Volivci bodo odločili ali bo skorumpirani in 3 x obsojeni pokvarjenec vodil SLO vlado. Izgledi so slabi, ker je stari komunist, poleg Zvera, Kanglerja ...
Moja soseda pravi, da volilna kampanija ni preveč ostro naravnana.... sicer bi stranke uporabile moč ''uscanega kosa mesa'' da bi dedci pravilno volili. Kubinipress
Komentiral bom, ko bosta svoje povedala Ender3 in Dieta. Poleg njiju se mi zdi nadmersko , pameten tudi Jernej65. Tudi ostalih levičarskih modrecev, ki se radi oglašajo, čeprav ne znajo in nimajo kaj pametnega pocedati, ne podcenjujem.
SLOVENSKI TLAČAN in bebec misliš, da vsi, ki pišemo drugače in po svoji volju sodimo med levičarje. Samo idiotizem vašega tipa ljudi deli na desne in leve. Ker drugače ne znate ločiti in deliti ljudi med modre in slaboumne..
Lasje mi grejo pokonc, če pomislim, do bom moral v primeru jajotove zmage spet 4 leta gledat njegove opičje posle in lezenje židom v rit. Mi grejo pa pokonc tudi če pomislim, da me bo ptič v primeru zmage z… ...prikaži več davki odrl kot psa. Najboljs bi blo, da bi bil plešast. Potem mi ne bi mogli iti lasje pokonc.
Kakšno zavajanje.... Trenutni trend na https://kdobozmagal.si/.....
SDS 31,7, GS 16,9, Demokrati 13,1, NSi 8,8. Verjetno bodo svobodno sekto premagali tudi Demokrati.....
so mi doktori v Ormoški ožini rekli da ne smem piti in jemati metadon, ker takrat sem čist fuknjeni in ne izberem pravi nick izmed več ki jih imam registriranih na portali. Ker ekrat sem Ender3, enkrat sem atamama ,vcasih… ...prikaži več h sem tudi Dieta, pač ssem to kar kliknem na spisku registriranih nickov
Volivci bodo odločili ali bo skorumpirani in 3 x obsojeni pokvarjenec vodil SLO vlado. Izgledi so slabi, ker je stari komunist, poleg Zvera, Kanglerja ...
Janša je zrel za pokoj, sicer pa že prejema delno penzijo. Naj že odide, njegovo zadnje vodenje je bil itak veliki FIASKO.
Moja soseda pravi, da volilna kampanija ni preveč ostro naravnana.... sicer bi stranke uporabile moč ''uscanega kosa mesa'' da bi dedci pravilno volili. Kubinipress
Nehaj sexat sosedo, da ne zve tvoja žena.
Komentiral bom, ko bosta svoje povedala Ender3 in Dieta. Poleg njiju se mi zdi nadmersko , pameten tudi Jernej65. Tudi ostalih levičarskih modrecev, ki se radi oglašajo, čeprav ne znajo in nimajo kaj pametnega pocedati, ne podcenjujem.
SLOVENSKI TLAČAN in bebec misliš, da vsi, ki pišemo drugače in po svoji volju sodimo med levičarje. Samo idiotizem vašega tipa ljudi deli na desne in leve. Ker drugače ne znate ločiti in deliti ljudi med modre in slaboumne..
pa kdo še voli to skorumptirano, lažnivo, škodljivo itd levo vlado.
Ender3, dobro si to povedal, da se Slovenci delimo na modre, oziroma desne. in na leve, oziroma slaboumne.
ENDER3, že dolgo me vznemirja občutek, da si ti moj prjatu razumni, ki povsod uporablja več nickov. da bi prikril svojo levičarsko slaboumnost.
Endrej 3, Dieta in Jernej65 ,isto sranje , samo drugo pakovanje, to je ena in ista oseba.
Lasje mi grejo pokonc, če pomislim, do bom moral v primeru jajotove zmage spet 4 leta gledat njegove opičje posle in lezenje židom v rit. Mi grejo pa pokonc tudi če pomislim, da me bo ptič v primeru zmage z… ...prikaži več davki odrl kot psa. Najboljs bi blo, da bi bil plešast. Potem mi ne bi mogli iti lasje pokonc.
Pumpaj bicikl, pumpaj sine..hehe
...pa za =0 začni zamaške zbirat....
Lepo napisano, jaz se strižem že dolgo zelo na kratko.
Tortelino, jaz vsaj imam kaj pumpat. Bicikl, avto in babo. Ti nimas nic od tega. Hehe.
Rajko, a zate? A na csd si že šel? Pa na RK in Karitas? Pa še ni dovolj? Poskusi kaj delat. Recimo papir zbirat.
Kakšno zavajanje.... Trenutni trend na https://kdobozmagal.si/..... SDS 31,7, GS 16,9, Demokrati 13,1, NSi 8,8. Verjetno bodo svobodno sekto premagali tudi Demokrati.....
Po anketah sodeč levi lopvi in kriminalci delajo vse da bi še naprj kradli.
so mi doktori v Ormoški ožini rekli da ne smem piti in jemati metadon, ker takrat sem čist fuknjeni in ne izberem pravi nick izmed več ki jih imam registriranih na portali. Ker ekrat sem Ender3, enkrat sem atamama ,vcasih… ...prikaži več h sem tudi Dieta, pač ssem to kar kliknem na spisku registriranih nickov
Hehe, brez ekspertov, pac ne gre... Holob bo dobil po severnohorejsko 120 % !
Janšari po bo zopet prijavil krajo na DVK..
Kakšen tepec, tale ENDER3. Take najdeš samo na slaboumni levici.