Magazin /magazin/odnosi-in-prosti-cas
74664 ogledov

Londonski šef o največji napaki pri pripravi pire krompirja

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 3bf380e8ff4a1a3ca722a5b8e09fa09165a04288 20:51 17.januar 2020.

    o boze to je bulshit da ga ni vecjega

  • crniovcar 16:36 17.januar 2020.

    anglež bo zdej nas Slovence učil delat pire------!!!!!!!

  • supreme 11:56 17.januar 2020.

    V glavnem niste napisal bistva....krompir se mucka na rocno....in ne z mesalnikom

  • dusan72 21:06 17.januar 2020.

    A bejž? In potem ga kar neolupljenega pretlačimo ali kaj?. Potem ga je že bolje skuhati "v oblicah", olupiti in potem zmečkati. Če le imam čas, ga tako naredim, je pa malo hitreje lupljenje-kocke-skuhati in pretlačiti :)

    • dusan72 21:13 17.januar 2020.

      Sem že sam našel odgovor: "Marcus’ professional advice comes in threes, “Cut evenly, cook evenly, and don’t rush”. First off, it’s important to peel the potatoes cleanly before washing them and making sure they’re cut into even pieces. And here’s ...prikaži več where the one of the common mistake usually happens – if they’re different sizes, the smaller pieces of potato will overcook and absorb water, resulting in a bland tasting mash." PEEL CLEANLY pomeni OLUPITI !!! Avtor tega skropucala, nazaj v šolo.

  • AnGus 16:01 18.januar 2020.

    https://www.goodtoknow.co.uk/food/food-news/mashed-potato-cooking-mistakes-522249 Ehh ehh ehh, Žurnalčki, boste spet brisali komentarje? Vam pomaga samo ruska ruleta s polnim revolverjem!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.