Ne, ti si samo tak, da bi mi privoščil, da bi kakšen moj sorodnik ali pa verjetno jaz, končal pod kolesi terorista, ker imam drugačno mnenje od tvojega in menim, da so begunci ljudje.
Vojteh - blagor tebi , ki ne vidiš dlje kod do konca svojega nosa. Očitno ti še ni jasno da s svojim pisanjem si TI tisti, ki drugim privoščiš tako kalvarijo - a verjamem da je to ze preveč za-te.
Pojdi jokati k sorošu in tvoji hillary, saj liberalci tako radi igrajo na čustva in človekove pravice, da na koncu naredijo svetu več škode kot koristi. Merkelova ve kako to gre.
Ne, ti si samo tak, da bi mi privoščil, da bi kakšen moj sorodnik ali pa verjetno jaz, končal pod kolesi terorista, ker imam drugačno mnenje od tvojega in menim, da so begunci ljudje.
Se strinjam, to je problem, ki bi ga bilo pottebno rešit, a očitno za to žal ni interesa.
Vojteh - blagor tebi , ki ne vidiš dlje kod do konca svojega nosa. Očitno ti še ni jasno da s svojim pisanjem si TI tisti, ki drugim privoščiš tako kalvarijo - a verjamem da je to ze preveč za-te.
blagor ubogim na duhu.
Nima smisla. Revček si.
Tudi drugo mesto ti očitno ne uide! Boš napisal še enega za tretje?
Pojdi jokati k sorošu in tvoji hillary, saj liberalci tako radi igrajo na čustva in človekove pravice, da na koncu naredijo svetu več škode kot koristi. Merkelova ve kako to gre.
Tudi ti spokaj z njimi, saj tja tudi spadaš.
Očitno bo si rad sam sebi to privoščil.. vsaj tako razlagaš povod takim dejanjem..
tramp še ni zaprisegel, ne vem zakaj rabijo tolk časa
Kaj pa odtisi+ biološke sledi.. ??
Jaz govorim o osnovni človečnosti in preseganju okvirov strahu in sovraštva. Samo to.
Kdo je napisal, da ni kak moj oknčal pod kolesi? Ste res tako butasti?
..da je škoda..
V Bild-du piše,da je napadalec prišel po balkanski poti.Torej!!!Merklovi pa privoščim tako tragedijo v njeni družini.Me zanimanjen-wir schafen das-.
Vojteh - pojdi svoje umotvore razlagat sorodnikom pobitih v tem letu!
Ti pa pojdi v Sirijo in naredi isto, ok?
povračilni ukrepi so ekstremno nujni, pa ne v siriji, v evropi.
Torej smo tudi mi krivi, ne samo Merklovca. Če bi se obnašli kot madžarski Orban, bi ostal tam kamor sodi. Na Balkan ali na poti domov!
http://www.mojvideo.com/video-angleski-novinar-sokiral-z-resnico-o-teroristicnih-napadih-na-bruselj/a4f45598c4268cf0585c