Avto
6021 ogledov

Kako je eno vozilo pomagalo dobiti vojno

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 19:25 06.junij 2024.

    Ukrajina je bila med vojno prizorišče velikih bitk in spopadov, v katerih je bilo ubitih nekaj sto tisoč ukrajinskih vojakov in civilistov. Na ozemlju Ukrajine je živelo veliko Judov, ki so bili tarča nacističnega iztrebljanja. Ocenjuje se, da je bilo ...prikaži več v holokavstu ubitih med 1,5 in 2 milijona ukrajinskih Judov.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 19:26 06.junij 2024.

      Vojni zločini in etnično čiščenje: Nemški okupatorji in njihovi sodelavci so med vojno zagrešili številne vojne zločine in etnična čiščenja proti Ukrajincem, kar je povzročilo dodatne milijone smrtnih žrtev. Zelenec nima kaj iskati na proslavi ob izkrcanju, ker je on ...prikaži več sam zagovornik nacističnih idej, kljub temu, da je na pol žid!!!

    • Jernej65 23:40 06.junij 2024.

      Z gladomorom je svoje prispeval tudi morilec Stalin, ki je pospravil 6 milijonov Ukrajincev, morilski Putler pa s tem nadaljuje.

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 19:23 06.junij 2024.

    Obletnica najuspešnejše Ameriške poteze, z minimalnim vložkom so dobil Evropo na povodcu, Nemci so bili že sesuti od Sovjetov in je bilo samo uprašanje časa kdaj bodo zaključili, res pa bi brez dneva D vojna trajala do 1946, verjetno bi ...prikaži več bil Stalin že na atlantiku. Stanje Nemcev na dan D je bilo podobno, no malo boljše kot je sedaj stanje Ukrajine!!!

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 19:19 06.junij 2024.

    Po zmagi nad Nemčijo se je Sovjetska zveza preusmerila na Japonsko. Zbrala je veliko vojsko in se pripravljala na napad na Mandžurijo. Japonska: Soočena s sovjetsko grožnjo z vzhoda in ameriškim bombardiranjem z juga se je Japonska znašla v obupnem ...prikaži več položaju.Pripravljala se je na zadnji boj, vendar je bila njena zmaga malo verjetna. Sovjetska invazija na Mandžurijo je bila hitra in odločna. Japonska vojska je bila hitro poražena, kar je prisililo Japonsko k kapitulaciji in...

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 19:19 06.junij 2024.

      ...koncu druge svetovne vojne. Tudi če ZDA ne bi vrgle atomske bombe na Japonsko, je ta bila poražena tudi s pomočjo Rusov, ki so Japonce pregnali iz Mandžurije. Tega Biden ne ve, ker je ignorant!!!

  • Ender3 18:01 06.junij 2024.

    A je to avtor spisal kot oglas za ameriško orožje. Verjetno je mnogo več uporabnih vozil imel Hitler. Mnoge njihove konstrukcije se še dandanes uporabljajo v novodobnih izvedankah.

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 19:58 06.junij 2024.

    Še dokaz več https://theworldwatch.com/videos/1619183/you-should-have-stayed-in-africa-video-has-emerged-of-ukrainian-soldiers-executing-africans/

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 19:20 06.junij 2024.

    Biden je dodal, da je smer toka spremenil prav dan D. S tem je Biden dokazal, kako velik ignorant je. Smer toka so spremenili Rusi, ko so premagali nemce pri Stalingradu, kasneje v bitki pri Kursku itd. Ko so se ...prikaži več zavezniki izkrcali v 1.200 km oddaljeno od Berlina Normandiji, so bili Rusi od Berlina oddaljeni le 500 km. Glavni razlog, da so se zavezniki izkrcali v Normandiji, je bilo uspešno pomikanje Rusov proti Berlinu. Zahod je postal zaskrbljen, da Rusi ne bodo sami porazili Hitlerja!!!

    • Jernej65 23:44 06.junij 2024.

      Ruse ja zalagala Amerika z orožjem, hrano in ostalo tehniko. Brez Amerov bi sedaj po Rusiji in Evropi marširal Hitlerjungend.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.