kdo d fak sploh je to hahah golazn prau pizda a res misl da se ji bo folk prsu klanjat na letalisce sam zto k je odpela en prizadet komad na evroviziji... na tak nacin se ne dobi fenou ampak… ...prikaži več si sam zagotovis da jih nikol nebos... golazn kurbirska
Prisiljen sem plačevati za ta RTV, da potem lahko hodijo nekateri na dopust. Naj prekinejo obvezen prispevek, pa mi bo čisto vseeno če grdo na leto na pet evrosongov. Veš koliko ur bi lahko zapolnili če bi ta denar namenili… ...prikaži več za dobre filme, oddaje, dokumentarce. Ampak potem nebi bilo dopusta na račun nas, ki prisiljeno plačujemo ta program. Tako, da imamo čisto pravico kritizirati.
Kot da koga zares briga tole haha da se bomo na letalisce vozili ROFL
Nana Zeneli je pa najbrž zadnji človek, ki lahko nekoga zmerja s "primitivno golaznijo"! Še vse preveč se je spomnimo iz Big Brotherja!
A da bi pa množice oboževalcev zaradi Maria GaluTiča odšle predčasno?
Seveda je bilo prazno letališče, če pa tale eurosong zanima samo RTV in nikogar drugega.
Nana Zeneli, !!??? na začasnem delu v Švici , kot ponudnica najstarejše obrti, verjetno je bil slab dnevni izkupiček !!!
Naj bo sploh vesela,da so jo spustil na letališče ob tej uri,saj s tistimi ogromnimi bubiji deluje malo bombaško?
Tisti, ki samo nekaj " kriitizirate", se zakopljite v zemljo, ker ste sami negativci.
ZADEVA - ZA HITRO POZABO
Mi golazen slovenska pa itak nimamo nic pametnejsega za pocet kot pa njo cakat na letaliscu ane haha....
Nana Zanelli? Kdo je to?
Je vsaj, ob vrnitvi, spoznala RESNICO SLO evrovizije.. -Mogoče bi pa bilo več fenov, če bi bila heder.. ??
Pa iz parikorič u Medvodama, u pesmu: Na zadnem sedištu moga avta.. :-)..
kdo d fak sploh je to hahah golazn prau pizda a res misl da se ji bo folk prsu klanjat na letalisce sam zto k je odpela en prizadet komad na evroviziji... na tak nacin se ne dobi fenou ampak… ...prikaži več si sam zagotovis da jih nikol nebos... golazn kurbirska
To, da so navadna gulazn novinarska je pa čisto prav povedala.
Kaj ni dosti že to, da smo davkoplačevalci plačali njen nastop, kaj se pa gre ta nana.
Kaj to je ona Nana Zaneli,ki se je porivala za črtico belega? Manuela pa zdaj hitro v Big Brother da si poverne slavo :)))
Eurovizije nisem gledal, naše pesmi sploh ne poznam. To je čista izguba časa in denarja, seveda davkoplačevalskega denarja.
"Za"... je "ŽE".. !!
ali pa vsaj veliki večini.
Prisiljen sem plačevati za ta RTV, da potem lahko hodijo nekateri na dopust. Naj prekinejo obvezen prispevek, pa mi bo čisto vseeno če grdo na leto na pet evrosongov. Veš koliko ur bi lahko zapolnili če bi ta denar namenili… ...prikaži več za dobre filme, oddaje, dokumentarce. Ampak potem nebi bilo dopusta na račun nas, ki prisiljeno plačujemo ta program. Tako, da imamo čisto pravico kritizirati.