Slovenija
26 ogledov

Invazija na hrvaško obalo

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    roksa 08:15 02.julij 2011.

Upam, da bodo letos Hrvati malo bolj gostoljubni do Slovencev!!!So znani po svojem nesramnem obnašanju do Slovencev!!!!

• kmetek 09:13 02.julij 2011.

Žalost, da jim denar dol nosimo.

• širhakl 10:46 02.julij 2011.

ZAGOTOVO BREZ MENE IN PRIJATELJEV.

• Lotty Vrhnjak 13:03 03.julij 2011.

Še ni krize v Sloveniji. Dokler se lahko dopustnikuje, nam ni hudo!

• Mike99 09:39 02.julij 2011.

Če ti ni všeč njihova gostoljubnost imam enostavno rešitev, ki se je držim tudi sam: pojdi drugam na dopust in spoznal boš kaj pomeni gostoljubje in prijaznost do turista!

• Mike99 09:37 02.julij 2011.

Kdor je že bil v kakšnih drugih državah na dopustu, dobro ve, da ko sešteješ vse stroške poti (bencin, trajekt, cestnine, morebitne mostnine,...), stroške za apartma, hotel ali prikolico, da te pride precej precej dražje dopust na hrvaškem, kot pa ...prikaži več all inclusive dopust v eni od ostalih priljubljenih dopustniških držav (Grčija, Tunizija, Turčija, Egipt,...), kjer imaš vse v ceni (letalo, hotel, vso hrano in pijačo, senčnike, ležalnike, dodatne aktivnosti,...) in praktično nobenih dodatnih stroškov. Seveda ni potrebno posebej poudarjati, da si lepše sprejet in večja prijaznost, kot pri južnih sosedih, pa še marsikaj novega vidiš. Vse to za dosti manj denarja! Tako da me resnično čudi ta stara slovenska navada še iz Jugoslavije, kot da nimamo drugih možnosti, kot le hrvaška. Mene ni pri njih že kar nekaj let in tako bo tudi ostalo, dokler se bom lepše in ceneje imel v drugih prelepih državah. Vsako leto drugam in to so prelepi občutki in spomini. Pa lp.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.