Gorenak,Grims.Černač , kdaj se bo janša rešil te cerkvene navlake?
sramotne izjave užaljenega hit... janše. bednik samo razdira slovence in nas bo na tak način pahnil v bedo razen njegovih tajkunov(bavčar ,zidar, kordež.hilda.šrot).
Težko se bo rešil samega sebe.
.. in cerkvena inkvizicija.
Bitka se je šele pričela, kdo bodo pa vojaki na fronti pa prepuščam vaši domišliji
...navaden luzer in tega ne more sprejet!!! Že leta razdira slogo med slovenskim narodom...JJ naj ti bo jasno, spelji se, nočemo te!!!!!
Jajo kot Jajo. Verjetno bo imel predčasne volitve na Dobu, če nebo prej pobegnil v Avstralijo ;)
Xy ti si, oprosti, KRETEN, ki je sposoben samo nekih osebnih kritik, primitivec balkanske smeri.
V bedo te je pahnil Pahor in Janković te bo zakopal
Kja ti še kar živiš v povojnih časih
Na Hrvaškem je zmagala KUKURIKU koalicijaV Sloveniji je zmagala KUKULELE koalicija
Kar pomeni samo to : Čim slabše SLO , tem boljše nam . Banda črnovoluharska !
Kdaj so jo pa . Čez 50 let bodo trdili , da so oni zmagal.
Zlasti ne Vatikanske bande !
Ja bo kandidiral za kapoja bloka !
Če sem iskren , bi pred zidom 100x raje in z ponosom zavpil to, kot pa da rečem samo S od SDS!
Najbolj sem vesel,da je demagog in prevrant Plemeniti popušil na polno!!!
Kaj je narobe z SDS? Slovenci smo znova dokazali, da si ne želimo cerkvenih hlapcev na oblasti.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Gorenak,Grims.Černač , kdaj se bo janša rešil te cerkvene navlake?
sramotne izjave užaljenega hit... janše. bednik samo razdira slovence in nas bo na tak način pahnil v bedo razen njegovih tajkunov(bavčar ,zidar, kordež.hilda.šrot).
Težko se bo rešil samega sebe.
.. in cerkvena inkvizicija.
Bitka se je šele pričela, kdo bodo pa vojaki na fronti pa prepuščam vaši domišliji
...navaden luzer in tega ne more sprejet!!! Že leta razdira slogo med slovenskim narodom...JJ naj ti bo jasno, spelji se, nočemo te!!!!!
Jajo kot Jajo. Verjetno bo imel predčasne volitve na Dobu, če nebo prej pobegnil v Avstralijo ;)
Xy ti si, oprosti, KRETEN, ki je sposoben samo nekih osebnih kritik, primitivec balkanske smeri.
V bedo te je pahnil Pahor in Janković te bo zakopal
Kja ti še kar živiš v povojnih časih
Na Hrvaškem je zmagala KUKURIKU koalicijaV Sloveniji je zmagala KUKULELE koalicija
Kar pomeni samo to : Čim slabše SLO , tem boljše nam . Banda črnovoluharska !
Kdaj so jo pa . Čez 50 let bodo trdili , da so oni zmagal.
Ja bo kandidiral za kapoja bloka !
Če sem iskren , bi pred zidom 100x raje in z ponosom zavpil to, kot pa da rečem samo S od SDS!
Najbolj sem vesel,da je demagog in prevrant Plemeniti popušil na polno!!!
Kaj je narobe z SDS? Slovenci smo znova dokazali, da si ne želimo cerkvenih hlapcev na oblasti.