Slovenija
13478 ogledov

Janša marsikdaj nasmeji Šarca

Komentarjev 77
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar jezeran
    jezeran 15:36 11.avgust 2018.

    Kmalu se bo nehal režati, ko bo dobil sindikate na vrat. Grozijo še od prešnje Cmerarjeve vlade, ki je odstopila zdaj pa zopet isti v vladi. Pa kdo je tukaj nor

  • mph 16:59 11.avgust 2018.

    To je pa dobro povedal ..... "Če bi bile večinske vlade tako zelo uspešne in edine porok za učinkovitost in stabilnost, po njegovem marsikatere težave zdaj ne bi imeli." Verjetno oblast udari v glavo, ko imaš moč, da delaš kar ...prikaži več hočeš, če imaš dovolj glasov, da ne rabiš nikogar. V tem primeru bo moralo biti vse bolj premišljeno, nihče od udeleženih pa si ne želi izgubiti glasove na naslednjih volitvah. Upam, da bodo ostali igrali pošteno igro, kjer ne bodo sporni predlogi.

  • Avatar Minovak
    Minovak 18:20 11.avgust 2018.

    NAROD, KI IZVOLI SKORUMPIRANCE, SLEPARJE, LOPOVE IN IZDAJALCE, NI ŽRTEV, TEMVEČ SOKRIVEC! George Orwell

    • mph 08:25 12.avgust 2018.

      Bi se strinjal, imaš koga konkretno v mislih?

  • boogin1 16:04 11.avgust 2018.

    Volivci, ki tako razmišljajo bi izvolili tudi pavijana ali orangutana za mandatarja, ker kakršni volivci, taki mandatarji. Edini program ekstremistične izrojene bolane levice s pomočjo njihovih volivcev je biti proti SDS in Janši, pa še sami dobro ne vedo zakaj, ...prikaži več ker kaj drugega njihova uboga inteligenca ne premore. Kar počasi se navadite na to in se pospešeno učite Swahili, ki zna biti kaj kmalu uradni jezik v SLO in EU.

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 17:10 11.avgust 2018.

      Politiko,ki se zato združujejo,da bi kljubovali nekomu drugemu in lastnemu narodu bodo hitro pozabljeni!! Seveda Šarec pri tem nebo imel problema se bo pač vrnil iz predsednika vlade na SERPENTINŠKA!!

    • smuc 08:06 12.avgust 2018.

      Kaj se repenčiš narod bo dobil konopljo in vse bomo videli rožnato pa tudi umrli bomo prej in srečni.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 17:08 11.avgust 2018.

    Vsi,ki pišete,da si Janša puli lase se hudo motite!! Danes je najlažje biti v opoziciji in kritizirati vlado in zato prejemaš še lepo plačo!! Vedeti pa morate,da bo ta vlada na hudi preizkušnji in,če jim ne bo uspelo bodo volilci ...prikaži več to hudo kaznovali!! Šarec je v veliki nevarnosti,da se mu zgodi to kaj se je Virantu in Cerarju!! Teško bo voditi državo v kateri bi eni imeli ogrone plače (JS) drugi pa bi morali delati za miloščine!!

    • smuc 08:13 12.avgust 2018.

      Sramota, ki si jo bodo levičarji naredili doma in po svetu niso krivi sami ampak njihovi prizadeti volivci!!!!

  • Avatar Minovak
    Minovak 18:15 11.avgust 2018.

    Komedijant, ki bo zanesljivo naredil iz države tragedijo in to veliko, verjemite! Le kam bo šel v tujino, ko še slovensko ne zna dobro...ja, narod zna izbirat najslabše od slabega...bravo!

    • smuc 08:03 12.avgust 2018.

      Strici so narod spet nadmudrili, prej s Cerarjem zdaj s Šarcem!!!

  • Rafaeluss 14:22 11.avgust 2018.

    Šarec se res lahko POSMEHUJE Janezu Jansi. Za sabo ima kompletno komunistično partijo in 50% Yogonostalgike. Kućan 1. runda je tvoja.!!!

    • tomaz 14:57 11.avgust 2018.

      Komunistične partije ni več, bila je pa takrat ko se je JJ šolal pod njenim okriljem. Pod temi pogoji je dana opcija sestave vlade edina možna, mogoče se bo celo izkazalo za dobro.

    • Rafaeluss 16:19 11.avgust 2018.

