Slovenija
14 ogledov

Kava za skoraj štiri evre

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Scott 16:15 14.maj 2013.

V Španiji v manj poznanih, a zelo lepih krajih kot npr. Tossa de Mar je pivo, ki ga omenjate vsaj za četrtino cenejše kot na Hrvaškem, na Malti pa za vsaj 30% cenejše, a resda v krajih kot sta Mosta ...prikaži več in Rabat, ki nista čisto ob obali, pač pa 10 minut vožnje z avtobusom v celino, čeprav je bilo cenejše za 5-10% tudi v nekaterih lokalih vstran od glavne ulice v Valletti.

• Sarko Sarko 12:58 14.maj 2013.

draga hrvatija drugjej e ceneje in boljše

• Lavdan 14:36 14.maj 2013.

Čisto zavajanje. Cene so v povprečju malo nižje kot pri nas. Tako so dragi tudi nekateri naši lokali a kje piše, da moramo vanje.

• Pepe007 14:38 14.maj 2013.

In vsepovsod lahko najdeš špice, ki dosegajo in presegajo te hrvaške cene. Mogoče ne ravno na Poljskem, ampak kdo bo šel na severno morje.Ni nujno iti v najdražjo restavracijo...

• d 14:39 14.maj 2013.

Se strinjam, hrana niti ni tako draga, če primerjam naše cene. Generalno gledano se pa v gostilnah itak ne splaca jest, razen, ce si zaposlen v javni upravi.

• Scott 15:50 14.maj 2013.

Omenil sem le države v katerih sem (na/ob morju)na dopustih že bil, me pa vsekakor mika tudi Portugalska z Madeiro.

• Scott 15:54 14.maj 2013.

Res, da je morje hladnejše, a se še kako prileže v vročem poletju.Jaz sem bil na Hel-u(mestece na koncu rta, dolgega 37 km)in bilo je fantastično in izredno poceni.

• Žurnalček 21:53 14.maj 2013.

Kaj pa bebci Hrvaški pravijo za kavo. A tud ona ni zmrzjena iz frižidera, ampak je domača ????

• slajan 17:02 14.maj 2013.

Že dvajset let isto: pred pričetkom turistične sezone so Hrvatje previdno tiho in vljudni, Slovenci pa si jih privoščimo in povemo kaj je pri njih narobe. Ko se Septembra vseh 2 milijona Slovencev vrne na svoje domove je obratno: mi ...prikaži več smo tiho, Hrvatje pa začnejo kritizirati in s politiko na čelu postavljati pogoje glede mej, bank, jedrskih odpadkov itd.Rešitev glede visokih cen pa je enostavna: diskonti, roštilj v lastni režiji in čim več piva s sabo.

• Scott 13:44 14.maj 2013.

Egipt, Ciper, Grčija, Bolgarija, Romunija, Tunizija, Malta, Španija, Poljska povsod ob morju preverjeno ceneje!Med omenjene države sodi tudi Francija, a od Azurne obale naprej proti Španiji.

• macko 14:51 14.maj 2013.

trideset let sem pilk apučino na lošinju, in vedno vprašanje : očete dupli, ili obični ?če hočeš dobit normalen, običajni kapučino je potrebno naročit dvojni. zavestno sem se pustil nategovat, dokler nisem ugotovil, da svojo solidarnost lahko izkazujem tudi ...prikaži več kje , drugje kot pravi scott, samo portugalsko si pozabil, priporočam...seveda da hrana v HR ni draga, če ješ slabo...

• jzzzze 15:21 14.maj 2013.

dobro, za Poljsko obalo, mi je bolj malo mar... za večino naštetih verjetno res drži, ampak za Malto in Španijo pa sigurno ne! Pa tukaj govorim o ceni piva (0,5L), ker to je lepa 'standardizirana enota, hehe!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.