Slovenija

Janša zabrusil predsednici, naj raje spoštuje prisego

Komentarjev 75
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ales123 08:08 29.avgust 2026.

Kmetavzar tale Janša.

• Ender3 11:26 29.avgust 2026.

Beda od človeka je 😶‍🌫️

• ivo10 10:51 29.avgust 2026.

Jebiga, tudi to bo treba zdržat ta štiri leta. Krivi ste pa vsi tisti, ki niste šli volit, da je po manipulaciji Slovenija dobila vlado kot jo ima. Ja in v premislek: včasih smo zmerjali Slovenke, ki so se poročile ...prikaži več z južnjaki! Danes, ko smo si pa te iste južnjake in njihove potomce navlekli v vlado in pooblastili za županovanje, je pa "kao OK"?! Dajte premislite malo, ali bi južnjaki doma izvolili "janeza"?!

• Kojak 10:02 29.avgust 2026.

Židovski hlapci!

• Dieta 08:39 29.avgust 2026.

AfD bi v Nemčiji tako kot nacisti odločala, kaj je prava umetnost.... Janša bi v SLO vladal kot nacist. Nič čudnega, že njegov oče se je tepšel za naciste torej ima to v krvi.

• milan3695 11:20 29.avgust 2026.

se strinjam to so naj slabše vlade ki jih je on vodiu

Iuckyss1 08:00 29.avgust 2026.

Morda je, ko je omenjal "blaginjo ljudstva" imel v mislih lepe lesene krste, namesto črnih vreč v katerih običajno vračajo s tujih bojišč rekrutirance.."Biserčki" že trenirajo lov na ljudi po ulicah, po vzoru Kokainskega..

mahatma2 11:13 29.avgust 2026.

GOVNO NACISTIČNO IN PLEŠASTO KOMUNAJZARSKO. Kaj več ni za dodati k vsem ostalim verodojstonim opisom slovenskega veleizdajalskega izmečka . Bi napisal še kaj toda potem to lahko postane sovražni govor , čeprav vsi vemo , da bi nas on UMORIL ...prikaži več vse če bi mogel , kateri se ne strinjamo z njim.

• 4krogci 09:47 29.avgust 2026.

Opa opa pa je zgleda res Janšari organizator atentata na predsednico!!! Tko kot je pred desetletij organiziral pospravitev Krambergerja, ko je le ta začel govorit čez njega na njegovih shodih!

• Dieta 08:24 29.avgust 2026.

Talr je pravi bumbar. Ali oijezanič vodo ali pa se mu je poslabšalo kot Trumpu. "" Ni ugotovila nobena institucija... " Janša pri tebi so institucije ugotovilo korupcijo, si 3 x obsojen, med drugim si zlonamerno lagal, javno lažeš glede ...prikaži večede izraelski obveščevalcev, ....pa so še kar živ...

• Fantodfare 10:05 29.avgust 2026.

V Sloveniji bo zrak zopet čist, ko bo crknil zadnji komunist

• MarkoSkače 10:22 29.avgust 2026.

Se strinjam, bil bi čas, da plešasti odide v večna lovišča, ker drugega kot zgage itak več ne dela!

• Janez_533 10:28 29.avgust 2026.

Predsednik vlade, ki je na oblast prišel s prevaro, manipulacijo in izdajo, pa res nima nobene pravice komurkoli moralizirati!

• Pipec 11:34 29.avgust 2026.

Oba sta si trn v peti. Musarjeva ve, da ob taki politiki ne bo mogla postavljati svojih diplomatov, Janša pa ve, , da ne bo potrdila njegovih in ker Janša ne pozna dila, se je bo moral nekako odkrižati.

• nevina9 11:39 29.avgust 2026.

Ne vem, če bi se Pučnik strinjal s tem, da Janša citra njegove citate Jugoslavije ni več, gre za Slovenijo,

• Ender3 11:52 29.avgust 2026.

Javni apel za JJ. Čas je, da dobi vpogled tudi na vsebino mnenj ljudi, ki komentirajo njegova dejanja in pisanja. Večina ga ne podpira in oblast ima ljudstvo. Koliko časa mu bodo še dopuščali da nam dela sramoto in škodo.

• Alexfed 12:09 29.avgust 2026.

Finančne goljufije vam ne vzamejo le denarja – uničijo vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo Trustwave.Cyberdefense @ gmail com, ki je pregledal moj primer, odkril resnico ...prikaži več in mi pomagal povrniti moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.

Leon 10:38 29.avgust 2026.

Drage soborke, dragi soborci, v sredo, 2. septembra, se ob 18.00 vidimo na Trgu republike, da poslancu Mijiču in celotni koaliciji sporočimo, da so njihova dejanja nesprejemljiva ter da zahtevamo takojšnji odstop! Samo podpisovanje peticij žal ne bo dovolj. Nujno ...prikaži več. Nujno je tudi v javnem prostoru jasno pokazati, da nas je ogromno, ki nasprotujemo delovanju in legitimnosti trenutne vlade, katere osrednji skupni imenovalec je: PREVARA.

mahatma2 11:20 29.avgust 2026.

Leon...Iz tvojih ust v božja ušesa.➕➕👍👍👏👏

• Jackd 10:26 29.avgust 2026.

Janša NPM spoštuje prisego, da bo izdajala in plenila državo.

• matej572 09:46 29.avgust 2026.

Vsaka čast Janez.Levičarjem je za en kurac mar za Slovenijo.Raje bi futrali priseljence(preko NVOjev) kot pa dali poštenim Slovencem otroski dodatek,štipendije,soc.pomoč,raje pošiljat za Sahel,Palestino......Zavedat se moramo,da se Slovenski narod krči,to prekleto dobro vejo na Balkanu,zato je tudi pritisk vsako leto ...prikaži več večji.Preprosto se je potrebno začet tega zavedat in začet novo obdobje v katerem bodo Slovenci na prvem mestu.SLOVENIJA MOJA DEŽELA.

• branko615 09:01 29.avgust 2026.

Žrite palestinskk travo, reševalci sveta, ampak brez mene.

• Ender3 11:42 29.avgust 2026.

Ti itak prisegaš na polisendvič. Naj ti tekne, bebec.

• Plavi-mil 08:09 29.avgust 2026.

Bravo, pujso pepo je treba spomniti na svojo prisego.

• Ender3 11:41 29.avgust 2026.

Plavi.....vaš Veličastni je že štirikrat prisegel da lahko povzroča škodo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.