Več naš je takih ki ne plačujemo rudeće mafijske lažnive propagande, sam sem pred 10 leti poslal dopis tej rudeći greznici in dal TV sprejemnik v paket in jim ga poslal ter jim svetoval naj kar imajo moj TV, od… ...prikaži več od takrat je večni mir pred to rudećo greznico kjer je največ zaposlenih srboćefurov, SVOBODA SLOVENIJI
Bo treba iti na referendum, da se znebimo tega RTV prispevka, ker za moj denar presstitutke in presstituti lažejo in osirajo in prirejajo prispevke, bo treba iti na referendum.
Od kdaj pa je Twitter uradni kanal za komunikacijo javnosti? Dajte ignorirat takšne kretenizme. Pravo stališče in javna zadeve se uradno posreduje preko predstavnika za stike z javnostjo...ne pa preko nekega socialno omrežnega kanala.
Kaj imajo skupnega dr.Radan,Janša in Armando Nevio Vajs ? PROVOKACIJE ? In kdo o njih bo dejansko kaznovan za provokacijo? Edino Mariborčan Armando Nevio Vajs ! ! !
Več naš je takih ki ne plačujemo rudeće mafijske lažnive propagande, sam sem pred 10 leti poslal dopis tej rudeći greznici in dal TV sprejemnik v paket in jim ga poslal ter jim svetoval naj kar imajo moj TV, od… ...prikaži več od takrat je večni mir pred to rudećo greznico kjer je največ zaposlenih srboćefurov, SVOBODA SLOVENIJI
Bo treba iti na referendum, da se znebimo tega RTV prispevka, ker za moj denar presstitutke in presstituti lažejo in osirajo in prirejajo prispevke, bo treba iti na referendum.
ne plačuje, če nisi prebral. In ko bomo dosegli da tudi ostali za ta drek ne bomo plačevali bo to mala zmaga demokracije v totalitarni državi.
Od kdaj pa je Twitter uradni kanal za komunikacijo javnosti? Dajte ignorirat takšne kretenizme. Pravo stališče in javna zadeve se uradno posreduje preko predstavnika za stike z javnostjo...ne pa preko nekega socialno omrežnega kanala.
prroti vsaj slovenski jezik obvladaj potem pa teži. Res da so tvoji idoli bivši "rudeći", ampak pravilno slovensko je rdeči.
Bebec z bebavo volilno bazo.
Prosim, da nekdo ki dela na rtv-ju malo preveri ali plačuje ali ne.
Danes je 1.april !!!!
Vem da je, pa vseeno a nebi blo zanimivo zvedet kdo plačuje rtv prispevek, kdo ga pa ne? Tko od politikov, da se malo vidi kdo še pri temu "krade" :)
Je možno pasti še globlje. Bravo, ustavni sodniki.
Jokcanje in izgovarjanje pristoji Kalimeru.http://www.mojvideo.com/video-dadi-daz-kalimero/c92c5a8740566d578b3b
Kako je to simptomatično, "janšisti" se ne oglašajo. VIDIMO SE JUTRI NA VAŠEM VSHODU
Hvala bogu, nisem edini, ki ne plačujem te lopovske hiše.
Njemu plačuje ženina sestrična.
na RTV pošljete izjavo, da ne posedujete nobene naprave, ki omogoča sprejem TV ali RA signala.....ker moja televizija te funkcije nima
kakšne??
in buzerantov...
Ko približno prešteješ pluse in minuse je jasna slovenska politična resnica. "skregaj pa vladaj". In tako bodo še dolgo nestresno vladali.Mafia press.
Kaj imajo skupnega dr.Radan,Janša in Armando Nevio Vajs ? PROVOKACIJE ? In kdo o njih bo dejansko kaznovan za provokacijo? Edino Mariborčan Armando Nevio Vajs ! ! !
Vsi pošteni Slovenci obvezno plačujejo RTV prispevka, on se pa javno hvali, kako že 2,5 leti ne plačuje prispevka. BAGRA - Kreten - GNOJ od GNOJA