      Se prekleto boste obžalovali to Kućanove podmladek. Se banko smo morali zaradi Grabe žaljivih komunistov prodat

    • Janez_53 18:58 11.avgust 2018.

      Rafaeluss, poskusi malce obnoviti znanje slovenščine, ker ti dela velike težave. Ali pa melce težje dojemaš, kar se vidi pri nekaterih komentarjih. Na žalost sta z Janšo imela premalo simpatizerjev-zakaj je tako, pa najbrž Janša dobro ve. In če misliš, ...prikaži več da bi predčasne volitve razrešile ta gordijski vozel, se hudičevo motiš. Tako da boš kar moral malce na trdo požreti knedlček, ki se ti dela v ustih. In lepo počakati, da vidiš, kako se bo odvijala zadeva. Bluzenje o Kučanu pa je itak brez veze.

    • smuc 08:15 12.avgust 2018.

      Tomaž, tebi se je pa zelo ftrgalo glede komunistične partije. Če pes reče, da je mačka mu verjameš!!!

  • tomaz 12:47 11.avgust 2018.

    Toliko žaljivk in kritik imate za napisat o Šarcu, pa niti možnosti mu ne daste, da se dokaže. Do sedaj se je in verjamem, da bodo speljali projekte, ki so si jih zastavili....seveda bo pa SDS, kot opozicijska stranka po ...prikaži večanka po znanem,že utečenem scenariju iz zadnjega mandata zopet oteževala postopke.

    • res.no 12:58 11.avgust 2018.

      kaj se je dokazal - si prebral kaj piše... tako glasen je bil kako bo on vse lepo naredil, v zdravstvu, kjer je največja zdraha, zdaj ko je na čelu, pa on ne bi, oz. bo, če bo res moral, ...prikaži več ker nihče drug tega ne bo hotel. Tolk koliko mu je mar in koliko se je dokazal. mar mu je bilo samo za to očitno,da pride na stolček, zdaj pa bo prevzel, če bo že res prisiljen, ker nihče drug tega ne bo. Povezal se je s celotno odstopljeno vlado. kar je totalen fail, kar kaže na njegovo hinavščino.

    • tomaz 13:06 11.avgust 2018.

      res.no....poglej, Janša vlade ne more sestaviti, ker razen Jelinčiča in NSI nima dovolj glasov, še Ljudmila se mu je odpovedala. S svojo razdiralno politiko, pač žanje kar je sadil. In kakšno vlado lahko ti pričakuješ glede na volilne rezultate. Več ...prikaži večrezultate. Več kot polovica volivcev, ki so se volitev udeležili, si pač njega ne želijo. Torej ostane to kar je, nove volitve bi ne prinesle dosti drugačnih rezultatov.

    • res.no 13:26 11.avgust 2018.

      Pa kdo govori o janši zdaj - nisem volilka janše - govorimo o šarcu. kaj je vam enim ljudem, da avtomatsko nas napadete, da če kritiziramo delo neko,da smo za janšo. Govori, da se nima kaj šarec za hretiti, ker ...prikaži večr ni prav nič bolj uspešen in sposoben, še manj pa iskren. In dokazal se je,da mu gre samo za tist njegov stolček, da je prišel do tega je pol obljub že požrl. kritiziram pač realno vse. In od šarca si glede na videno nimamo kaj dobrega za obetati.

    • res.no 13:30 11.avgust 2018.

      Povezal se je z celotno odstopljeno vlado, ki jo je še pred volitvami kritiziral, češ da so potrebne spremembe, ker da ti niso sposobni. Zdaj pa jih ima v celoti v vladi in enako tudi še vse ostale. Dojemi,da jim ...prikaži več gre za denar in njihove lastne interese - oni so vse to naredili samo zato,da imajo svoje službe in stolčke in interese ozadja, zato se pa niso menili z janšo, ker so hoteli levi ostali pri koritu. Ti pa verjameš drugim zgodbicam, ki jih tvezijo po medijih. v resnici gre samo zanje.

    • evelux 13:30 11.avgust 2018.

