Žanko spet meče mrtvo mačko in hoče preusmerit pozornost daleč od afere Black Cube. Tip si mnogo preveč dovoli in nekdo ga bo moral prizemljiti. Milom ili silom.
Primitivni prasec Mahnjenić iz Poljanske doline , ki je leglo desnuharskih primitivnih lenuhov kot je on je primeren edino kot prvo da dobi nogo iz vsake minimalne politične dejavnosti in kot drugo pa da ga je treba za njegov primitivizem… ...prikaži večm ,ki mu leti iz gobca enostavno premlatit da bo bolj črn kot najbolj črn črnec. Še gnoj je zanj prelep vzdevek.
Ti si pa sedaj povedal tisto,kar jaz vseskozi trdim.Svaka ti čast,točno to.Smrkavci,ki sploh ne vedo,kaj je pravo delo,pa se tako obnašajo.Treba mu je dat minimalca pa gonit kot hlapca za minimalca.
groffriedrich... Hvala za podporo in upam , da nas bo čimveč tako mislečih kot sva midva , ker ob tej vladi je edina moralno in politično neoporečna oseba samo naša demokratično izvoljena predsednica Nataša, vse ostalo, kar se vlade tiče… ...prikaži veče je najbolj smrdljiva greznica , kar jih je kdajkoli bilo na vladi od generala Rupnika , ki je bil veleizdajalec. Enako bomo vsaj upam , da nekoč povsem zgodovinsko prebrali za prefarbanega plešastega komunajzarja , ki prodaja Slovenijo preko black cube Izraelu.
Janša je javno lagal, da ni imel stikov z Black Cube, Mahnič pa o predsednici NPM, ker je SOVA povedala svoje ugotovitve. PIKA. Ali je v SDS razen vsakdanjega laganja, kaj novega ?????
ta Mahnič je res pravi Fant od fare, Pač rad jebe komujnajzere, pa šta,,,tak je,....,moja soseda ima tudi rada banane pa šta,,taka je,,, golob tudi ima rad tino,,pa šta,, tak je
ta mahnič je res pravi Fant od fare, Pač rad jebe komujnajzere, pa šta,,,tak je,....,moja soseda ima tudi rada banane pa šta,,taka je,,, golob tudi ima rad tino,,pa šta,, tak je
Prepoved psihopatov v DZ.
.....narkomanov in pijancev !
Naj se on raje ukvarja s svojo ločitvijo in obtozbo zaradi izvajanja psihicnega nasilja v druzni!
Pa Firma mu je zritala ženo, sam si je ne bi nikoli našel oziroma je ni ki bi ga vzela.
saj niste normalni s takimi m
saj niste normalni
Gujdek vpije, da je treba jebat Musarco, tacajt pa kompanija belogardistična krade!
Mah-nić obleči v medveda in ga poslati v Kočevski gozdove.... potem pa organirati lovske pohode...
neumnež
Ne vem zakaj mu eni rečejo "Gujdek"
Kaj ni jasno ? Kdor izgleda kot gujdek,se obnaša kot gujdek je gujdek !
Mahnič bi zamenjal Musarjevo za Kokotovo ? Kakšno drogo uporablja ? Kdaj bo začel po strehi golobe loviti ?
Hojvik jih je že lovil po strehi,pa vemo,kje je pristal.
Žanko spet meče mrtvo mačko in hoče preusmerit pozornost daleč od afere Black Cube. Tip si mnogo preveč dovoli in nekdo ga bo moral prizemljiti. Milom ili silom.
Edino kar je drastičnega je njegovo večno napenjanje.
Edino tako pride do izraza njegov obraz.
Čudi, da se tega lepega a obraza nihče fizićno ne loti spreminjat. Prav kliče po tem.
Politiki enkrat zinejo, petkrat se zlažejo.
Evo ga, Melkijad se je spet oglasil,ma ne prebavljam tega človeka!!!
Pipi mu pa štango drži.
Odojek je bolan, a ne ve, da je bolan, ker je BOLAN!!!!
Primitivni prasec Mahnjenić iz Poljanske doline , ki je leglo desnuharskih primitivnih lenuhov kot je on je primeren edino kot prvo da dobi nogo iz vsake minimalne politične dejavnosti in kot drugo pa da ga je treba za njegov primitivizem… ...prikaži večm ,ki mu leti iz gobca enostavno premlatit da bo bolj črn kot najbolj črn črnec. Še gnoj je zanj prelep vzdevek.
Ti si pa sedaj povedal tisto,kar jaz vseskozi trdim.Svaka ti čast,točno to.Smrkavci,ki sploh ne vedo,kaj je pravo delo,pa se tako obnašajo.Treba mu je dat minimalca pa gonit kot hlapca za minimalca.
groffriedrich... Hvala za podporo in upam , da nas bo čimveč tako mislečih kot sva midva , ker ob tej vladi je edina moralno in politično neoporečna oseba samo naša demokratično izvoljena predsednica Nataša, vse ostalo, kar se vlade tiče… ...prikaži veče je najbolj smrdljiva greznica , kar jih je kdajkoli bilo na vladi od generala Rupnika , ki je bil veleizdajalec. Enako bomo vsaj upam , da nekoč povsem zgodovinsko prebrali za prefarbanega plešastega komunajzarja , ki prodaja Slovenijo preko black cube Izraelu.
Klovn
Pussy face 🐷 je ta Žanko
Narkoman .
Jaz bi prej rekel, da je alkič. Desnuhi so ljubitelji maliganov.
Reinkarnacija Hitlerja.Brki mu še manjkajo.
Po videzu prej reinkarnacija prebivalca farme Ihan
Janša je javno lagal, da ni imel stikov z Black Cube, Mahnič pa o predsednici NPM, ker je SOVA povedala svoje ugotovitve. PIKA. Ali je v SDS razen vsakdanjega laganja, kaj novega ?????
Sova 24tv vse ve.
ta Mahnič je res pravi Fant od fare, Pač rad jebe komujnajzere, pa šta,,,tak je,....,moja soseda ima tudi rada banane pa šta,,taka je,,, golob tudi ima rad tino,,pa šta,, tak je
enfant terrible na desnicarski nacin.
https://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/was-wollte-sloweniens-praesidentin-natasa-pirc-musar-so-oft-in-russland-201133184.html?share=Twitter
ta mahnič je res pravi Fant od fare, Pač rad jebe komujnajzere, pa šta,,,tak je,....,moja soseda ima tudi rada banane pa šta,,taka je,,, golob tudi ima rad tino,,pa šta,, tak je
Fantodfare,take,kot si ti ma Mahnič rad,pa šta,rad jih jebe.....
NPM nago terat po centru in vpreženo v cizo z napisom - Raje bom tiho.
Superior,ti si nor.Daleč smo prišli pod Janšo,da lahko en debil napiše o predsednici,kar si ti.Upam,da te bo dala zapret.
odlično
Mile Bizjak si to ti 🐑