Teh 23 komentatorjev pred mano je povedalo vse o tej "umetnici" ! Skoraj z vsemi se sto odstotno strinjam.Vesela sem, da smo pri oceni ga. Makarovič tako enotni, upam le, da bo vse to prebrala !!!
Umetnica za svoj žep, ki sovraži otroke po lastnih izjavah ne more dajati mnenj in izjav o referendumu. Tudi način obrambe države ni v njeni pristojnosti. Sploh pa ni prav, da je taka novica na portalu.
Ženska je zmešana in primerna za zaprt oddelek. Takim osebkom ne bi sploh smeli namenjati nikakršne medijske pozornosti. Živi v nekem svojem svetu, kakšen je pa ta svet v resnici pa smo videli ponoči.
Po vsem tem kar se je včeraj dogajalo v Parizu, so tile pisatelji in pesniki z Makarovićevo na čelu, prav pomilovanja vredni !!! Država jih plačuje nadstandardno oni pa vračajo z "dobroto" pesniške besede, zame so to eni navadni teroristi,… ...prikaži več prav takšni kot tisti v Parizu, tudi oni so najverjetneje na francoski sociali, vračajo pa s streli in bombami !!!
bljak od babe
Pokojnijo v denarju JA.. nagrade- diplome- sprdačine, pa NI hotela prevzeti.,.
Še predno umre, ji skrb za potomce, je NA ŽALOST prikrajšana.. ozi. roma- le kaki bi bili šele oni.. ??
Sorći: Prešernova Prinaša denarce-- zavrnila ja papirnato sprdačino diplome... denarne nagrade NE.. !!
Bravo, Svetlana, vedno sem vas cenila. Znate postaviti ogledalo temu narodu in to jih najbolj boli!
Minusarji- resno in brez slabe vseti, povejta zakaj ste mi dali - ?? Brez zamere ...
Će bi bila našega naroda Ćerka, in bi imele potomce za ta NAŠ naord, bi drugače "gledala"...
Končno je nekdo reku bobu bob.
Teh 23 komentatorjev pred mano je povedalo vse o tej "umetnici" ! Skoraj z vsemi se sto odstotno strinjam.Vesela sem, da smo pri oceni ga. Makarovič tako enotni, upam le, da bo vse to prebrala !!!
Umetnica za svoj žep, ki sovraži otroke po lastnih izjavah ne more dajati mnenj in izjav o referendumu. Tudi način obrambe države ni v njeni pristojnosti. Sploh pa ni prav, da je taka novica na portalu.
Še rehabilitirate domobranstvo na račun begunske krize? Kolaboranti. Ne morem verjeti.
Novo himno, pa še kar isto staro kozo Svetlanco.
Mene je tako prepričala z novo himno, da ji kupim potovanje v Pariz!
Makarovičeva-ti si en gnoj smrdlivi
Ka se čarovnici spet meša?!?Golazen...
Ti koza debilna, koliko brskalnikov pa imaš aktiviranih da daješ minuse in pluse po svoji izbiri. Nisem po župi priplaval.
ubog narod, ki se mu Svetlana in Novak & co..samovšečno postavijo v vlogo moralnih avtoritet..
Do te babe se mi gnusi!
Ženska je zmešana in primerna za zaprt oddelek. Takim osebkom ne bi sploh smeli namenjati nikakršne medijske pozornosti. Živi v nekem svojem svetu, kakšen je pa ta svet v resnici pa smo videli ponoči.
Po vsem tem kar se je včeraj dogajalo v Parizu, so tile pisatelji in pesniki z Makarovićevo na čelu, prav pomilovanja vredni !!! Država jih plačuje nadstandardno oni pa vračajo z "dobroto" pesniške besede, zame so to eni navadni teroristi,… ...prikaži več prav takšni kot tisti v Parizu, tudi oni so najverjetneje na francoski sociali, vračajo pa s streli in bombami !!!