Naslednji korak, častni občan glavnega mesta Culukafrije ....... Ivan dobil doktorat v Prištini, Predalič na Jambrekovi "fakulteti" v Novi Gorici. In kje bo doktorirala Irglova. Predvidevam, u Donjem Vakufu. In ti osebki se imajo za politično elito?
no pa so potrdili, da je šiptar! no ja sej druzga nisem pričakoval.hvala, da mi bodo vsaj vsi verjeli. sej veš kako pravijo "vsak cigan svojega konja hvali :D"
Naslednji korak, častni občan glavnega mesta Culukafrije ....... Ivan dobil doktorat v Prištini, Predalič na Jambrekovi "fakulteti" v Novi Gorici. In kje bo doktorirala Irglova. Predvidevam, u Donjem Vakufu. In ti osebki se imajo za politično elito?
doštudiral v reštu??kot naš silvo plut iz metlike???svet je znoru
Kakršen doktorat, takšni komentarji.
Če si ga še predstavljam z belo čepico na glavi je iz profila pljunt AZEMI!
a mu je ata tm dekan na faksu??
Da mu bo spet zrastu ego?
Častni doktor kot Tito in Kardelj, pa morda še njegov mladinski partijski kamerad Azem Vlasi.
Očitno Janez računa na volilne glasove kosovarjev...zivela republjik
Dr. Ivan Janez Janša, da crkneš od smeha !
JJ verzija kalimero (z belo čepico)!
Hahaha, da crkneš. Njegovi so mu podelili častni doktorat!! dr. = drekač
Kaj vse danes ne kupi burek.
Hvala ljepa. Ja sem bom borio, da bo vsak Slovenc imeo za en kepic vanilij i čokoljad.
no pa so potrdili, da je šiptar! no ja sej druzga nisem pričakoval.hvala, da mi bodo vsaj vsi verjeli. sej veš kako pravijo "vsak cigan svojega konja hvali :D"
HAHAHA včasih, ko je bil izlet po bivši jugi so na autobusu rekli, da je ustavil za pol urce, pa, da lahko fax naredi tisti, ki želi
dobio i bakljav i ljimonat a iz Kosova republik ide po doktorjat i u Sjevernu Koreju, več napjisan.
Neverjetno!!!
Svojega bodo pa že nagradili! /podpora tezi, da je Janša po poreklu Šiptar/
Čestitamo. Komaj verjamemo. Pa ža mora biti res.
saj, JJ je Kosovar, če niste vedeli, pravo ime mu je Jašar Jašari.