ssi tele neinte.legentno.slovenija več nima nobenega mejnega prehoda z hrvaško,tele neintel.igentno..manj pij pa bolj razmišljaj in glej cnn,če že zlovensko ne razumeš deb.il
Madžara je najela Virantova DL, da bi sprovociral policiste in okrnil njihovo napovedano stavko. Tako kot je provokator Madžar je po svoje provokator Virant.
V tem videu je več kretenov, ne le eden, vključno s policistko. madžar misli, da je frajer, policisti pa povsem nedorasli provokacijam. tale stari očitno v maniri SFRJ miličnikov veselo uporablja SRBŠČINO v uniformi slovenske policije.
Bolj kot provokacija tega madžarčka bode v oči popolna neprofesionalnost in primitivizem policistov. Lahko vidimo, koliko starega kadra iz SFRJ je dejansko še v policiji.
Ti Sandi sa meki ć mi nekako ne spadaš sem gor, da ni policaj tvoj tata, po obvladovanju slovenščine mi kar skup pašeta.
Dobr si napisal!
Takih "kristjanov" je preveč okoli nas!
@zavesten = Pojdi na Studenec 48 v Ljubljano in si poišči strokovno pomoč - potrebuješ jo!
@zavesten = Pojdi na Studenec 48 v Ljubljano in si poišči strokovno pomoč - potrebuješ jo!
ssi tele neinte.legentno.slovenija več nima nobenega mejnega prehoda z hrvaško,tele neintel.igentno..manj pij pa bolj razmišljaj in glej cnn,če že zlovensko ne razumeš deb.il
kaj je pajcek,za čpricer so te kupili,tvojo zeno pa zastonj,da se spustim na tvoj neiinteligenten nivo.....
da te nebo razneslo,deb.il slovenceljn,dobesedno....
ti si še le butelj, ko neki pišeš ko nimaš pojma .... hrvaška je v eu res, vendar schengen še vedno ostaja na slovenski meji !
Madžara je najela Virantova DL, da bi sprovociral policiste in okrnil njihovo napovedano stavko. Tako kot je provokator Madžar je po svoje provokator Virant.
V tem videu je več kretenov, ne le eden, vključno s policistko. madžar misli, da je frajer, policisti pa povsem nedorasli provokacijam. tale stari očitno v maniri SFRJ miličnikov veselo uporablja SRBŠČINO v uniformi slovenske policije.
Bolj kot provokacija tega madžarčka bode v oči popolna neprofesionalnost in primitivizem policistov. Lahko vidimo, koliko starega kadra iz SFRJ je dejansko še v policiji.
In za takšno obnašanje bi radi višje plače, polovico jim takoj vzeti.
ni treba posploševat na vse. ampak te iz Hotize mirne duše suspendirati.
Jaz pa mislim tako:1. provokatorčka sprefu...at ko bugarsko skupščino2. policajem štrafat pri plači, ker so se na provokacije odzvali neprofesionalno
Ko boš zrastu boš razumel... Policija na meji še vedno pregleduje dokumente pobček. Mleko si obriš okol ust ;)
tako se dela... vsi kamere s seboj in snemat ... pa bodo sigurno bolj pazili kako se obnašajo ...