Slovenija
16 ogledov

Janša: Je bilo res vredno?

Komentarjev 94
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 09:06 06.december 2012.

Jaz te mam , ne vem pa za druge 1

• Žurnalček 09:14 06.december 2012.

In to z 100.000.000 € več kot Zoki ! Sam žingat so ga pa znale 1

• Žurnalček 09:16 06.december 2012.

In to z 100.000.000 € več kot Zoki ! Sam žingat so ga pa znale !

• Žurnalček 09:19 06.december 2012.

gggg @ Tromostovje, regulacija Ljubljanice in Grubarjev kanal , vse to je bilo narejeno na puf. To kar govoriš pomeni samo, da nisi , oz. da si z kmetov. Tam se brigi , kako boš čez potoke skakal! Se zastopva !

• ljimonad 22:32 30.november 2012.

pa ta janša je čist izgubil kompas. namest da bi doma stvari urejal se preko twiterja oglaša in znova vidi čarovnice okrog sebe. a mu še ni jasen da se protestira v prvi vrsti proti njemu in njegovim nesposobnežem v vladi

• Romana Letic 22:37 30.november 2012.

Bilo je Vredno tale štrajk upor ali karkoli je že bilo, potrebno je Janeza Janšo dol zabrisat z vlade, za to da se janšeta vrže z oblasti je vsaka stvar potrebna

• Romana Letic 22:37 30.november 2012.

Bilo je Vredno tale štrajk upor ali karkoli je že bilo, potrebno je Janeza Janšo dol zabrisat z vlade, za to da se janšeta vrže z oblasti je vsaka stvar potrebna

• kurt 22:39 30.november 2012.

turčin je danes definitivno.djebal..

• Izudin 22:45 30.november 2012.

Kako je pokvarjen tale Majer, iskro je zanetil Kangler, ta psihopat bi pa rad prikazal, da so demonstracije zrežirane zaradi predsedniških volitev. Gnoj pokvarjeni!

• wolfyy 22:45 30.november 2012.

Janša je bilo res vredno, da si se neizvoljen sam postavil na stolček?

• gggg 22:46 30.november 2012.

Če je kdo koga zadolžil je to Janković - zaradi njegovih projektov smo vsi Ljubljančani za nekaj deset let zapufani. Vlada samo rešuje, kar je bilo prej narejenega.

• gggg 22:47 30.november 2012.

Ni se sam postavil na stolček, ampak ga je tja postavil Janković, ker sam ni znal sestavit vlade.

• izvedenec 22:49 30.november 2012.

Arabska pomlad prihaja - rdečo elito bo potrebno strpat za rešetke, prvo sodnike, tožilce in odvetnike, potem tajkune :)

• Fertel 22:53 30.november 2012.

"Naj ne bo nikogar tukaj, ki misli, da me spravlja v zadrego, nasprotno, zdi se mi velikanski privilegij, da me je pripravljen podpreti," je dejal Pahor na zadnjem srečanju njegovega volilnega štaba z novinarji pred drugim krogom volitev.... za bruhat...

Zala 23:01 30.november 2012.

Bodimo realni, glas za Pahorja je glas za Janšo.

• Darko 23:31 30.november 2012.

vodovod pa crkava glavn da mate mostove in fuzbal, ki ga gleda 200 protestnikov. lublana je res bulana

• Žurnalček 00:14 01.december 2012.

Verjetno se zavedaš pasji sin , da od danes naprej , ne moreš več nazaj . Postal boš nevaren za demokracijo ,da bo joj, samo ne zanašaj se na svoje jurišniike, ker , če jih ne bo ugnobila policija, jih ...prikaži več bodo nekateri drugi z orožjem , ki si ga prodal Hrvatom , tako da te nima kaj skrbeti neoboroženost naroda in varnost praznih vojnih skladišč ! Šizofrenik začel si igro , s katero boš končno odšel takoj ali pa v komadih , sam odšel boš !

• mitika 01:38 01.december 2012.

Njega preganjajo vsi, tudi lastna senca.Slovenci ZBUDITE SE!

• matajur 02:31 01.december 2012.

...Če Janković zamenja Janšo, se bo vse ponovilo po že znanem scenariju. Ta dva osebka in parlament v tej sestavi niso sposobni storiti NIČ. Dlje časa se bo to vleklo, slabše bo.Ne bodite ovce, bodite mariborske ovce . ...prikaži več Zahtevajmo tehnično vlado in nove volitve. Če je šlo 5 let, pa naj gre še eno. Sem Ljubljančan, nisem glasoval za nobenega od teh dveh, pa sem fasal oba . Kaj hudiča naj še naredim, da se ju znebim. Morda sta tako Janša kot Janković tehnično sposobna voditi vlado, toda moralno si te funkcije ne zaslužita . Oba sta za oblast pripravljena žrtvovati celo državo.

• Scott 03:46 01.december 2012.

matajur;pravite,da ne morete preživeti?Kako,da potem živite?Pojdite v trgovske centre dopoldan,popoldan in zvečer in videli boste polne nakupovalne vozičke!Ko bolanim komunističnim umom slabo kaže se zgodi pijani lovec,ki ubije Gospoda Krambergerja,se zgodi veliki pok- Patria,in se zgodijo protesti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.