      Hočemo komedijanta ..... slovenci smo itak samo še za komedijo

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 17:02 11.avgust 2018.

      tomaz Ne morem verjeti,da ne razumeš,da je opozicija VEST vlade in jo mora venomer opozarjati na napake!! Samo poglej kaj se je zgodilo v Cerarjevi vladi,ko je opozicija opozarjala in interpelirala ministrici za zdravstvo ki je bila POPOLNOMA zanič!! Vendar ...prikaži večr je Židan samo zato,da je obdržal dobro plačani stolček podprl to ministrico,ki je UNIČILA zdravstvo!! Toraj,ki bo opozicija podpirala vlado bomo dokončno postali S Koreja in z komunistično diktaturo!!

    • mph 18:09 11.avgust 2018.

      @evelux ... če že imamo dvorskega norčka za predsednika ... :-)

    • tomaz 20:19 11.avgust 2018.

      omega...ni ona zafurala zdravstva...zafurali so ga že davno pred njo, kar poglej koliko in kako hitro so se menjavali ministri v prejšnjih vladah. Nihče do sedaj ni bil kos temu, lobiji so bili premočni. Prva je brez dlake na jeziku ...prikaži večna jeziku poizkušala razbiti to navezo, a ozadje, tudi s pomočjo nekaterih strank, je bilo premočno. Tudi v novem mandatu se ne bo dalo vse pošlihtat, verjemi, pacalo se je dva desetletja in trajalo bo, da se popravi, upam pa, da se bo vsaj zaustavilo.

  • ernest31 10:45 13.avgust 2018.

    Zanimiva reakcija Šarca, da se JJ smeji, kaj pa poreče na to, da 90% prebivalcel se njemu SMEJI, poleg tega ga smatra za igralca, če to sploh je?

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 12:25 11.avgust 2018.

    Šiptar Janša si od ihte puli namišljene lase in na mestu cepeta.

  • Franjo Erman 13:50 12.avgust 2018.

    izgleda, da je edino šarec dovolj sposoben sestaviti vlado, res je zelo zavzet

  • Tupamaros 09:25 12.avgust 2018.

    Ta komedijant se sploh ne zaveda kaj ga čaka.Trije kralji v njegovi vladni ekipi (Cerar,Židan in Erjavec) bodo v celoti njegov največji izziv. Preglasovanja v vladi bodo na tekočem traku. Hitro bo dobil zamrznjen kisli osmeh na licu, Nazadnje se ...prikaži več bo po 100 podarjenih dneh relativnega miru smejal Janša. Vedno se zadnji najslajše smeje. Udobno čakanje, v ozadju, na svojo priložnost, ne povzroča stresnih dogodkov.

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 12:27 11.avgust 2018.

    Nisem prepričan, koliko je Šarec sposoben, ampak slabši od Šiptarja Janše ne more biti! Za Janšo bi bilo najbolje, če bi se vrnil nazaj na Kosovo in komandiral svojim Šiptarjem!

    • miho 12:41 11.avgust 2018.

      AtaAufbiks, ali imate dokaz, da je Janša Šiptar?

    • umetnik123 13:16 11.avgust 2018.

      Ata, podpišem. Razne vladeke in podobno nesnago pa spakirat skupaj z njim.

    • Avatar AtaAufbiks
      AtaAufbiks 13:54 11.avgust 2018.

      @miho Dokazov je veliko, čeprav je dovolj, da Janšo pogledaš v usran ksiht!

    • maresem 16:54 11.avgust 2018.

      Se še nisi izkopal iz lastnega dreka? Se tudi ne boš. Še dobro da tvoj fotr ne ve kakega kretena mu je uspelo izdrkati na svet.

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 17:14 11.avgust 2018.

      AtaAufbiks Se sploh ne čidim de imaš tako trdne dokaze saj si zakrknjen delomrznež tako kot vsi rdečkoti!! Zanimljivo bi bilo videti tvoj fris mogoče bi te uvrstili med NEANDERTALCE!!

    • Avatar AtaAufbiks
      AtaAufbiks 20:34 12.avgust 2018.

      @omega Med neandertalce lahko mirne duše prišteješ Šiptarja Janšo! Samo v ksiht ga poglej!

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 20:42 12.avgust 2018.

      AtaAufbiks Janša me sploh ne zanima!! Je pa znano,da ti nisi kaj prida na pogled saj samo nakaza lahko na tak način kot ti zmerja nekoga,ki mu ni nič slabega storil!! Verjetno si mozolast pijanček,ki pa ne bo nikoli imel ...prikaži večel vzdevka,ki se nahaja v tvojem avatarju!!

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 12:33 11.avgust 2018.

