Magazin /magazin/odnosi-in-prosti-cas

Ljubljana je ostala brez še enega priljubljenega lokala

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 09:41 28.januar 2026.

Priljubljen ? Če bi bil res priljubljen, bi imel polno gostov in ne bi bilo potrebe za zapiranjem, kaj ne ?

• EKVILIBRIJ 08:24 28.januar 2026.

Priljubljen .. ?? Neko afnanje... in pa pohlep... Obogatet v roku 3-4 let...

• atamama 09:32 28.januar 2026.

Zaradi bogatije ali požrešnosti zaprto....

StarMačk 10:21 28.januar 2026.

Še enkrat, če bi lokali, ki prenehajo delovati bilires tako priljubljeni kot nas poizkušajo prepričati naslovi prispevkov, potem jih nebi zapirali, ker bi poslovali rentabilno. Kaj mi nuca, če mi je lokal v katerega hodim nadpovprečno prijeten, ko pa nas ...prikaži večs gostov podobnega mišlenja le par deset, pa še od teh nas večina pride le enkrat na teden. Lokali, trgovine..., se ne zapirajo, ker bi imeli preveč, dovolj prometa, ampak zato, ker ga imajo premalo glede na svoje stroške, torej so nerentabilni.

Garancija 10:20 28.januar 2026.

Vse domače gostilne z pravimi porcijami so polne

• maček 09:51 28.januar 2026.

Nikad čuo.

Garancija 10:26 28.januar 2026.

Če je priljubljena potem je polna.Ni to amerika,da folk požre vse kar vidi,pri nas se dobro in kvalitetno je, kar priznavajo tudi italijani,ki ob vikendih zasedejo vse osmice in gostilne na primorskem.Pa še tankajo ceneje,mi pa hodimo tja po praške ...prikaži več in čistila,ki pa so kvalitetnejši in cenejši od špara in hoferja

• rd2dmk2 10:43 28.januar 2026.

gledam ponudbo lokalov na gorenjskem. mislim obup.. obup obupa. tri vrste dunajca par pic, in to je to.. in potem grem na Youtube in gledam lokale iz srbije. zadnjič me je prijelo da bi se vseedel v avto in se ...prikaži večse odpeljal tja dol. cedile so se mi sline na vse tiste jedi, množico ponudbe, siri, kajmaki, priloge, zelje na nebreoj načina, 3 vrste čevapčičev, bureki, klobase , zrezki, pečena rebrca, kropir na ducat načinov, sarme. pri nas pa mišelinove slikce na talarjih in potem freš korner na AC.

• irena213 14:36 28.januar 2026.

Ma prav drek, pa naj delajo za kar so usposobljeni, če so...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.