• Avto

Kaj se dogaja? Rdeča luč za Teslin sistem avtonomne vožnje FSD

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 12:33 29.september 2026.

Ugotovili smo kako spraviš tele v Teslo !

• 4krogci 13:17 29.september 2026.

Cudno da rdeca luc…ampak ne mi pametni pa odobrimo preko vsega…pol pa imamo sobotni primer pri Uncu, kjer je samovozeca tesla se zaletela v tascitno ograjo zaradi izmikanja ptici ki je preletela pred njo…bravo res!

• Toma 12:50 29.september 2026.

Komedija nad komedijami! Avtonomne vožnje 5. stopnje še desetletja ne bo! Trenutno stanje kaže, da AI ne obvlada niti vzporedne vezave uporov! Seveda pa zna zelo dobro vdirati naokrog;-)

• BenX 13:13 29.september 2026.

Vzporedno, zaporedno,... Glavno da je zanka sklenjena. 🫣

• Protoncek 14:12 29.september 2026.

Zanimivo... torej pri nas je avtonomna vožnja brez držanja volana dovoljena, a le pod pogojem, da ne spustiš volana... pa naj kdo to razume, če more...

• Grunf 14:35 29.september 2026.

No, zdaj se lahko Vrtovec spet posveti neznosnemu stanju na avtocestah, čeprav mu kot kaže to ne diši več, vsaj ne toliko kot na začetku. Decembra, potem pa se lahko ponovno slika s Teslo.

• TUKAK01 12:42 29.september 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 4.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.