Slovenija
43 ogledov

Jure Janković poplačal tri milijonski dolg

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Šemefuky 07:57 18.julij 2013.

Mogoče bodo kaj premaknili v slabo banko, da je Zokiju lažje za dva kila in kusur eur.Ali pa je brat Hrvat za Merkator kakšno ekstra premijo primaknil, saj niso bili pogovori v tajnosti samo vljudnostni.

• zic 20:28 17.julij 2013.

hvala bogu, da si med sabo pomagajo!!

• Veteran 20:17 17.julij 2013.

Novinarji nehajte si dvigovati naknado z družino Janković, saj vi dobro veste, da se jim ne bo nič zgodilo zato vam tudi dovolijo pisati. Će bi nekdo drugi ukradel kokoš pa čeprav, da bi nahranil družino ga bi že zdavnaj zaprli.

• milek 22:27 17.julij 2013.

Med miljonom in kkošjo je pa velika razlika.

• vico 11:43 18.julij 2013.

vi bedaki sam poglejte dejstva pa vam bo jasn.zupan je zupan in ga ne dajite v kos z sinovoma ki sta res debila,sam zupan nima veze s temi stvarmi tko da sam tih bodite....

• Šemefuky 11:52 18.julij 2013.

Jankovići o poštenju kot putane o nedolžnosti. In na enak način prejeti dohodki. Plačamo keš veš brate, pa šta me pitaš kako?

• joc2013 14:21 18.julij 2013.

Bravo Mrcina.. pa tudi če je plačal dolg iz Lj proračuna. Bravo stari, samo, da se je rešil problem.

• Mrcina 14:45 18.julij 2013.

Točno tak. vsak ga reši po svoje.

• joc2013 15:08 18.julij 2013.

Mrcina a imaš kako tovarniško napako, ki se je ne da popraviti? Mislim v glavi.

• Žurnalček 19:03 18.julij 2013.

IN vam končno zavezal fovšljive gobce - novinarske in komentatorske.Ne vem kaj vas sploh brigajo privatno-podjetniške stvari !

• alkom 21:43 17.julij 2013.

Jaz bi imel tudi takega očija, ki bi mi dal 3 miljončke... http://svetovno.net

• Šemefuky 19:38 17.julij 2013.

Bravo Zoki, bravo Jurček pokazala sta na nesposobnost policije, tožilstva in pravosodja, da o davkariji ne govorimo. Neki se je doma pod jogijem našlo, da se tečneža znebite. Zoki pa pravi: tkole bom povedu, a še nisem kaj naredu, kar ...prikaži več sem obljubu, nje, pa naj pridejo organi in mi ga mal potegnejo, da bom zobke pokazal, nje. Jaz bi vse te prasce v klobase, tem bi še malo paprike dodal, nje.

• dd 10:27 18.julij 2013.

Jaz se pa sprašujem, le kaj je padlo Jankoviću za vrat, da je poplačal dolg, ker je do sedaj vseh veselo sleparil??. Najbrž bo res kandidiral za predsednika stranke, pa mora oprat nekaj grehov??

• Mrcina 13:03 18.julij 2013.

Ni vseeno kdo je dolg plačal ali sin al ata ? :)Morda ga je pa stric ?Sama sem prepričana, da bi moj dolg plačal "dedek ", če ga sama ne bi bila sposobna. Pustite že ...prikaži več družino Jankovič pri miru. Naj vsak živi po svoje, naj se vsak znajde kakor se pač znajde .....

• slajan 21:32 17.julij 2013.

Edina rešitev zanj je, da vrne vse kar je nakradenega, in da pove sinovoma ne pa javnosti, da sta polnoletna in da se naučita samostojnosti. Hriberšek je z priznanjem naredil uslugo vsem, največ pa sebi.

• širhakl 23:00 17.julij 2013.

Ja,Zokijev "otrok" - beri Mercator,se je prodal in to bo izgovor organom od kod keš pa še verjel mu bodo.

• Boschtjan Zupanchich 23:59 17.julij 2013.

Ja, Ampak, Morate se Vprašati, Od Kje je še Toliko dodatnega Nakradel za sinkota !!! ??? !!!

• Scott 01:26 18.julij 2013.

Pravijo, da je denar dala plagiatorškova.?

• francek 06:51 18.julij 2013.

KPK od kje (izvor denarja) mu milijoni, naj razloži starši so mu dali x, podedoval x, sorodniki so mu podarili x, zaslužil je toliko in toliko in od kje mu razlika? Če navaden smrtnik dvigne v enem dnevu 15000 EUR ...prikaži več (drobiž), ga lako pristojni povprašajo o izvoru teh everčkov, izvor milijonov EUR pa ni pomemben zopet dvojna merila.

• dragec 07:53 18.julij 2013.

mama ti je plagijatorka

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.