Kolikor se jaz spomnil je že pred leti takole mencal z nogami. Poglejte kakšen star posnetek!Papaja bog te je sliđšal, sedaj pa se le pripravi. Angelčki ti že pojejo!
Drži
Putin govori z celim telesom( poprava )
kolikor jaz vidim so 3 opcije. ali se preteguje ali je bolezen ali pa zahebava cel zahod z igro.
Putin govori z delom telesom ! Kaže velik notranji naboj!
Hm, drži, ker mu bo zunanjega kmalu zmanjkalo.
To kar ti zveš o zdravju Putina iz medijev , je cirkus za radoznale !🤣
Še prej bo dobil od zunanjega! Od lastnega strelskega voda po hitrem sodišču!
Mokre sanje
Simptomi poblaznelega, norega, neprištevnega morilca in okupatorja. Hudič ga grabi za noge.
IDIOT!!!
pantani, bolje biti idiot kot pa častilec morilcev, okupatorjev, posiljevalcev, zastrupljevalcev, blaznežev... kot si ti.
Če bi ga Grbačov naučil kako se pije vodko bi bilo vse drugače…
Jelcin si mislil. Gorbačov je bil normalen.
Jelcin je bil težek alkoholik. Gorbačov pa najbolj razumen sekretar komunistične partije.
Da bog da crko !
... večina v Bruslju
Papaja, enkrat bo prišlo tudi do tega, kot za vse ljudi tega sveta.
Ni dvoma Parkinson! Bog mu daj zdravja, da bo dočakal sojenje.
A boš ti sodnik?... Če misliš, da boš dočakal sojenje gospodu Putinu, boš čakal tako dolgo, kot jaz čakam sojenje za Busha, Blaira in druščino.
Kmodri, a dej no, za to se naš twitto skriva pred kamero.
Bom kandidiral za sodnika Mednarodnega sodišča in pretental vse dokaze, ki so v prid obtoženca in kateri potrjujejo njegovo krivdo.
Pretehtal bom vse Dokaze, ki so v prid obtožencu in kateri potrjujejo njegovo krivdo. Seveda na podlagi sodnih izvedencev.
Torej ne spoštujete prava? Ko vas bodo po nedolžnem obtožili, boste še prekleto iskali dobrega odvetnika.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Kolikor se jaz spomnil je že pred leti takole mencal z nogami. Poglejte kakšen star posnetek!Papaja bog te je sliđšal, sedaj pa se le pripravi. Angelčki ti že pojejo!
Drži
Putin govori z celim telesom( poprava )
kolikor jaz vidim so 3 opcije. ali se preteguje ali je bolezen ali pa zahebava cel zahod z igro.
Putin govori z delom telesom ! Kaže velik notranji naboj!
Hm, drži, ker mu bo zunanjega kmalu zmanjkalo.
To kar ti zveš o zdravju Putina iz medijev , je cirkus za radoznale !🤣
Še prej bo dobil od zunanjega! Od lastnega strelskega voda po hitrem sodišču!
Mokre sanje
Simptomi poblaznelega, norega, neprištevnega morilca in okupatorja. Hudič ga grabi za noge.
IDIOT!!!
pantani, bolje biti idiot kot pa častilec morilcev, okupatorjev, posiljevalcev, zastrupljevalcev, blaznežev... kot si ti.
Če bi ga Grbačov naučil kako se pije vodko bi bilo vse drugače…
Jelcin si mislil. Gorbačov je bil normalen.
Jelcin je bil težek alkoholik. Gorbačov pa najbolj razumen sekretar komunistične partije.
Da bog da crko !
... večina v Bruslju
Papaja, enkrat bo prišlo tudi do tega, kot za vse ljudi tega sveta.
Ni dvoma Parkinson! Bog mu daj zdravja, da bo dočakal sojenje.
A boš ti sodnik?... Če misliš, da boš dočakal sojenje gospodu Putinu, boš čakal tako dolgo, kot jaz čakam sojenje za Busha, Blaira in druščino.
Kmodri, a dej no, za to se naš twitto skriva pred kamero.
Bom kandidiral za sodnika Mednarodnega sodišča in pretental vse dokaze, ki so v prid obtoženca in kateri potrjujejo njegovo krivdo.
Pretehtal bom vse Dokaze, ki so v prid obtožencu in kateri potrjujejo njegovo krivdo. Seveda na podlagi sodnih izvedencev.
Torej ne spoštujete prava? Ko vas bodo po nedolžnem obtožili, boste še prekleto iskali dobrega odvetnika.