Papaja:naj ti kdo servira vse izdatke,miljarde Eurov in pred tem miljarde ameriških dolarjev,ki so jih komunisti skrili v tujini,ostalo pa porabili za financiranje lastne,leve politike,medije,itd.,da dela za njih in ustrahuje ljudi pred desnimi politiki samo z namenom,da bi bili še… ...prikaži več naprej na oblasti,poglej si,kako je prepleteno pokvarjeno sodstvo s to levo politiko,časi se bodo Slovencem,poboljšali in ja,kot poslušam Lustracije,ki je ni bilo se levi bojijo kot hudič križa,Janša, Janša...
Levica? A ni zadost, da ste eno državo uničl? Zdej pa spokite s svetlobno brzino, da ne boste uničl še Slovenije. Tko sladko in lepo govorite, ko pa delate pa cele države uničujete. MRŠ! 75 let je več kot preveč! MRŠ!!!
Lukec naj gre delati, pometati za 600€ tukaj na Dolenjskem ,kjer so manjše plače,pa kakšen Jugovič naj bo sodelavec,pa naj si zasluži penzijo,pa zraven Kordiš, Violeta Tomić in vsa gola.. brezdeljna,ki živi na naš račun....
Lukec jaz sem tvoj , samo zdele ga pa tako serješ, da še sam ne veš! Nisi bil v vojski, ne veš kaj je vojno stanje -samo tako se bomo obranili nevidnega sovražnika in beguncev - ker je v takšni… ...prikaži več borbi važna samo KOMANDA in takile kot ti, postajajo antidržavni element! Sama sreča je, da je Janša zlasti pa Kacin prišel na vrh in komanduje z borbo ! Jaz hočem in tudi 1.800.000 Slovencev , da me Vlada zaščiti pred pandemijo z vsemi legalnimi in nelegalnimi sredstvi in jebe se nam za človeške pravice
Kakšen polom ste pa vi, sploh ne obstaja beseda, s katero bi poimenovali vaš polom, mladički brez kilometrine, na vseh nivojih. Ne šopirite se preveč, ker še vedno obstaja pregovor, da kdor visoko leta, nizko pade.
Kdo je pokopal Slovenijo? Janša
http://www.mladina.si/176754/kdo-je-pokopal-slovenijo/?utm_content=buffer21efe&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
VpišitTajni posnetek s sestanka SDS
Ni še popolnoma potrjeno, ampak nekateri sumijo, da je bil posnetek narejen pred ljubljanskim sodiščem . . .
https://www.youtube.com/watch?v=Hgk7n_sJg4ge svoj komentar...
Kaj lahko oz. ponujate komunajzarji: Ko poslanec skrajne levice Miha Kordiš po parlamentu paradira in izziva v majici s Titovo sliko-zločinca rojenega v Kumrovcu ? Ko poslanec skrajne levice Miha Kordiš paradira po Škofji Loki z likom množičnega hladnokrvnega morilca… ...prikaži več Che Guevare na prsih, za njim so napisi Svoboda, bratstvo, enakost.
Ko poslanec skrajne levice Primož Siter s sliko prekrižanega križa na majici razpihuje sovraštvo do kristjanov-razumni točno vemo komu je bilo sporočilo namenjeno
Papaja:naj ti kdo servira vse izdatke,miljarde Eurov in pred tem miljarde ameriških dolarjev,ki so jih komunisti skrili v tujini,ostalo pa porabili za financiranje lastne,leve politike,medije,itd.,da dela za njih in ustrahuje ljudi pred desnimi politiki samo z namenom,da bi bili še… ...prikaži več naprej na oblasti,poglej si,kako je prepleteno pokvarjeno sodstvo s to levo politiko,časi se bodo Slovencem,poboljšali in ja,kot poslušam Lustracije,ki je ni bilo se levi bojijo kot hudič križa,Janša, Janša...
