Slučajno sem iskal ponoči kakšen šport i preletel en kanal , na katerem so vrteli njen film z Sigfredijem. No pa sem pstal tu na 2 minuti , šel naprej vprašujoč samega sebe ali zna tale debeljuca sploh seksati. Cel… ...prikaži večl film ih ah , ih ah , ih ah . Pa če bi grčo v plankah naskoču ,bi le ta škripala vsaj v 4 tonih .
o bog , nočne more bodo ponoči, spijem metin čaj danes
Ojoj, to pa JE novica ... A ni škoda računalnika, tipkovnice in fotoaparata za take bedarije objavljat?
Slučajno sem iskal ponoči kakšen šport i preletel en kanal , na katerem so vrteli njen film z Sigfredijem. No pa sem pstal tu na 2 minuti , šel naprej vprašujoč samega sebe ali zna tale debeljuca sploh seksati. Cel… ...prikaži večl film ih ah , ih ah , ih ah . Pa če bi grčo v plankah naskoču ,bi le ta škripala vsaj v 4 tonih .
strinjam se z vsem napisanim je res kot pit bul v gatah.
Ka se ti meiša, To Yota!?!!!
Smešno, čudno, bizarno, kakorkoli....... ženska je prijela za lopato. Verjetno ena izmed 5 žensk v Sloveniji, ki je dejansko kidala sneg.
Ma joj kolk je tota baba grda in debela pfej pfej pa grda uf to je pa promocija
svija je kralj živali
ha ha ... dobra !
A to je nova reklama za mortadelo?
kaj si ti ja nor, zakaj ma bele gate? sploh se je ne vidi vun s snega! xD
ce bi bla jo noben nebi kupu
Očitno res najmanj 300% drži tist mit o blondinkah.
Čisto krasno se jo vidi! Prav pogosto na snegu res ne vidiš toliko govejega (če ne celo konjskega) mesa!
Ne vem kje ti zivis, da meces ven take debilne izjave!!!!Ali pa si omisli manj leno zensko ob sebi (ce si jo zasluzis, seveda).
Je pa kar precej debela.Očitno ji mora že zelo voda v grlo teči,da pristane na takšno poniževanje.
debeluška,,,ampak bolj je pa že kot na roke na mežnarja špilat
Ni kej za dodat je YORKY vse napisu :)
Kida spermo , zakaj ne bi tudi snega, saj je iste barve !
Kaj bo ta češplja še naredila, da bi brali o njej take blesarije!