" Gre za možnost prijave na javne razpise, tudi evropske, ter uvrstitev programa v javni multipleks"Aha, torej financerji bomo spet davkoplačevalci in sicer preko razpisov? Se mi je zdel da ne more biti drugač taka televizija samoozadostna brez tega… ...prikaži več da životari na plečih drugih
Spet ste dali kost za leve opranoglavce.Se ji bo še kj hudga zgodl.Nj gledajo a-kanalizacijo.24kur in nacionalko.
" Gre za možnost prijave na javne razpise, tudi evropske, ter uvrstitev programa v javni multipleks"Aha, torej financerji bomo spet davkoplačevalci in sicer preko razpisov? Se mi je zdel da ne more biti drugač taka televizija samoozadostna brez tega… ...prikaži več da životari na plečih drugih
če je to vse, kar jaz vidim...ne morem trditi, da bom njihov gledalec.
Zaenkrat nič od nič. Kvaliteta prenosa, scena itd.... pod vsakim nivojem.
Kaj pa je važno kdo jih je vplačal, važno je, da ne kradejo denarja davkoplačevalcem, tako kot to dela RTV.
malonaokoli...ti še naprej glej tvojo SLOTV ali točneje TVPONOVITEV poden od podna
Pranje denarja...
oooo....... koliko delničarjev, ki talajo minuse. Dobro organizirano. Ja.... še enkrat - sranje od sranja.
A oni pa denar pridelajo na njivi ali kaj? Ti ga plačaš tako ali drugače.... vernik.
žurnalćić, daj mir in glej kako desničarji prevzemamo medije...
če nisi nič dal, naj te nič ne briga, to ni javna RTV ki dobi naročnino in še državni denar
Smola fantje, Janez vas je spet nategnu.
Rajši vernik, kot pa rdeči fašist.
Kdo bo gledal ali bognedaj vplačeval za tole naci propagando?
Torej raje beli komunist kot rdeči fašist? Pa si kdaj pomislil, da ne bi bil ideološka ovca in razmišljal s svojo glavo al ti je to pretežko?
Ponovno prvič....
Kaj pa drugega.In to legalno.
Novinarka pove Kalimerotu kar mu gre,http://klip.si/video-novinarka-pove-jansi-svoje-3193
dragec-a so spet tablet popustil.
bendover , redno pranje zagotavlja čistočo. Če ni redne žehte se lahko kaj umažeš. Vodja pa ne prenese umazanije.