Ma kaj še ne bo ta kurčeva država hotla met. In to si ti bedaki poslanci ki sprejemajo butaste zakone. Še mal pa bodo uvedli da boš moral plačati da sploh dihaš, golazen
Hvala za pojasnila. Torej bazen s plavalnim volumnom do 60m3 ne potrebujete gradbenega dovoljenja. Ali se steje tudi volumen izkopa, ki je obicajno nekaj vec 10m3 in tako presega 60m3. Kaj pa faktor zazidljivosti in faktor izrabe. Ali se povrsina… ...prikaži veča bazena steje?
Hvala
Na žalost je bil zakon sprejet z lobiranjem arhitektonskih birojev še v času, ko se ni plesalo. In za zjokat je, ko sem prebiral utemeljitve o strogosti gradbenih zakonov, koliko se bo izboljšalo, danes pa beremo o napakah na novogradnjah.… ...prikaži več Pa razumi zakaj strošek za bazen? Bo občina kaj naredila za občana ali bo razdelila ta denar med mesečno uspešnost vodij odsekov?
Ma kaj še ne bo ta kurčeva država hotla met. In to si ti bedaki poslanci ki sprejemajo butaste zakone. Še mal pa bodo uvedli da boš moral plačati da sploh dihaš, golazen
Ma ne me je
Hvala za pojasnila. Torej bazen s plavalnim volumnom do 60m3 ne potrebujete gradbenega dovoljenja. Ali se steje tudi volumen izkopa, ki je obicajno nekaj vec 10m3 in tako presega 60m3. Kaj pa faktor zazidljivosti in faktor izrabe. Ali se povrsina… ...prikaži veča bazena steje? Hvala
Plešimo.
Na žalost je bil zakon sprejet z lobiranjem arhitektonskih birojev še v času, ko se ni plesalo. In za zjokat je, ko sem prebiral utemeljitve o strogosti gradbenih zakonov, koliko se bo izboljšalo, danes pa beremo o napakah na novogradnjah.… ...prikaži več Pa razumi zakaj strošek za bazen? Bo občina kaj naredila za občana ali bo razdelila ta denar med mesečno uspešnost vodij odsekov?