Slovenija
9531 ogledov

Šarec: "Druga alternativa je izstop iz Nata"

Komentarjev 90
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ogledalce 17:20 20.julij 2023.

"Lastni razvoj" opreme se je v preteklosti bil samo drui izraz za pranje denarja in deljenja milijonov "našim". Naj me prosim prepriča da se to ne bo ponovilo in da bo lahko naš produkt boljši/cenejši od konkurence.

• Grof 17:27 20.julij 2023.

Pod Šarčevim kozolcem, mi jeprišlo v ušesa, bodo začeli izdelovati frače iz leskovih vej in lastike iz ……

• mph2 07:00 21.julij 2023.

Končno pameten predlog, izstop iz NATO. Nekoč davno je morda imel neko funkcijo, sedaj je postal vzrok večine zla po celem planetu, že desetletja. Dejansko gre za servis Ameriških imperialistov in podrepnih muh.

• Lion0077 07:43 21.julij 2023.

Če bi včeraj izstopili, bi bilo prepozno. Takoj ven. Vse kar SDS naredi je potek v temen del preteklosti....

• Boris 22:13 20.julij 2023.

Uros, no povej, zakaj je bil torej Nato ustanovljen ?

ajda0 06:20 21.julij 2023.

Tako kot smo bili nekoč vključeni v JNA smo danes z SV v Natu. Jaz sem močno proti moškemu lovu na medalje z pobijanjem in uničevanjem toda to je nujno zlo vsake države, da se vojaško brani, napade, zavzame, z ...prikaži več agresijo nekoč iz Italije, Nemčije, Avstrije, Madžarske,Rusije...že vse doživeto in preživeto na našem prostoru ! Nas bo tujec raje kupil...

• Stampedo 06:06 21.julij 2023.

Velikokrat se naredi, da ljudje že sami zaustavimo požar, odpravino posledice neurij, odstranijo podrto drevje (tudi) s cest, pomagamo poškodovanemu, ... potem pa v biltenih in novinarskih povzetkih beremo, da so to naredili gasilci, vsakovrstni reševalci. S tem prevzemanjem zaslug ...prikaži več - dela se čast(nost) humanitarnega le izgublja.

• lojs 17:42 20.julij 2023.

to kar pravi šef cz, je sicer res, lepo da opozarja, ampak lahko gremo v skrajnosti, da bomo vsi ves čas samo doma, čeprav vemo, da smo sredi počitnic ... ali pa recimo ravno popoldne ko se bliža neurje bodimo ...prikaži več doma... ja kdo je pa vedel, da bo taka huda ura? ... tudi sam sem ugotovil, da se je meteo portal sesedel, baje je bilo preko 2000 zahtev ... kaj pa ostali? kje naj potem človek izve, kaj bo čez pol ure? ... naj še to sistem malo posodobijo

• 216c26c54b211c9cd98531b9779a844f845aa0eb 21:46 20.julij 2023.

No, ni treba bit genij ali vsaj vremenar, da bi vedel, da zdajle ni cajt za v hribe hodit. Dovolj je, če poslušaš vremensko napoved za naslednji dan. So pa tukaj sicer še vremenarski portali, recimo AcuWeather ipd. Za hribe ...prikaži več ni, je oa za krajše izlete, kjer se lahko pravočasno umakneš na varno

• lojs 08:04 21.julij 2023.

sprehod okoli blej.jezera niso ravne gore ... popolnoma se strinjam, da so hribi v tem času zelo nevarni, ampak folk uživa počitnice, kot vsako leto, jebi ga ... eno so napovedi, drugo pa dejansko stanje ... za radarsko sliko slo. ...prikaži več je uporaben meteo portal, kje pa dobiš take online podatke, pa ne vem ...

• 216c26c54b211c9cd98531b9779a844f845aa0eb 08:27 21.julij 2023.

Za radarsko sliko brat je treba nekaj vedet. Pa ona kaže trenutno stanje. Za predvidevanje je treba imet še druge podatke (vsaj smer in hitrost vetra, pa vetjetno se kaj). Zato se jaz kar napovedi poslužujem. ARSOva stran (meteo portal) ...prikaži več je že ena takih, so pa še druge in kar zadanejo. Ja folk je na počitnicah, ampak se je treba prilagoditi. Tisto pri bl. jezeru je bila res smola.

• lojs 07:58 22.julij 2023.

radarska slika je super odličen sistem , ravno v tem je bistvo, da vidiš kaj prihaja ali odhaja, barvna lestvica pa nima takega razpona ... no, napovedi so pa pač napovedi ... cela država poštrihana oranžno, potem pa nekje oluja, ...prikaži več drugje pa sonce ... vsak dan pa slišim da bo "morje rahlo vzvalovano", pa čeprav so nekje valovi 10 metrski ... ne vem zakaj vsak dan to snemajo

• Kmodri 19:08 20.julij 2023.

Ko bomo izstopili iz NATA, nas bodo branili rusofilom! A ja ne bodo, oni bodo z navdušenjem pričakali okupacijsko vojsko in nas ovajali okupatorjem! Že videno!

• kontrahan 23:13 20.julij 2023.

A ti misliš da nas bo nato branil. Pozabi to. Oni nas bi branili samo, če bi usa imela kako korist od tega.

• mph2 11:37 21.julij 2023.

Zanimivo, da Rusi niso že davno okupirali Avstrije in Švice na primer. Glavni problem ste ukronacifili.

• Ogledalce 17:18 20.julij 2023.

Izstop iz Nata bi pomenil višje izdatke za varnost in manjšo varnost.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.