Avto
11068 ogledov

Je imel zgolj srečo, da je našel ukraden avto?

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • primc 13:18 24.julij 2018.

Ko so ga meni ukradli se mga tudi sam našel 100km stran. Policijo boli neka stvar za to.

• primc 13:19 24.julij 2018.

Mam dosti zkušenj iz tega in vam povem...toliko neresnosti, nezagnanosti, nekreativnosti in nezmožnosti praktičnega delovanja kot sem ga videl pri policiji nisem nikdar prej niti kasneje videl...

• asmas1965 06:17 25.julij 2018.

en mlajši bosanec (nekdanji sodelavec) mi je sam povedal da se je v bosni ukvarjal s to zadevo.rekel mi je da so avdija A4 razstavili v 5 urah.Za cela vozila pa je njegov "sodelavec"zrihtal prometno.ponaredili so WIN št.in se veselo vozijo po evropi

• primc 13:22 24.julij 2018.

Kar se pa sodstva tče...dobila bosta akšno leto in potem jovo na novo...če že ne samo pogojno....

• mihatirs 07:56 24.julij 2018.

Glede na to, da po Šiški, Podutiku itd...kradejo dnevno avtomobile(Renault, Peugeot....) policija pa prelena da bi se kdaj okol zapeljala pa dejansko kakšen avto najdla...je to velika sramota naše "policije"...Sej ko je pa akcija na Slastu al pa Donutu so ...prikaži več pa celo noč tam in se bašejo!!!

• mymind 11:58 24.julij 2018.

Dokaz več, da je tudi Policija povezana. Saj.. kje pa kupujejo dele za svoje avte?!

• Snežinko 09:57 27.julij 2018.

Gotovo jih kupujejo s kešom v privatnem servisu ali celo na fuš, ane? Butl !!!

• mymind 14:58 09.avgust 2018.

Kje kupujejo policaji za svoje avtomobile. Me veseli da si se predstavil.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.