Slovenija
972 ogledov

Martin Uhernik: Največja sodna zmota spet aktualna

Komentarjev 32
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wizeman 09:26 03.oktober 2016.

Huh, potem je pravosodni sistem v ZDA hudo levičarski. Tam za vsak kur.evi uradnik pred volitvami da koga zapreti po nedolžnem.....

• micika 20:24 03.oktober 2016.

men stara mama rekla da ga je un k košarko igra,a v rešt neče....ma pitaj boga

• micika 20:26 03.oktober 2016.

to vem k mi je st.mati govorila,več ne smem,sm zdrava za rešt še ;)

• Senior 12:23 02.oktober 2016.

Pri nas je vse-karkoli pogledaš-narobe. Ni nobenega reda.

• tomaz 12:34 02.oktober 2016.

Moje mnenje. Preveč je "stricev", ki so se kadrirali v prejšnjih vladah (tudi v času desne vlade) v vse pore našega sistema in ker so zaradi preteklih aktivnosti vsi povezani med sabo, morajo drug drugemu hrbet ščititi.

• micika 20:23 03.oktober 2016.

v kaki državi mi to živimo še zmeraj,kjer nekdo podkupi sodnika starega,okrivi enega malega človeka,pol pa tkole,še vedno se to dogaja,sramota res ena velika sramota in ubogi otroka kaj sta morala vse dat čez,ni jima blo lepo ne

Zala 15:58 02.oktober 2016.

Danes bi mati dobila pogojno, ker mladoletni otroci ne bi mogli biti prepuščeni samim sebi in ata bi čez dve leti bil že prost, ker bi se lepo obnašal. .... ...... V kolikor bi ju branil Matoz, Čeferin .... ipd., ...prikaži več bi nikoli ne bila zaprta. Še več. Dobila bi odškodnino za prestane psihične muke in blatenje dobrega imena. Ja, tudi sodstvo "napreduje", če imaš v mošnjičku cekine. Če jih nimaš, gorje ti.

• tomaz 13:26 02.oktober 2016.

Moja pripomba se je nanašala na Seniorjevo objavo.. Drugače je pa tko, da stare zamere vleči iz naftalina, prav nobenemu ne koristijo. Danes živimo v drugem obdobju, drugačnem sistemu in tu je treba iskati rešitve.

• mph 07:20 03.oktober 2016.

Katastrofa, ampak je v tujini, še posebaj čez lužo to nekaj čisto rednega, streljajo neoborožene civiliste, ki držijo roke v zraku, ljudje nedolžni sedijo po 50+ več let (če jih niso vmes usmrtili ali niso umrli), pri čemer je tam ...prikaži več zadoščalo, da je nebelec ubil belca in je starka sredi noči na 1 km in brez očal, ker je kratkovidna odlično prepozanala črnega kriminalca ... ipd ipd .... na bruh gre cel pravosodni sistem tega planeta .... z morda redkimi izjemami severno-evropskih držav, pa še te. Seveda to v ničemer ne zmanjša krivice, ki jih delajo naša sodišča.

• valerijakregar 11:58 02.oktober 2016.

mizerna odškodnina za prestano gorje te družine !!!!!!!!!!!...............s tem da denar niti slučajno ne more izbrisati oz. zaceliti čustvenih ran.le-te ostanejo za vedno.-----------.........zato naj bi bila preiskava deležna pritiskov "z vrha"...............vse bolj se zdi, ...prikaži več da se ponovno odvija podobna zgodba - Nović.nekoga je pač potrebno obsoditi vseeno če nedolžnega, samo da dokažemo da sodstvo deluje !!!!!!bolano !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nekoga je

• allstarr111 13:05 02.oktober 2016.

to je bila zmota oz sramota ex slo sodstva, je pa res, da v sedanjem demokratičnem sodstvu še vedno službujejo iste osebe kot takrat, le da so takrat bili sodniški pripravniki ali sodniki, sedaj pa so najtaglavnejši na vrhu sodstva ...prikaži več :) in na tožilstvu je enako

• micika 14:03 02.oktober 2016.

po krivem ga obsodit,to je taka sramota za naš sistem,da si ne moreš mislit!!sram me je da sm slovenka,a,večja živina,kot so j.j.,zidar,bavčar,oni lepo se sprehajajo,košarko igrajo,luštno se imajo,a bolani za sedet v reštu,kam,oj,le kam smo to prišli???res je SRAMOTA,NAJVEČJA ...prikaži več SRAMOTA SLOVENSKEGA SODSTVA!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.