Slovenski premier Janez Janša pa ni prepričan v dokončnost ameriških rezultatov.
Razmišljanje je to obupanca, ki ve da to kar je doletelo Trumpa, čaka tudi njega!
Moja zastava,moj simbol 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸... .
GREAT SEAL of the UNITED STATES.Ta orel, ta grb,ta zastava,ta simbol.Prisoten na prenosniku,puščica za pisala,kolo 4×,avto, obesek za ključe od avta,etui za očala... .
Spet boljša izbira kot balkan,romunija,rus... . Te prav vidim kako še kuriš na drva in obiraš kosti... .Zahvali se levim vladam,saj so bile najdalj na oblasti,pa jim ni bilo v interesu,da se stvari spremenijo na bolje... .No so se spremenile,njim… ...prikaži več in njihovim družinam... .
Idolatrija ali malikovanje je patološko stanje (bolezen uma) , pri katerem zaslepljeni verniki bolezensko častijo neki predmet, osebo ali tudi pojem kot boga. Za pinkota sta to ameriška zastava in veliki poraženec Trump pa še naš poraženec Ivan Janez J.… ...prikaži več J. Takim tipom razen lobotomije ni pomoči!
kako se lahko vtika v tuje posle , če še svojega kurnika nima pospravlenga ... skrajno bolano, potem pa še kar berem ponudi državljanstvo trampu, pa azil v slovenistanu, pa eni bi ga imeli celo za šefa ... pa sej… ...prikaži več to ne morš verjet ... to je res preko meja neke recimo normalne pameti, daleč preko ... ne vem kaj se gredo ... čudaki in psihopati
Ne vem zakaj sem se spomnil na staro risanko "Kalimero", kjer črno pišče z ostankom bele lupine v obliki albanske kape nonstop jamra "to je krivica".. Še bolj podrobno o liku...Kalimero je pišče, ki se mu mama - neapeljska kokoš… ...prikaži več - odreče takoj, ko se izleže. Baje zato, ker je "majhen in črn". Starševstvo mu odrečeta tudi pes in miška. "To je krivica," stalno vzklika mali. Ko skoraj že obupa, ga odreši plavolasa mladenka. "Nisi črn, samo umazan si," mu reče ..
Nekaj pa je gotovo v Sloveniji. Ni politikov, ki bi sami odstopili, pa čeprav ga še ne vem kako ser.... Ni pa načina, da bi ga narod odstavil. Žalostno!!!!
Upam,da mu firer s svojo ekipo kmalu sledi-za vedno.....
Slovenski premier Janez Janša pa ni prepričan v dokončnost ameriških rezultatov. Razmišljanje je to obupanca, ki ve da to kar je doletelo Trumpa, čaka tudi njega!
Dej umakni to klošarsko zastavo.Umakni umakni sramoto.
Pinkobalinko, raje ti umakni svoj bebavi fris!
Pinkopalinkotova zastava je bela-plava-rdeča v grbu pa modri orel z zlato krono na glavi!
Smrad
Moja zastava,moj simbol 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸... . GREAT SEAL of the UNITED STATES.Ta orel, ta grb,ta zastava,ta simbol.Prisoten na prenosniku,puščica za pisala,kolo 4×,avto, obesek za ključe od avta,etui za očala... .
Pojdi tja idiot pa ostani ..itak imas v Argentini tvoje belcke, da ne bos umrl od lakote siromak
Spet boljša izbira kot balkan,romunija,rus... . Te prav vidim kako še kuriš na drva in obiraš kosti... .Zahvali se levim vladam,saj so bile najdalj na oblasti,pa jim ni bilo v interesu,da se stvari spremenijo na bolje... .No so se spremenile,njim… ...prikaži več in njihovim družinam... .
Idolatrija ali malikovanje je patološko stanje (bolezen uma) , pri katerem zaslepljeni verniki bolezensko častijo neki predmet, osebo ali tudi pojem kot boga. Za pinkota sta to ameriška zastava in veliki poraženec Trump pa še naš poraženec Ivan Janez J.… ...prikaži več J. Takim tipom razen lobotomije ni pomoči!
Banda ćefurska jugoslovanska... .
Jajo,cas in to skrajni cas,da se umaknes v Argentino....
Ti pa nazaj v Hrastovec.
V Albanijo kjer je rojen
V Albaniji je celo rojen? Jemlješ ti kakšne tablete za živce? Ker,če ne,ti prijateljsko svetujem,da bi jih moral.
Jaz teb svetujem da mL odpreš oči in kako resno knjigo ne sam radio ognjišče poslušat. Še to ne veš kdo vodi državo?
Trump se je odzval podobno kot Ivan ; Ne prizna poraza in ne bo sprejel kuverte !
Mar moramo res prenašati, da nam vladajo takšni bučmani?
Zdaj je tudi JJ jasno , da je samo vprašanje dnevov kdaj bo moral oditi. Desus ga bo dokončno zrušil.
Upam !
kako bo zdaj bebec Janša povabil Bidena v Slovenijo, ko ga je z Mloševičem primerjal in to pred vsem svetom........
JJ odstrani se za vedno ,na drugi konec sveta pojdi dokler maš še čas
kako se lahko vtika v tuje posle , če še svojega kurnika nima pospravlenga ... skrajno bolano, potem pa še kar berem ponudi državljanstvo trampu, pa azil v slovenistanu, pa eni bi ga imeli celo za šefa ... pa sej… ...prikaži več to ne morš verjet ... to je res preko meja neke recimo normalne pameti, daleč preko ... ne vem kaj se gredo ... čudaki in psihopati
Vedno bolj me je sram, da sem nekoč celo verjel vate.
Jajoooooo you are next..
Janša dobro ve, kok je, ko se prehitro podaš v lovorike
Očitno ne!
edini butl na svetu, ki prvi čestita, ko so stvari jasne pa dvomi!
karma ga bo dotolkla do tal ,ko pride njegov čas
Jasno bo šele takrat, ko bo uradna razglasitev rezultatov.
Ko JJ ni imel twita smo samo Slovenci vedeli da je nekontroliran hudoben jezikač, od kar twita to ve cel svet.
Ne vem zakaj sem se spomnil na staro risanko "Kalimero", kjer črno pišče z ostankom bele lupine v obliki albanske kape nonstop jamra "to je krivica".. Še bolj podrobno o liku...Kalimero je pišče, ki se mu mama - neapeljska kokoš… ...prikaži več - odreče takoj, ko se izleže. Baje zato, ker je "majhen in črn". Starševstvo mu odrečeta tudi pes in miška. "To je krivica," stalno vzklika mali. Ko skoraj že obupa, ga odreši plavolasa mladenka. "Nisi črn, samo umazan si," mu reče ..
Če si butelj si pač butelj.
Nekaj pa je gotovo v Sloveniji. Ni politikov, ki bi sami odstopili, pa čeprav ga še ne vem kako ser.... Ni pa načina, da bi ga narod odstavil. Žalostno!!!!
Trump bo brez ustavnega sodnika Petriča težko zmagal!
Mene zanima, če je v SDS kdo, ki ga zdaj ni sram ... pustimo ob strani hijenske navade ... resno sprašujem ...
Večino njih ni sram. Ker so neozdravljivo zavedeni !
Ta se nima kaj odzivat ker ni Trumpu niti do gležnja, je pokvarjen fašist, ki maltretira svoj narod. Tega še Hitler ni počel nad svojimi.