    Že delam kokice,tole bo dobra predstava,Šarca razbili sindikati.

    • tomaz 12:51 11.avgust 2018.

      Babau,,,ve se katera opozicijska stranka je sprožila val zahtev sindikatov in seveda jim bo tudi tu držala palico. Samo več kot je v žaklu se tudi razdeliti ne da, da se pa optimizirat delovna mesta...in tu je rešitev.

  • tomaz 15:08 11.avgust 2018.

    Predlagam, da prenehamo prepričevanjem prepričanih. Vsak ima svojo zgodbo, svoj pogled in tudi pravico do svojega mnenja, nima pa pravice to vsiljevati drugim. Šarcu in bodoči novi vladi želim uspeha, za kako drugačno vlado pa po volilnih rezultatih ni bilo ...prikaži več bilo opcije. Vlade še ni, pa nekateri jasnovidci že v naprej vidite kaj bo če bo. Sam sem optimist in verjamem, da takih zdrsov in kraj, kot se je to dogajalo, ne bo več.

    • res.no 15:18 11.avgust 2018.

      Tomaž poglej, a da se ne bodo dogajale več. Poglej kaj poročajo mediji - vlada v odstopu torej cerarjeva je še v času odstopa, ko naj bi opravljala samo nujne tekoče posle, torej na ministrstvu te vlade so dali ven ...prikaži več razpis v okviru drugega tira za izvedbo neke študije vpliva 2.tira na rake itd. za lepo vsoto. To se sedaj dogaja - in ti isti bodo spet v novi vladi. in ti pišeš, da se kraje in razmetavanje davkoplačevalskega denarja po žepih pripadnikov ne bodo več dogajale. se dogajajo zdaj!

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 22:36 11.avgust 2018.

    Šiptar Jansha bi bil v parlamentu dober edino za stranišča čistiti, ker bi moral ogromno svojega govna ven spraviti!

    • smuc 08:02 12.avgust 2018.

      ata kako bi šele tebe uporabili na stranišču, za metlico???

    • ernest31 18:57 13.avgust 2018.

      AtaAufbiks ni mislil na JJ, mislil na sebe, da on tja spada. Nič kulture

  • Avatar Marjan Ješovnik
    Marjan Ješovnik 18:23 11.avgust 2018.

    Rajši pavijana, če bo kakšno banano sunil ,tudi nič hudega.

  • Avatar čavez
    čavez 13:58 11.avgust 2018.

    Vsi podporniki Šarca in vse te sodrge zraven ali ste nepismeni ali pa totalni zabiti idioti.

    • tomaz 14:54 11.avgust 2018.

      ma daj no čavez...zakaj pa JJ ni sestavil vlade...a veš zakaj, zato ker so ljudje spregledali njegovo igro, ker je cel prejšnji mandat metal polena pod noge, zato ker danes žanje, kar je sejal...

    • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:01 11.avgust 2018.

      čavez@rajš sem "sodrga",kot pa podpornik pokvarjenega plešatega šiptarja,edino,kar bi mu moogoče šlo od rok je izdelovanje fasad?Pa tut nisem zabit idiot in nepismen,s tem izrazoslovjem lepo nakazuješ kam pašeš ti in tebi podobni!

    • Avatar Mark035
      Mark035 16:08 11.avgust 2018.

      S tem komentarjem desničarji samo kažejo svojo strpnost do drugače mislečih. Lahko smo srečni, da živimo v državi, kjer lahko vsak posameznik izrazi svoje prepričanje, ampak žaliti nekoga, ki ima drugačno prepričanje kot ga imamo sami, pa je nizko in podlo.

    • smuc 08:17 12.avgust 2018.

      Tomaž, tupiš pa pojma nimaš!

  • res.no 11:46 11.avgust 2018.

    Šarcu se zdaj smeji, ko bo začel delo, mu bo šlo na jok, še bolj pa nam državljanom, ko bo kmalu spet komentiral v njegovem stilu, veste z vodenjem države je tako kot na cesti, če se usedeš v avto, ...prikaži več, veš,da imaš možnost,da ne prideš na cilj ampak se razsuješ v jarku. To bo državljanom komentiral, ko bo državo razsul.

    • tomaz 12:56 11.avgust 2018.

      Od kot vam taka jasnovidnost in je je bila takrat, ko so vladale druge stranke, tudi SDS. Niti pričeli niso še z delom, pa že kritizirate nekoga, ki je novinec, ne kritizirate pa tiste, ki so spravili našo državo v ...prikaži več našo državo v to stanje, kjer smo danes.

