kaj smo mi en gnil narod!? ja, in če jo je zaposlil...s čim se ovce ukvarjajo cel dan...kaj imamo od tega če jo je zaposlil in kaj nimamo če jo je zaposlil!? NIČ, torej...ne razmem tega traumiranja in škodoželnosti...najboljš da… ...prikaži več na hitro propademo ker smo gnili v duši!!!
roksa, ni ravno v skladu z varčevalnimi ukrepi vlade. to nam gre v nos. a res rabi 'višjo' svetovalko za odnose z javnostmi? sam, da je naziv pa plača. delala bo pa bogve kaj...
Če se znaš gujsat se znaš tut vrint med priviligirance,da je pa INA prišla v tako službo je pa verjetno posledica tega,da ga je mama potegnila kakemu fevdalcu na vladi?
bejba dobr zgleda ..i tata bi.
PA KAJ, ČE JO JE ZAPOSLIL.KOMU GRE ZOPET V NOS!!!!!
Gimnazijskemu maturantu Repovžu, ki bi rad bil novinar, pa nima diplome.
...sej to je normalno, a ne???? banda smrdljiva!!!! ...zaposljuje, obenem pa plače niža, ukinja vse mogoče...odstrel, čimprej!!!!!!!!!!!!!!
V odločitve velikega vodje se ne sme dvomiti.
Bo videl hudiča, ko bo Urška ljubosumna.
Pa naj ša kdo reče, da nismo privatni fevd.
kaj smo mi en gnil narod!? ja, in če jo je zaposlil...s čim se ovce ukvarjajo cel dan...kaj imamo od tega če jo je zaposlil in kaj nimamo če jo je zaposlil!? NIČ, torej...ne razmem tega traumiranja in škodoželnosti...najboljš da… ...prikaži več na hitro propademo ker smo gnili v duši!!!
roksa, ni ravno v skladu z varčevalnimi ukrepi vlade. to nam gre v nos. a res rabi 'višjo' svetovalko za odnose z javnostmi? sam, da je naziv pa plača. delala bo pa bogve kaj...
Med drugimi gre meni v nos....in to zato, ker je zaposlena " na zaupanje preds.vlade" ....dobr, da nisem v njeni koži ker bi me blo v dno duše sram
MENI, kre..t..en za..ru..kani!!!
Zofija ima ful dekolte.
Jah pač dandanes brez vez ne gre.
Toliko ljudi bo odpustil njo pa zaposlil? WTF?
Če se znaš gujsat se znaš tut vrint med priviligirance,da je pa INA prišla v tako službo je pa verjetno posledica tega,da ga je mama potegnila kakemu fevdalcu na vladi?
Ga je morala kar hčerka...
Saj Ina je pod mizo:-)
Saj veš zakaj ima globok dekolte...
Svojo visoko kvalificiranost za to delovno mesto pa je pokazala z naslednjimi referencami:...?prakso pa ima ima na naslednjih področjih: ...?
pa nič noter, tko kot hčera ne ?