Slovenija

Luka Mesec: "Mislim, da mu je žal za ta korak"

Komentarjev 64
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    uros8 12:31 22.februar 2026.

Glas za stranko Levica ni izgubljen glas. Dejansko so zaslužni za največ uspešno izpeljanih stvari, ki so koristile državljanom.

• Ender3 14:16 22.februar 2026.

👍👏👏 pridružujem se komentarju z ✍

juric 10:24 22.februar 2026.

Sami kavč strokovnjaki, vsi skupaj pa nimajo dokončane niti srednje šole....

• Ender3 14:47 22.februar 2026.

Kako imajo potem nekateri zaslužni doktorat brez ustrezne šole ali priznan magisterij na osnovi tega ker prebivajo ob magistralni cesti..

• slsnvskshevvekeb 15:00 22.februar 2026.

Povečajte svoj penis za vsaj 10 cm v samo 30 dneh, dosezite trdno erekcijo in poskrbite, da bo vaša punca dosegla vrhunec vsaj 5-krat zapored:---- https://da.gd/bigpen

luckyss1 06:54 22.februar 2026.

Stranka, ki je največ dobrega storila za povprečnega Slovenca...Prikletni pa v jok on na drevo - streho...

HAYVAN 08:35 22.februar 2026.

Pa si se vprašal koliko je njegova mama prejemala pokojnine do konec lanskega leta.

• Jernej65 08:43 22.februar 2026.

HAYVAN, dobila jo je najbrž toliko, kot ji pripada po zakonu, kaj sedaj bluziš. A kdo sprašuje po tvoji mami?

HAYVAN 08:54 22.februar 2026.

Ja ja,samo,če je bila tista do ali celo točno 490,××EUR.Razmišljaj malo.Luka je samo svoj osebek,ki gleda na stvari izključno zaradi osebnih koristi.Pustimo mi tiste njegove finte o tovariših,pa nacionalizirati uspešna privat podjetja,pa solidarnost.... .On je v tej službi izključno zaradi ...prikaži več sebe,zaradi svojega kredita,da živi na račun državnih seskov...,in je med vsemi poslanci,ministri..,edini pri kateremu je(zgoraj omenjeno) to dobro vidno.

• sandi76 09:38 22.februar 2026.

Bo treba spet jemat zdravila, ni kaj !

• Jernej65 09:56 22.februar 2026.

HAYVAN, sicer nisem pristaš levice, ker je v nekaterih primerih preveč radikalna. Če pa pogledamo Lukeca med vsemi politiki, je pa najmanj umazan kar se korupcije tiče. SDS mrzlično išče, da bi ga osrala, vendar so vsi SDS-ovci 100x bolj usrani od njega.

• Ender3 15:15 22.februar 2026.

Jaz sem pristaš Levice. Me pa žalosti, da so premalo radikalni in nevešči sovražne retorike tistih iz SDS. Nekaterim ustreza, da svoje nasprotniki žalijo, obmetavajo s cinizmom in aroganco ipd. Navadno vse to, kar ne zmorejo sami in uživajo v ...prikaži več tem kar drugim pravovernim uspeva.

HAYVAN 15:45 22.februar 2026.

Pol praviš,da si pristaš poženščenih splošnih nesposobnežev kot je Mesec? Sedi @Pedi3,pet!!! Samo tako dalje.

• Ender 07:31 22.februar 2026.

E moj golube beli zbog mesečnikov boš ti izgubio volitve,,,Pa što jih nisi strerao u kuraz kad su te molili da jih primiš..Ali ja budem svejedno volio golub, i ne Mahniča komandanta ICE

• cigomigo 08:04 22.februar 2026.

E moj Ender pozabil si napisati da boš šel na volitve s speglano trenirko na črtico in da se boš stušural,, Pozabljiv mi postajaš. Na koncu boš še Janeza Janšo volil. Moraš prestati piti alkohol in jemati zdravila

• slovenski3 10:48 22.februar 2026.

CIGOMIGO, pri tebi še to i zaleglo!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.