Slovenija

"Žal je bilo več kot 40.000 naših državljanov zavedenih"

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 14:06 15.september 2026.

Še več pa zmedenih!

Leon 14:19 15.september 2026.

Aleksander Reberšek o čem ti govoriš ?

Leon 14:24 15.september 2026.

Z nasprotovanjem intervencijskemu zakonu branimo slovensko ustavo ...

• Dieta 14:47 15.september 2026.

Več kot 40.000 ljudi je bilo zavedenih. Zakaj so ljudje volili Stevanovića in Mijića. Zakaj so ljudje volili Tonina, Vrtova in Žaklja .... Zakaj so volili Janšo ( sicer je izgubil proti Golobu) saj večina ljudi ve , da je ...prikaži veče skorumpiran in obsojen-

kapucino 16:14 15.september 2026.

Pravica bo ko bo stevanovič in mijič v čuzi

• joze5827 15:25 15.september 2026.

Ljudje zadnji čas je, da se znebimo WOKE ideologije. Dajte pamet v roke in brezdelne levičarje poslat v zgodovino.

• Taja 16:30 15.september 2026.

4 x proti!

• Pierre 14:59 15.september 2026.

Nism vedu da sem bil zaveden, mam pač med ušesi prazen prostor...

• Toma 15:29 15.september 2026.

Upam, da ti veter tam preveč ne zavija ;-)

• Fantodfare 14:43 15.september 2026.

Je rekla ena gospa Vesna da je ena debeloritna kokoš ukradla dva milijona in pol v enem dopoldnevu,, Mi je rekel moj prijatelj Cigomigo da je to tako od oka 250 tisoč metrov bakrenih žlebov in če bi pri njih ...prikaži veči njih cela vas kradla toliko žlebov ne ukradijo v celem življenju, Ja ta debeloritna prasica pa res krade ko sraka, potem pa jebemo cigane da kradejo,

• Karl413 14:18 15.september 2026.

Če postanete žrtev prevare, se lahko počutite nemočne, zlasti po izgubi denarja, za katerega ste trdo delali in ga varčevali. To bolečino sem izkusil na lastni koži in nisem vedel, na koga se obrniti. Sčasoma sem stopil v stik z ...prikaži več Trustwave.Cyberdefense @ gmail com; skrbno so preučili moj primer in me vodili skozi postopek povrnitve sredstev. Njihova podpora mi je povrnila upanje. Če ste bili žrtev prevare, ne obupajte – poiščite strokovno pomoč in preverite, kakšne so vaše možnosti...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.