Levica? A ni zadost, da ste eno državo uničl? Zdej pa spokite s svetlobno brzino, da ne boste uničl še Slovenije. Tko sladko in lepo govorite, ko pa delate pa cele države uničujete. MRŠ! 75 let je več kot preveč! MRŠ!!!
Lukec naj gre delati, pometati za 600€ tukaj na Dolenjskem ,kjer so manjše plače,pa kakšen Jugovič naj bo sodelavec,pa naj si zasluži penzijo,pa zraven Kordiš, Violeta Tomić in vsa gola.. brezdeljna,ki živi na naš račun....
Lukec jaz sem tvoj , samo zdele ga pa tako serješ, da še sam ne veš! Nisi bil v vojski, ne veš kaj je vojno stanje -samo tako se bomo obranili nevidnega sovražnika in beguncev - ker je v takšni… ...prikaži več borbi važna samo KOMANDA in takile kot ti, postajajo antidržavni element! Sama sreča je, da je Janša zlasti pa Kacin prišel na vrh in komanduje z borbo ! Jaz hočem in tudi 1.800.000 Slovencev , da me Vlada zaščiti pred pandemijo z vsemi legalnimi in nelegalnimi sredstvi in jebe se nam za človeške pravice
nadaljevanje : Koji če mi kurac človeške pravice na Žalah ! Proste roke Vladi , dokler ne zmagamo !
se strinjam, pa še Jani M. se še malo naj oglasi.
Zapri to gofljo komunajzarsko. Nisi sposoben drugega, kot iz kruha delati drek.
dragi Lukec ti in tvoja stranka sta res polom za Slovenijo
Lukec včeraj si zlezu iz plenic zdaj pa pametujes
Kakšen polom ste pa vi, sploh ne obstaja beseda, s katero bi poimenovali vaš polom, mladički brez kilometrine, na vseh nivojih. Ne šopirite se preveč, ker še vedno obstaja pregovor, da kdor visoko leta, nizko pade.
Kdo je pokopal Slovenijo? Janša http://www.mladina.si/176754/kdo-je-pokopal-slovenijo/?utm_content=buffer21efe&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
Mladina?? nLopšovščina prve vrste ki zivi le še na kraji davkoplačevalcev preko zdravstvenega sistema. Kaj je s teboj?
VpišitTajni posnetek s sestanka SDS Ni še popolnoma potrjeno, ampak nekateri sumijo, da je bil posnetek narejen pred ljubljanskim sodiščem . . . https://www.youtube.com/watch?v=Hgk7n_sJg4ge svoj komentar...
..nI ŠE POTRJENO.. kO SO POTRJENO tALARJA DOBILI OB PREJEMANJU PODKUPNINE, JE DEJAL, DA JE DELA EKSOPERIMENT.. :-) - p.s. ne bom spreminjal
Mladina je čtivo za otroke, ne pa za odrasle osebe ki imajo normalno psihično razsodnost.
Čez dve leti voliti levico, da prevzame vlado in preglasuje vse te izdajalce
Daj si ga v usta in svrši, pederčina levičarska.
Jaz,da volim Levico je toliko možnosti kot,da grem dopustovati na Hrvaško. Franjo,svašta pi**a rodi samo para neće. Franjo,a boli če si prfuknjen?
Prfuknjenega ne boli, ker se tega ne zaveda, boli bližnje..
Tudi okolico lahko.Že en baksuz je dovolj,da duši celo okolico... .
Kaj lahko oz. ponujate komunajzarji: Ko poslanec skrajne levice Miha Kordiš po parlamentu paradira in izziva v majici s Titovo sliko-zločinca rojenega v Kumrovcu ? Ko poslanec skrajne levice Miha Kordiš paradira po Škofji Loki z likom množičnega hladnokrvnega morilca… ...prikaži več Che Guevare na prsih, za njim so napisi Svoboda, bratstvo, enakost. Ko poslanec skrajne levice Primož Siter s sliko prekrižanega križa na majici razpihuje sovraštvo do kristjanov-razumni točno vemo komu je bilo sporočilo namenjeno
TITO Veliki Bandit in lopov.