Med tukaj pišočimi levaki so se oglasili že skoraj vsi primitivni bumbarji, Pogrešam še Enderja3, ki ga po zadnjih informacijah pravkar na urgenci zbujajo iz kome. Med temi slevimi smrduhi sem pričakoval več samomorov ali vsaj poskusov samomora.
Pričakoval sem, da bo Janšo podprlo več poslancev odednajeisleparske in plenilske koalicioje. Upravičeno sem namreč pričakoval. da so med 40 norci vsaj trije, ki so malo manj nori.
Je- bi se z Gazo, tam teroristi Hamasa narod postavljajo v prvo vrsto ,oni pa se skrivajo v bolnicah, za narod jim dol visi, niim je samo ta oblast, tako , kot našim komunajzarjem.
Med tukaj pišočimi levaki so se oglasili že skoraj vsi primitivni bumbarji, Pogrešam še Enderja3, ki ga po zadnjih informacijah pravkar na urgenci zbujajo iz kome. Med temi slevimi smrduhi sem pričakoval več samomorov ali vsaj poskusov samomora.
Pričakoval sem, da bo Janšo podprlo več poslancev odednajeisleparske in plenilske koalicioje. Upravičeno sem namreč pričakoval. da so med 40 norci vsaj trije, ki so malo manj nori.
IN ZDAJ BO POKAZAL, ČE JE ČLOVEK... ""Svetovna zdravstvena organizacija opozarja na katastrofalne razmere v Gazi "
...ja in??
Je- bi se z Gazo, tam teroristi Hamasa narod postavljajo v prvo vrsto ,oni pa se skrivajo v bolnicah, za narod jim dol visi, niim je samo ta oblast, tako , kot našim komunajzarjem.
Se mi nekako dozdeva, komu je že četrtič največ do oblasti...
Jebeš Svetovno zdravstveno organizacijo,, ker ona je kurez od ovce,
Dieta.... Uresničila se bo želja Stevotu in bomo iz te organizacije izstopili.
Banditi, prevaranti, ciniki in lažljivci očitno trijumfirajo. Volitve zgleda niso več pomembne. Izseljujem se iz te greznice...
Konec Slovenije.
Če ne bo spravil roberta perutnino v zapor zaradi izdaje Slovenije in slovenskega naroda, lahko jansa kar spoka domov.
51.glas je pripadal modelu Borat ,kar pomeni ,da je lahko njegov najbližji strankarski kolega.