Slovenija

Janša bi imel 14 ministrstev, v javnosti zaokrožila imena

Komentarjev 48
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Plavi-mil 11:09 23.april 2026.

UGIBANJA poraženih levnuharjev, požrli se bodo in prav je tako, dobro vas jeb-ejo.

• Dieta 12:07 23.april 2026.

He,he,he. Korupcija in kriminal Janše te pa ne moti, ha,ha,ha.

• Plavi-mil 13:01 23.april 2026.

Dieta, moto me RAZKRITA korupcija golobjadi, miljonske razkrite kraje (vukovič) 10% provizije, nameravana uzurpacija GEN-i , 3 miljarde luknja minusa, financiranje kolesarjev, une bajse iz 8.marca in ostalih nevladnih cuzialistov, pa moti me tvoja obsedenost z JJ, ne moti me ...prikaži veče tvoj ples, tako, da pleši še naprej, imam pa trudi eno kolo, če ga boš potrebovala.

• Kojak 14:32 23.april 2026.

Plavi-mil ...stavim da bo ta desna vlada, obsodila in zaprla vsi ki so sodelovali pri korupciji, krajah, uzurpaciji tako kot je bilo pri vseh dosedanjih Janševih vladah. Zapori so bili polni, sodišča so delala s polno paro... sicer pa saj ...prikaži več poznaš tisti pregovor kdo se ponavadi dere primite tatu?

• Ender3 15:20 23.april 2026.

Plavi ne razumem zakaj ponujaš kolo. Kaj nimaš svobode gibanja ali kolesa ne znaš voziti..

• Dieta 09:25 24.april 2026.

UBOGI plavi mil...... Samo trobila SDS niso sodišče ali KPK. Tiste gostilniške bla-bla-bla, si vtakni tja, kamor ti sonce ne posije..... Samo zato pišejo, da bi relativizirali Janšo. Bolj pokvarjenega politika ni.... In stranke

• Dieta 10:34 23.april 2026.

Vlada obsojenih, obtoženih in šef skorumpiran, obsojen in predvsem Lažnivec.

• Plavi-mil 13:57 23.april 2026.

Z ukradeno identiteto v Romuniji.

• Ender3 15:06 23.april 2026.

Plavi najprej preveri kdo je tebi razum ukradel..

• tomaz487 13:22 23.april 2026.

JJ je zakon.

• Ender3 15:07 23.april 2026.

Zakon mafije in ON je capo di tutti capi te združbe..

• Kmodri_ 16:43 23.april 2026.

Za rumene rednecke in hilibilje...satan ruls...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.