    • res.no 13:08 11.avgust 2018.

      Ajoj no - oni že delajo, kritiziramo to kaj sedaj delajo že ves čas. in to ni za hvalit oprosti. In ravno to kritiziramo te, ki so spravili to državo v ta položaj, saj ostajajo zraven s Šarcem na oblasti ...prikaži več - z njimi se je povezal, saj si ves čas kljuke podajajo eni in isti zadnja leta no. Koliko let samostojne Slovenije so SDs in desničarji vodili državo in koliko let levi blok in vidimo kdo je državo kam spravil In ravno to, da je šarec obljubljal spremembe, povezal se pa z vsemi starimi.

    • tomaz 13:21 11.avgust 2018.

      Ja saj ne pravim, da so vsi angelčki, so bile napake na vseh straneh (NLB, TEŠ, itd), a zagotovo je bilo pa največja luknja izvrtana prav v mandatu JJ (Zvon, tajkunski krediti, NKBM, na tajnem sestanku pričetek propada Merkator in ...prikaži večMerkator in še in še). Tudi Pahor in Alenka so nas zadolžili, vendar so le gasili tisto, kar je pred njimi bilo zakurjeno. Zadeve se tudi v tem mandatu ne bodo sanirale, ker se je preveč tega nabralo, lahko se pa ublažijo in zaustavijo.

    • res.no 13:43 11.avgust 2018.

      ne bom se s tabo dokazovala - pahor nas je pahnil v gromozansko luknjo, on ni nič gasil - on je dajal subvencije podjetjem zato,da so delavce držala na čakanju, vodstva so ta denar pobirala si potalali, potem pa firme ...prikaži več pognali v stečaj delavce pa na zavod... in država se je zato zadolževala. O alenki mi raje ne govori, ker pod njeno vlado so mene osebno okradli za delnice, ki smo jih pošteno plačali. pa si jih je potem država z njenim dekretom prisvojila, in smo navadni državljani ostali brez...

    • res.no 13:47 11.avgust 2018.

      denarja, ki nam ga je država kao s tem manevrom dejansko ukradla in nas razlastila. tako,da ne meni ti o teh levičarjih, ker sodim njihova dejanja in niti slučajno niso bili uspešni, še manj pa pravični do naroda. Niso oni ...prikaži večni nič gasili, delali so dodatne luknje in to velike. O cerarju in njegovi sploh zdravstveni ministrici pa raje ne bomo, ker je itak najbolj nesposobna v zgodovini. Da 2. tira in aneksov za podražitve, maket in nekih namišljenih studij, s katerimi zapravljajo denar ne govorim.

    • leonardo 14:01 11.avgust 2018.

      Glej, sobota je in lekarne so še odprte. Hitro po zdravila za pomiritev živcev, da te ne bo kap. Kolikor sem prebral in to so vsi tvoji komentarji, nimaš predloga kako in koga izbrati. Torej ne filaj možganov drugim!

    • res.no 14:35 11.avgust 2018.

      Clovek upostevaj svoj nasvet. Jaz sem napisala realne argumente dejanj teh vlad, ti pa drugega kot zalit ne znas. Torej kot receno umiri se sam, ker ne znas ocitno spostljivo in argumentirano komunicirati.

    • res.no 14:41 11.avgust 2018.

      Kar pa zadeva izbire, so bili drugi bolj kredibilni na volitvah, tudi taki ki so bolj zaupanja vredni, pa so zal dobili premalo glasov, ker eni se kar volite isto sodrgo. Npr. Skupaj naprej ali Reset. Sicer pa glede volitev ...prikaži več je brezpredmetno s teboj komunicirati, ker ocitno nimas osnovnega pojma kako se koga voli, saj si pisal, da volilci volijo mandatarja. Tako, da raje malo se na tem delaj in se poduci predno komu drugemu karkoli ocitas.

    • Janez_53 19:08 11.avgust 2018.

      Res.no, glede na tvoje žaljive komentarje si med zadnjimi, ki lahko komu očita nespoštljivost in neargumentirano komuniciranje.

  • borut08 14:51 11.avgust 2018.

    Saj mene ta laznivec Jansa tudi veckrat nasmeje,sem preprican,da me bo tudi Sarec.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.