Vojteh - blagor tebi , ki ne vidiš dlje kod do konca svojega nosa. Očitno ti še ni jasno da s svojim pisanjem si TI tisti, ki drugim privoščiš tako kalvarijo - a verjamem da je to ze preveč za-te.
vse nazaj domov,pa si naj doma na novo zgradijo ali pa vse v zrak spustijo,kak jih je volja,Eu je po tradiciji krščansko,musliči pa naj doma razgrajajo
Pojdi jokati k sorošu in tvoji hillary, saj liberalci tako radi igrajo na čustva in človekove pravice, da na koncu naredijo svetu več škode kot koristi. Merkelova ve kako to gre.
Vojteh - blagor tebi , ki ne vidiš dlje kod do konca svojega nosa. Očitno ti še ni jasno da s svojim pisanjem si TI tisti, ki drugim privoščiš tako kalvarijo - a verjamem da je to ze preveč za-te.
blagor ubogim na duhu.
Nima smisla. Revček si.
Bi mi privoščil, kajne?
vse nazaj domov,pa si naj doma na novo zgradijo ali pa vse v zrak spustijo,kak jih je volja,Eu je po tradiciji krščansko,musliči pa naj doma razgrajajo
Pojdi jokati k sorošu in tvoji hillary, saj liberalci tako radi igrajo na čustva in človekove pravice, da na koncu naredijo svetu več škode kot koristi. Merkelova ve kako to gre.
Tudi ti spokaj z njimi, saj tja tudi spadaš.
Očitno bo si rad sam sebi to privoščil.. vsaj tako razlagaš povod takim dejanjem..
Tudi drugo mesto ti očitno ne uide! Boš napisal še enega za tretje?
tramp še ni zaprisegel, ne vem zakaj rabijo tolk časa
..da je škoda..
V Bild-du piše,da je napadalec prišel po balkanski poti.Torej!!!Merklovi pa privoščim tako tragedijo v njeni družini.Me zanimanjen-wir schafen das-.
Vojteh - pojdi svoje umotvore razlagat sorodnikom pobitih v tem letu!
Jaz govorim o osnovni človečnosti in preseganju okvirov strahu in sovraštva. Samo to.
Kdo je napisal, da ni kak moj oknčal pod kolesi? Ste res tako butasti?
Ti pa pojdi v Sirijo in naredi isto, ok?
Kaj pa odtisi+ biološke sledi.. ??
Torej smo tudi mi krivi, ne samo Merklovca. Če bi se obnašli kot madžarski Orban, bi ostal tam kamor sodi. Na Balkan ali na poti domov!
Pogovarjal sem se z londončanom - pravi, da so London izgubili zaradi priseljencev, že zdavnaj. Toliko o multi-kulti!
povračilni ukrepi so ekstremno nujni, pa ne v siriji, v evropi.