Slovenija
65 ogledov

Je po deložaciji res prespal v garaži?

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • KOJAK 14:08 17.marec 2012.

Mah ljudje po eni strani pljuvate, ker nič ne naredi nad določenimi neplačniki a hkrati se zgražate, ker jo je tukaj skupil nekdo, ki v 4 letih ni bil zmožen plačati 124 €. 4 leta je VEDEL za ...prikaži več dolg, JE BIL SEZNANJEN s postopki a jihe je IGNORIRAL. Če bi bil meni dolžan 124 € in bi mi jih vračal 4 leta, bi me prav brigalo če mu zarubijo hišo, važno da jaz dobim nazaj svoj denar... sploh če upoštevam, da je imel lepo opremljeno hišo, okolico, avto, sam se je hvalil da zasluži 40.000 €/leto.

• vest 15:59 17.marec 2012.

Če bo evropsko sodišče razsojalo po zakonu mu je vsakršna pritožba brez uspeha. Iz kronologije dogodka se ve, da je imel več dolgov in da je imel tudi 4 leta možnost poplačila tega dolga. Ve se tudi, da je zavajal ...prikaži več sodnega izvršitelja da ne more rubiti premičnine. Izvršbo na nepreminino ni zahtevalo sodišče ampak upnik. Samo upnik bi lahko ustavil to izvršbo.

• vest 15:55 17.marec 2012.

bodi predsednik vlade, pa da te vidimo kako boš takim dopuščal izigravanje upnikov.

• privat 20:28 17.marec 2012.

naj ji potrka na vrata in naj zahteva odškodnino...v čem je problem??Vedela je kaj je kriminal saj je sodnica,zdaj pa naj ga ona izplača...vse so to ljudje ,ki jim ni za zaupati moči države..poglejmo samo kako ti voluharji skupaj držijo!! ...prikaži več Pravica je nekaj drugega kakor neka naveza al poklicna ali prijateljska. Niso toliko osveščeni da priznajo kaj je pravica in kaj je nepravica....in taki da sodijo??Zdaj bi morali vse sodnike zaslišati in vzeti vsem licence kateri bi zagovarjali tako vrsto kriminala....kriminal je pa kriminal...halo...kaj je z Janšo kaj misli ukrepati??'Kaj je z Turkom??Spet sama opravičila jaz to on tsto ,nesmem ,neupam ,ni moj posel...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.