Žanko spet meče mrtvo mačko in hoče preusmerit pozornost daleč od afere Black Cube. Tip si mnogo preveč dovoli in nekdo ga bo moral prizemljiti. Milom ili silom.
Primitivni prasec Mahnjenić iz Poljanske doline , ki je leglo desnuharskih primitivnih lenuhov kot je on je primeren edino kot prvo da dobi nogo iz vsake minimalne politične dejavnosti in kot drugo pa da ga je treba za njegov primitivizem… ...prikaži večm ,ki mu leti iz gobca enostavno premlatit da bo bolj črn kot najbolj črn črnec. Še gnoj je zanj prelep vzdevek.
Ti si pa sedaj povedal tisto,kar jaz vseskozi trdim.Svaka ti čast,točno to.Smrkavci,ki sploh ne vedo,kaj je pravo delo,pa se tako obnašajo.Treba mu je dat minimalca pa gonit kot hlapca za minimalca.
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.«
Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com.
Prepoved psihopatov v DZ.
.....narkomanov in pijancev !
Naj se on raje ukvarja s svojo ločitvijo in obtozbo zaradi izvajanja psihicnega nasilja v druzni!
Pa Firma mu je zritala ženo, sam si je ne bi nikoli našel oziroma je ni ki bi ga vzela.
saj niste normalni s takimi m
saj niste normalni
Mahnič bi zamenjal Musarjevo za Kokotovo ? Kakšno drogo uporablja ? Kdaj bo začel po strehi golobe loviti ?
Ne vem zakaj mu eni rečejo "Gujdek"
Kaj ni jasno ? Kdor izgleda kot gujdek,se obnaša kot gujdek je gujdek !
Gujdek vpije, da je treba jebat Musarco, tacajt pa kompanija belogardistična krade!
Politiki enkrat zinejo, petkrat se zlažejo.
Žanko spet meče mrtvo mačko in hoče preusmerit pozornost daleč od afere Black Cube. Tip si mnogo preveč dovoli in nekdo ga bo moral prizemljiti. Milom ili silom.
Mah-nić obleči v medveda in ga poslati v Kočevski gozdove.... potem pa organirati lovske pohode...
neumnež
Edino kar je drastičnega je njegovo večno napenjanje.
Edino tako pride do izraza njegov obraz.
Čudi, da se tega lepega a obraza nihče fizićno ne loti spreminjat. Prav kliče po tem.
Primitivni prasec Mahnjenić iz Poljanske doline , ki je leglo desnuharskih primitivnih lenuhov kot je on je primeren edino kot prvo da dobi nogo iz vsake minimalne politične dejavnosti in kot drugo pa da ga je treba za njegov primitivizem… ...prikaži večm ,ki mu leti iz gobca enostavno premlatit da bo bolj črn kot najbolj črn črnec. Še gnoj je zanj prelep vzdevek.
Ti si pa sedaj povedal tisto,kar jaz vseskozi trdim.Svaka ti čast,točno to.Smrkavci,ki sploh ne vedo,kaj je pravo delo,pa se tako obnašajo.Treba mu je dat minimalca pa gonit kot hlapca za minimalca.
https://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/was-wollte-sloweniens-praesidentin-natasa-pirc-musar-so-oft-in-russland-201133184.html?share=Twitter
Klovn
Pussy face 🐷 je ta Žanko
Narkoman .
Jaz bi prej rekel, da je alkič. Desnuhi so ljubitelji maliganov.
enfant terrible na desnicarski nacin.
Evo ga, Melkijad se je spet oglasil,ma ne prebavljam tega človeka!!!
NPM nago terat po centru in vpreženo v cizo z napisom - Raje bom tiho.
odlično
Mile Bizjak si to ti 🐑
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com.
Edina pametna letos!
Si komaj dočakal, kaj ne ?