glede na karakter so italijani in hrvati tu nekje, polni samih sebe, navzven pa se italijani obnašajo še 2x huje. tako, da je tudi slovenska obala letos veliko vprašanje. bolj verjetno kakšne planine, soča, logarska... skoraj zagotovo se nič več… ...prikaži večč ne bo zapiralo, ker bo gospodarstvo kolapsiralo. na vsakem posamezniku je, kako je dovzeten za preventivo.
Dopustujte doma v prelepi Sloveniji... Mi iz Gorenjske gremo na Štajersko ali Dolenjsko, ne pa vsi na Primorsko obalo....
Bistvo tega je premakniti se na drugi konec Slovenije in s tem koristiti bon vavčer.... Pa še lepše je med štajerkami....
Saj si ne upa Slovenija zapreti mejo ali pa uvesti karanteno preveč politikov, tajkunov imajo neprimičnine na Hrvaško za Bosno, Srbijo pa še kakšno državo so uvedli karanteno ker im ni turistično zanimljivo še za konec govori se da sednja… ...prikaži več vlada je dobila veliko pod mizo od htvaške vlade da ne uvedejo karanteno ali zaprejo mejo potem je konec z hrvaško. MAFIJSKA POSLA!
ne bom piz... in ti dal minus ker se delno strinjam s tabo. panika je včasih večji virus od pravega. da je pato le bacilček se pa ne strinjam. mislim, da je bil nekoč bacilček, ki so ga malo sfrizirali… ...prikaži več v nbeke mafijske koristi in danes ni tako nedolžen
Ne poznam nikogar v moji bližini,ki bi zbolel,moti me to,da vsak dan testirajo 1000 in več ljudi,tko,da mislim,da je to sproducirano za umiritev folka,zmanjšanje stare populacije in obogatitev elit in posameznikov povezanih z farmacijo?
Če boš ta bacilček nosil celo zimo ne vem če ti bo to všeč, kihanje in kašljanje tri mesece...
Zdaj bo vsak kašelj preverili, da ni to corvid 19...
Zato pa so testiranja, da ne pridejo v belo cono...
glede na karakter so italijani in hrvati tu nekje, polni samih sebe, navzven pa se italijani obnašajo še 2x huje. tako, da je tudi slovenska obala letos veliko vprašanje. bolj verjetno kakšne planine, soča, logarska... skoraj zagotovo se nič več… ...prikaži večč ne bo zapiralo, ker bo gospodarstvo kolapsiralo. na vsakem posamezniku je, kako je dovzeten za preventivo.
Se vidi, da se je začela sezona, ostanite raje doma. Na Hrvaškem je covid hujši od kuge, teroristi čakajo na vsakem koraku, pa menda tudi otroke jedo.
Dopustujte doma v prelepi Sloveniji... Mi iz Gorenjske gremo na Štajersko ali Dolenjsko, ne pa vsi na Primorsko obalo.... Bistvo tega je premakniti se na drugi konec Slovenije in s tem koristiti bon vavčer.... Pa še lepše je med štajerkami....
na hrvaškem je bolj varno kot v sloveniji, bomo pa itak letos bolj po sloveniji
Tisti, ki potujejo z avti imajo samo za prestop meje čakati 6 ur ali več štedilnik s sabo,...
Saj si ne upa Slovenija zapreti mejo ali pa uvesti karanteno preveč politikov, tajkunov imajo neprimičnine na Hrvaško za Bosno, Srbijo pa še kakšno državo so uvedli karanteno ker im ni turistično zanimljivo še za konec govori se da sednja… ...prikaži več vlada je dobila veliko pod mizo od htvaške vlade da ne uvedejo karanteno ali zaprejo mejo potem je konec z hrvaško. MAFIJSKA POSLA!
Res krasna slovenščina.
Hihi pa so le zaprli hrvaško, Slovenskega jezika ne obvladajo sami Slovenci nekateri med nami se pa saj potrudimo koliko lahko.
klinc gleda pa se te hrvate, ne grem tja
Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m
Varno je tko,kot vsa prejšna leta in ne vem zakaj novinarji tko radi delate paniko in sejete strah med folkom!Bacilček je nateg 100-letja!
ne bom piz... in ti dal minus ker se delno strinjam s tabo. panika je včasih večji virus od pravega. da je pato le bacilček se pa ne strinjam. mislim, da je bil nekoč bacilček, ki so ga malo sfrizirali… ...prikaži več v nbeke mafijske koristi in danes ni tako nedolžen
Ne poznam nikogar v moji bližini,ki bi zbolel,moti me to,da vsak dan testirajo 1000 in več ljudi,tko,da mislim,da je to sproducirano za umiritev folka,zmanjšanje stare populacije in obogatitev elit in posameznikov povezanih z farmacijo?
Dokler ne dobiš... Ni gripa dva aspirina in prespiš pa je...
križni, si spet inkogniti?
Če boš ta bacilček nosil celo zimo ne vem če ti bo to všeč, kihanje in kašljanje tri mesece... Zdaj bo vsak kašelj preverili, da ni to corvid 19... Zato pa so testiranja, da ne pridejo v belo cono...
mejo zapret takoj
Zavij se v celofan zapri se na wc in čakaj da te pobere