Magazin /magazin/lepota-telo
176 ogledov

Kaj se zgodi, ko prenehamo piti mleko?

Komentarjev 35
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • razerznak 23:16 29.september 2015.

spet vegiji pa vegani tupijo da glava peče

• Skippy 00:37 30.september 2015.

Vse to človek uživa že tisočletja. Če pa zdaj misliš, da boš zaradi tega naenkrat umrl (ne pozabi še na to, da so tudi Sonce razglasili za sovražnika, pa ozonsko luknjo itd. - v glavnem, vsakih par let nekaj), pa tudi prav.

• Skippy 00:38 30.september 2015.

Ja, neverjetno kako so organizirani. Neki članek in takoj planejo nanj s svojim neznanstvenim modrovanjem.

• e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 06:35 30.september 2015.

Sigurno nisem popil kozareca mleka že 25 let,pa še kar živim in to brez problemov,zato je tole iz mlekitom lari fari.

• Ferluci 07:44 30.september 2015.

Odličen članek. Slutil sem, da je tako zato sem dal vedno prednost pivu in ne mleku.

• Ferluci 07:46 30.september 2015.

Nisi razumel ali prebral članka.

• Boris Umer 22:52 01.oktober 2015.

Res pa je, da milijoni krav živijo izključno zato da se pridobiva mleko!

• Igor Đukanović 15:02 29.september 2015.

Ne samo to, še več je res. Tudi kot vir vitamina D mleko ni ustrezno. Pa ne samo zato ker so tudi krave tako kot mi cele dneve zaprte, pač pa tudi zato, ker naše telo ob sončnem vremenu iz ...prikaži večiz (v rastlinski hrani prisotnega) "provitamina" ustvari D3, medtem ko mleko vsebuje D2, ki ga naše telo ne zna pametno iskoristiti. Kaj pa piše v članku? Da si od sira debel? Kaj je tu novega? Morda je res za večino ljudi nekaj novega, da kravje mleko vsebuje preveč beljakovin celo za človeškega dojenčka, kaj šele za odrasle, katerih mišična masa se več ne podvoji vsakih šest mesecev...

• marabunta 15:00 29.september 2015.

ne bodi naiven...če bi prepovedali vse kar je neprimerno za našo prehrano, bi ostalo bore malo na spisku....bi se komplet prehrambena industrija sesula, a si ti nor??? preveč denarja se vrti v tem zavajanju in zastrupljanju sveta

• Igor Đukanović 15:05 29.september 2015.

Seveda je vsaki hrani tudi kaj strupenega. A bolje kot mleko, ki vsebuje živalske beljakovine (ki so temelj civilizacijskih bolezni rak, srčno-žilne, sladkorna, demenca, you name it...), je bolj zdrava soja. Od tofuja je bolj zdrav naš domači lokalni stročji ...prikaži večji fižol. Od našega lokalnega ... (ne bom naprej, že tukaj opažam, da dobijaš kulturni šok, da se gre kdo toliko poglabljati v hrano...).

• Annix Wolf 19:20 29.september 2015.

Beležijo nekaj, kar veganio vemo že leta. Očitno mlečna industrija več ne more prikrivati in lagati za svojo proizvodnjo mleka, ki je namenjeno TELIČKOM ( oprostite mene je rodila, moja človeška mati) in ne nam! ČLOVEK KO NEA DOJIT več ...prikaži večč ne potrebuje nobenega mleka, sploh pa ne tuje vrste, mar smo krave? Kalcij je v VSEH zelenih rastlinah, v oreščkih, v riževem, kokosovem, sojinem, mleku. Ne rabimo verjeti vsega kar nam mediji, mesna, mlečna industrija prodajata.Nekje se mora služit. ŽAL, NA MILJARDAH ŽIVALI, ki se jih letno umori zaradi industrije.

Zala 00:32 30.september 2015.

V kolikor bi bilo mleko pri sesalcih tako nepogrešljivo živilo, potem bi videvali odrasle živali kako tekajo za svojimi mamami in iščejo seske. In vendar ni tako, menda se v tem strinjamo.

• rororkoko 21:59 29.september 2015.

poskusi jesti hrano brez soli in sladkorja- kdo ti brani? mislim da boš hudo zbolel. Kot mi je znano, rastline potrebujeo sladkor, živali jedo rastline (sladkor), čebele delajo med (sladkor) itd

• edstark 09:02 29.september 2015.

Že dolgo nekateri vemo da je kravje mleko namenjeno teličkom in NE ljudem! Seveda bi se mlekasrska industrija zrušila če bi vsi to vedeli!

• Boris Odreitz 15:52 29.september 2015.

Kitajska študije _jejte podgane miši pse pasje mleko pa še to žive pse kuhat v loncu ja dober tek hrana po kitajski študiji

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.