj opisa artiklov, le preveč zaletavi ne bodite.. Nekatere njihove artikle naši ponudniki ponujajo po vsaj petkratni ceni... Poštnine in carine ni, navalite narod....

  • Ender3 20:39 16.maj 2024.

    Kakopak, da bo Unija branila svoje trgovce, a žal so ti brez konkurence v primerjavi s Kitajci..EU naj raje poskrbi, da državljani in potrošniki ne bomo žrtve agresivnih in zavajujočih domačih oglaševalcev ..Njihov denar se preliva v napačne roke lobijev..

  • Avatar NickMason
    NickMason 07:12 17.maj 2024.

    Temu je kot KIK ,Tedi in podobno,rufut ,dobiš marsikaj in poceni,o kvaliteti lahko pa samo sanjate

    • Avatar luckyss1
      luckyss1 07:19 17.maj 2024.

      Neke osnovne, recimo plastične zadeve ali kovinski polizdelki so enake kvalitete kot pri nas..Elektronika je neka srednja klasa, ki se pri nas prodaja petkrat držje, sem zasledil celo povsem iste izdelke pri nas po 5x ceni....Vrhunske kvalitete pa tam ni, ...prikaži več pri nas pa je v naših največjih spletnih trgovinah tudi izjemno redka ali izredno draga...

    • Avatar NickMason
      NickMason 07:27 17.maj 2024.

      Sam kupim samo kadar res kaj rabim,pa ne nasedam reklamam,drgač pa izlet v Kladušo pa si prvoščiš nakup vsega kar ti srce poželi in še poceni se naješ,za kar brezveze nekaj kupovat je pa še bolj brez veze,obutev in oblačila ...prikaži več za tako ceno je pa že iz izkušenj povem da si nazadnje še noge pokvariš ,vsa ta plastika ni vredna nič.Malce mislite na svoje zdravje ne pa na ceno.

    • Avatar luckyss1
      luckyss1 07:31 17.maj 2024.

      Kar se tiče obleke, obutve in podobnega je dolgoročno najceneje, če kupiš priznane znamke in najvišjo kvaliteto...Ne bom pa tukaj kupoval npr. vrečk za smeti po 5 evrov 10 komadov, če mi jih Kitajci brezplačno pošljejo za 50 centov :)

    • Avatar NickMason
      NickMason 07:37 17.maj 2024.

      Itak,ampak to je tudi pri nas v Tedi recimo,drgač pa vedno raje pustim denar domačim,vsaj znanec ima kaj koristi od tega.Samo naši trgovci so zaspali v izbiri in jih počasi splet prehiteva po dolgem in počez,ampak je še vedno splet ...prikaži več po sami kvaliteti vprašljiv,ker če ne poznaš firme izdelka si prej razočaran kot zadovoljen.

  • munja 18:44 17.maj 2024.

    Tudi jaz sem zasledil ta "Temu", pa sem bil kar malce zmeden, ker vsako minuto nekaj spreminjajo. Mislim, da je tudi premalo določenih podatkov in nisem nikjer zaznal ali pa nisem bil dovolj pozoren, kam oz. kako se plača naročen ...prikaži večn izdelek ali je možnost plačila tudi po povzetju.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.