Slovenija
10170 ogledov

Kolesarska steza smrtna past za kolesarje, prehoda ni in ga ne bo

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 08:20 28.september 2025.

Neupravičeno se imenujejo stroka.

• Idioti 08:48 28.september 2025.

Ponavadi stvari načrtujejo taki strokovnjaki , ki kolesa sploh ne uporabljajo in nimajo nobene prakse , enako pa je tudi , načrtovanje za avte , kot da "strokovnjaki" tud vozniškega nimajo ! Poglejte si krožne , ki so jih občine ...prikaži več al pa država okrancljale z 3 tonskimi kamnitimi bloki - Sp. Brnik , Podčetrtek in še kje - kot da želijo nekoga ubiti . Te dva načrtovalca bi morala biti že v arestu !

Garancija 09:06 28.september 2025.

Prekleta “šolana“ zalega

Garancija 09:59 28.september 2025.

ne stroka ampak stoka

• Idioti 08:33 28.september 2025.

Ko zmanjka kolesarske steze izven nivoja ceste , se kolesar vključi na cesto in tako vozi naprej , do tam , kjer je kolesarska steza zopet izven ceste . Kaj vam ni jasno ? Eni bi se radi direkt s ...prikaži več kolesi peljali preko cestišča na drugo stran s svojo prednostjo , avti pa da bremzajo . Peljite se naprej po cesti , ko se kolesarska zopet začne , pa zavijte na njo !

ADImavasrad 08:52 28.september 2025.

Cesa ne razumeš? A ne vidis, da je dvosmerna kolesarska? En se bo lahko vozil normalno po cesti naprej. Kaj pa drugi, ki se pelje v nasprotni smeri? A se bo po cesti peljal v kontra smer? Po pravilih bi ...prikaži več tam moral biti prehod. Tako kot so prehodi na cesti med Logom in Vrhniko. Zdaj ze dolgo nisem vozli tam, ampak včasih je tam dvosmerna kolesarska veckrat zamenjala stran in je bilo treba cez cesto, vendar so bili prehodi. Nekje celo semaforizirani.

• Idioti 09:30 28.september 2025.

Morali boste počakati še kakšnih 200 let , da bodo avtomobili podrejeni kolesarjem vsaj na cestah zunaj mest ! Na cesti ni polnih črt , da je ne bi smeli prečkati , zato poglej dobro levo desno . Kolesarka do ...prikaži večo Vrhnike , je pa za invalide in šolarje ne pa za kolesarje ki so na poti, absolutno pa ni za dirkalna kolesa. Če ne paziš , si lahko zaradi stalnih skokov zaradi uvozov na dvorišča hiš , zdrobiš premoženje !

ADImavasrad 09:38 28.september 2025.

Poznam zelo dobro. Tudi med Logatcem in Kalcami je podoben rodeo, pa od Tacna proti Nemski in se kje. Ampak to je druga zgodba. Na prej omenjeni trasi sem meril na tisti del, ki je na nivoju ceste in je ...prikaži več od nje ločen z ograjo. Tam gre dvosmerna kolesarska enkrat po eni, enkrat po drugi strani in je treba parkrat preckat cesto. Vendar je tam vedno prehod.

ADImavasrad 09:39 28.september 2025.

Btw, ravno tam, kjer opisuje članek, pa JE polna črta.

• Idioti 09:06 28.september 2025.

Z vožnjami kolesa za svoj gušt in veselje sem v sezoni 2013 prevozil največ in to 8,400 km , , v drugih pa od 4500 -6500 km tako, da sem na kolesu maher. Enkrat sem preiskušal nov sedež na LJ-CE-ZM- ...prikaži večM- Litija -LJ. in ugotovil , da bi morala biti cesta CE-ZM prepovedana za kolesarje, tako je nevarna in to samo zaradi varovalnih ograj po celi dolžini. Nimaš kam pobegniti, kot me je rešil prav neograjen travnik pred Litijo. Enako je s cesto KA-Plitvice ,Smrtno nevarna na vsakem ovinku zaradi kamiono

ADImavasrad 08:40 28.september 2025.

Vozil 100x po tisti cesti in ostal živ. Sicer se jo pa da zaobiti po lepi mirni cesti ob levem bregu Gradaščice. Vzame par minut več, ampak je res pesem tam peljati.

• Idioti 08:42 28.september 2025.

Križišče Kavčičeve-Flajšmanove in Zvezne ul v Lj , smer center , je narejena kolesarka po pločniku . Ko pa ona pride do križišča , se je v nadaljevanju po prečkanju istega nemogoče vključiti , ker se ne ve ali poteka ...prikaži več še naprej po pločniku ali po cestišču, ker je na pločniku prostor za prečkanje Kavčičeve levo , medtem ko naprej po Kavčičevi ni kolesarske . No v tej zmedi bi levo bi naravnost vas najpej pričaka robnik , nato pa še nemogoče zavijanje , kjer vas čaka pa betonski steber ograje .

ADImavasrad 09:12 28.september 2025.

Ni dileme. Če gres naravnost, pelješ po cesti, ker bi sicer bil tam znak, da je pločnik namenjen pešcem in kolesarjem (kot je eno križišče nazaj, s Pokopališko).

• Naklonsky 09:34 28.september 2025.

“Dodali so še, da manjkajoči del kolesarske povezave ne bo financiran iz sredstev EU.” Jasno da ne, saj smo zadnji pri črpanju EU sredstev! To pomeni, da bo stanje ostalo takšno, kot je! Bravo, mr. Taubi!

• miho 08:06 29.september 2025.

Jaz sem mislil, da se evropska sredstva dodeljujejo za vzhodno Slovenijo, ki je manj razvita in da zahodna Slovenija že presega cenzus za evropska sredstva.

• Naklonsky 11:10 30.september 2025.

V Slo nimamo regij, zato za delitev sredstev nima veze razvitost posameznih krajev. Stedstva se delijo namensko.

• miho 08:07 29.september 2025.

Ta kolesarska steza manjka vse do Ljubljane. Bravo!

Garancija 09:06 28.september 2025.

Pa ja ko kreteni rišejo načrte,še kmet bi to bolj pametno uredil

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.