Pri meni najbližji črpalki je bila cena danes popoldne za dizel 1.45 eur in bencin 95 1.35 eur, a ker je do tja skoraj 100 km ju imam večjo količino doma. Cene v petek popoldne padejo preko vikenda, a dlje… ...prikaži več kot si od mest dražje je.
A Cigl,tisti fant od fare,ki je adijo mare?Gospod pa je,ja,na naš račun.Takih gospodov imamo čedalje več.Naterat vse NA ŠIHT,za minimalca.Ker tole gobcanje in pametovanje za moje pojme ni noben šiht.
Nič bat. Bo kmalu po 3 evre, saj Bruseljski dvor še ne bo prenehal z igrami. Mi pa ga ne bomo prenehali podpirati, saj cenimo današnje evropske vrednote, kajne, tovariši?
Pri meni najbližji črpalki je bila cena danes popoldne za dizel 1.45 eur in bencin 95 1.35 eur, a ker je do tja skoraj 100 km ju imam večjo količino doma. Cene v petek popoldne padejo preko vikenda, a dlje… ...prikaži več kot si od mest dražje je.
Pujsa pepa spada pod ministrski resor kmetijstvo in jo bodo od sedaj naprej lahko vozili s kmetijsko nafto, Pa GOSPOD Cigler ji bo šef
A Cigl,tisti fant od fare,ki je adijo mare?Gospod pa je,ja,na naš račun.Takih gospodov imamo čedalje več.Naterat vse NA ŠIHT,za minimalca.Ker tole gobcanje in pametovanje za moje pojme ni noben šiht.
če bi bili sedaj smrdljivi golobisti na oblasti bi bilo gorivo že po 4cevre
če bi bili sedaj golobisti na oblasti bi bilo gorivo že po 3 evre
a si ti zabit ali samo brat ne znas? verjetno oboje.
Jakec, saj pa vidiš glede na njegov nick name, da ga je župnik naredil.
Cenejša je bila nafta, ko je bil golob,se pravi nova vlada je tudi požrešna
Fantodfare....malo si izračunaj koliko je bila nafta tedaj in koliko je sedaj in koliko jo bodo še nabili.
Fantodfare je Janšev bot. Na roke izdelan.
Nič bat. Bo kmalu po 3 evre, saj Bruseljski dvor še ne bo prenehal z igrami. Mi pa ga ne bomo prenehali podpirati, saj cenimo današnje evropske vrednote, kajne, tovariši?
Ko bi vsaj bila.
če bi bili sedaj golobisti na oblasti bi bilo gorivo že po 4 evre
Take bumbarje proizvajajo janšisti...ha,ha,ha