Tega ne štekam najboljš... kako 1 mesec? če jaz ne prevzamem ..recimo kazni od mestnega redarstva, mi jo čez 14 dni vržejo v nabiralnik in se šteje kot prevzeta? Kaj je pa JJ drugačen?
Jankovičevih 2,5 milijona sploh omenijo ne. Koliko bi še napraskali pri njem, če bi se tako trudili. Ta je vsaj dve leti sedel, on pa je dobil županski stolček.
Resno ste bedni - že spet ste privlekli Janšo na dan....kaj spet podskušate prikriti - v ozadju kradejo milijarde v tem trenutku....bolan folk , bolani novinarji, bolana država, resno...
Ne ga srat no,pa sej ma človek 587965 bestsellerjev in od tam je ta denar,krivica se mu spet godi dragi sodržavljani!!!
hahaha , a ne kar 1 miljon !!! tardeči so spet v deliriju.
očitno vam še ni potegnilo, da se tožilci delajo norca iz nas . Za ene mižijo na vsa očesa - tud kurja , drugim pa preštevajo položnice izpred 20 let.
zdaj še njega morajo najti
In to barabo bi nekateri Slovenci radi za predsednika vlade???
neumni in nepismeni trofazni komentatorji
Tega ne štekam najboljš... kako 1 mesec? če jaz ne prevzamem ..recimo kazni od mestnega redarstva, mi jo čez 14 dni vržejo v nabiralnik in se šteje kot prevzeta? Kaj je pa JJ drugačen?
Mar ne punca05 je pa res nenavadno, da tak poštenjak kot je ne prevzame pošte.
Jankovičevih 2,5 milijona sploh omenijo ne. Koliko bi še napraskali pri njem, če bi se tako trudili. Ta je vsaj dve leti sedel, on pa je dobil županski stolček.
Janšo vsak dan spremljamo na TV in cela Slovenija ve, kje se giba, kaj počne, kaj twita itd. Samo vročevalec ne.
A ISIS je v Arabiji???
In to, da ima da ima preveč premoženja, katerega ne ve izvora, so ugotovili šele sedaj ?
dragec - sem že mislu, da si se zgubu!
2 leti da je sedel? Kje pa ti živiš??
Iščejo in so našli..
Resno ste bedni - že spet ste privlekli Janšo na dan....kaj spet podskušate prikriti - v ozadju kradejo milijarde v tem trenutku....bolan folk , bolani novinarji, bolana država, resno...
Kaj češ... Lopov ostane lopov.
Tudi Kalimero je pokradel milijone, samo Hrvatje in Bosanci morajo dati enkrat podatke, pa naši nekateri morajo spregovoriti, pa bo.
Spet se izogiba pošti, potlej bo pa jokal, da ni imel možnosti povedat svoje plati zgodbe.
medijska caka-same bolne fore od novinarjev