Slovenija /slovenija/crna-kronika
17311 ogledov

Iz košarice za pribor pograbil nož in osemkrat zabodel natakarja

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Majazmaja 11:27 11.julij 2024.

    Ni kriv ritalin, ampak nekompetentna, zasvojena mama, ki je skakala iz enega toxičnega razmerja v drugega & se plodila kot zajklja. Fant je odraščal v nasilju, ob alkoholu in drogi - to se je učil. Videl je, kako alko in ...prikaži več droge omilita percepcijo nasilnega sveta. Zasvojena mama, 6 otrok, z nobenim se ni ukvarjala, jih vzgajala, jim postavljala mej. Rezultat je tu. Zanima me, kako je z ostalimi 5 otroki. Takim pustijo otroke, v vrsti za posvojitev pa 400 pozitivno ocenjenih parov.

    • atamama 12:22 11.julij 2024.

      Upam da so podatek o vrsti za posvojitev prebrali CSD v Brežicah, Krškem in Novem mestu...... in da bodo skladno z zakonom postopali z otroci in starši, ....

    • Majazmaja 13:41 11.julij 2024.

      Imajo ga vsi CSD-ji. Ampak fora je, da otroka iz neke regije najprej ponudijo posvojiteljem iz matične regije, šele potem gredo po drugih regijah. Ampak zdaj se bo zgodlo še nekaj: ker primanjkuje rejnikov (ki so bolj ali manj totalno ...prikaži več nekompetentni), bodo otroke, ki morajo v rejništvo, nameščali k tem parom. Kar je dobra rešitev za otroke, ampak za pare pa nikakor, ker si želijo "svojega" otroka, ne pa da se bodo morali ukvarjati z nekompetentnimi biološkimi starši in stiki z njimi.

    • Majazmaja 13:44 11.julij 2024.

      Težava je, da je izjemno težko odvzeti starševske pravice - če bi bilo to samo na strani CSD-jev, bi šlo hitro. Ustavljajo pa družinska sodišča, in to na veliko. Če se ne motim, imata morilca tiste jeseniške deklice še vedno ...prikaži več roditeljsko pravico do otroka, ki se je morilki rodil v zaporu. V teh primerih CSD ne more nič. Podobnih primerov je ogromno, preveč. CSD-ji so preveč zablokirani in na sodišču ne morejo nič, ne glede na to, kako dobro utemeljijo primer.

    • atamama 19:30 11.julij 2024.

      Maja, delno se strinjam z komentarjem. Del, ki se pa ne strinjam pa je ''nemoč'' CSD. Imel sem priliko osebno pred corono videti kako se delavka SCD ni hotela in bi morala ukrepati proti staršem otroka, ki je stalno kradel ...prikaži več po trgovinah. Ko je Policija opravila svoje delo je delavka CSD stisnila rep med noge, ker se boji ciganov.... žal je to v večini primerov, uradne osebe se bojijo maščevanja, kar je normalno. In to je gorivo vse večjega kriminala.

  • Enzgg4 11:00 11.julij 2024.

    Pred par dnevi je en na forumu modroval o ADHD in zdravilih. "Zdravilo" za to je ritalin. Mojega nečaka filajo z njim. Po naravi je živahen, manjka pa mu vzgoje, za kar sta kriva moj brat in njegova baba. Luštkan ...prikaži več pobček, prikupen, samo ga bojo zjebal. Je na najboljši poti, da gre pi sledovih tega modela, ki je glavni junak te zgodbe.

    • Ogledalce 11:27 11.julij 2024.

      Če je ostala žlahta taka kot ti mu ni spasa. :D

    • Enzgg4 11:29 11.julij 2024.

      Res moras biti eht bebec, da uživas ob žaljenju in provociranju drugih. Mentalni siromak non plus ultra.

    • Enzgg4 20:27 11.julij 2024.

      Pardon, polpismeni bebec. Verjetno si kakšen čefur ali kaj podobnega.

  • atamama 09:52 11.julij 2024.

    Poznam primere ko so ''hiperaktivne'' označevali samo kot ''problematične''. In v enem od redkih primerov, ko so starši tragično umrli, so skrbniki videli v takem otroku potencial in skupaj z učiteljem ene od OŠ tudi uspeli z motivacijo preusmeriti energijo ...prikaži več v delo, ki mu je bilo ljubo. In danes je uspešen. Tragedija je takrat odstranila vse šolske psihologe, ki so imeli 1000+1 način kako ga disciplinirati po svojem kalupu. Dokaz, da je plačani strokovnjak velikokrat samo plačan brez uspehov...

  • www 08:22 11.julij 2024.

    hiperaktiven v vrtcu? fukjen se je že rodil...

    • Enzgg4 10:52 11.julij 2024.

      Noben otrok se ne rodi fukjen. Takega ga naredijo slabi starši.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.