Slovenija

Iz javnega sektorja v gospodarstvo: Bo učitelj vozil kamion? To pravi Matoz

Komentarjev 56
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • groffriedrich 17:39 21.september 2026.

Res čudno,po 35 letih se desničarska vlada spomne,da je preveč ljudi v državni upravi.Kdo je tu nor?Matoz,Janša al kar oba?Nikoli videno,nikooli,kar se dogaja sedaj.Pa,če gremo že tako daleč,je v parlamentu vsaj 40 poslancev preveč!Nebuloze,nebuloze,nebuloze in laži,da smrdi od njih.Ne vem,kdo ...prikaži več je tu bolj nor.KO PRIDEJO DESNIČARJI NA OBLAST,SE ZAČNEJO JEBANJA,DOBESEDNO.

• slovenski3 17:46 21.september 2026.

Si pozabil, da vas je bilo vedno premalo za kramp in lopato? Pomagati so vam morali bolj pridni Bosanci.

• Dieta 19:47 21.september 2026.

Slowenische geduldig "" Janša udaril po ruskih volitvah, nato pokazal Kučana in šokiral s primerjavo: »Tudi nam so ukradli volitve« """ Ali lahko pripeljete janezka k psihiatru ??

• Kojak 17:34 21.september 2026.

Važno da bo novo ministrstvi za demografijo zaposlilo 32 novih kadrov, ampak hvala bogu, če ne bi bilo umetne inteligence bi jih morali 300...

• Lucaskarl044 18:37 21.september 2026.

Finančna goljufija je lahko uničujoča izkušnja; ob izgubi težko prisluženega denarja se človek pogosto počuti povsem nemočnega. Tudi sam sem šel skozi to in nisem vedel, kako naprej. Naposled sem se obrnil na Trustwave.Cyberdefense@gmail com; preučili so moj primer in ...prikaži več me vodili skozi postopek povračila sredstev. Njihova strokovnost mi je povrnila upanje. Če ste postali žrtev goljufije, ne obupajte – poiščite strokovno pomoč in preverite, kakšne so vaše možnosti.

• tomaz8907 15:22 21.september 2026.

Najprej poglejte kaj vse spada pod javni sektor in mogoče vam bo kapnilo kam pes taco moli 😞

• Lucaskarl044 15:32 21.september 2026.

Če postanete žrtev prevare, se lahko počutite nemočne, zlasti po izgubi denarja, za katerega ste trdo delali in ga varčevali. To bolečino sem izkusil na lastni koži in nisem vedel, na koga se obrniti. Sčasoma sem stopil v stik z ...prikaži več Trustwave.Cyberdefense @ gmail com; skrbno so preučili moj primer in me vodili skozi postopek povrnitve sredstev. Njihova podpora mi je povrnila upanje. Če ste bili žrtev prevare, ne obupajte – poiščite strokovno pomoč in preverite, kakšne so vaše možnosti.

• Dieta 14:26 21.september 2026.

Matoz bo nekaj policistov poslal med šoferje avtobusov v LPP. Vsaj 12, pa naj pošlje one, ki izvajajo varovanje Matoza...

• maček 14:50 21.september 2026.

Kako kurca,policija je vendar podhranjena,razen v pisarnah.

• groffriedrich 17:42 21.september 2026.

Primankuje:UČITELJEV,POLICAJEV,ZDRAVNIKOV,MEDICINSKIH SESTER,SODNIKOV.kdo je zdaj tu nor?

torolino 18:43 21.september 2026.

Daj Frida ne serji. Učiteji nizja stopnja OŠ 5h na dan, sodnikov največ na 100000 prebivalcev v primerjavi z evropo. Poduči se malo preden kričiš poklice...

• Fantodfare 14:30 21.september 2026.

Citiram;;bo učitelj vozil kamion? To pravi Matoz,,, Komentiram,,,, Če učitelj noče in ne more voziti kamion pa naj gre za maserja v gayski klub,, Plača takva ili takva ,, samo da so penezi,,,Denar ne smrdi,,,, Saj učitelji itak niso pravi ...prikaži več dedci pravijo učiteljice, govorijo da so to feminizirani dedci,,,,, Baje zadnje čase že učitelji hodijo na ženska stranišča

Leon 14:47 21.september 2026.

Ali pa gredo na ulico in vržejo vlado za vse večne čase !

• maček 14:54 21.september 2026.

Tudi učitelji so podhranjeni.

• kana 15:17 21.september 2026.

Leon, verjetno si ti eden od tistih ki bo moral voziti kamion

• zlatke 15:39 21.september 2026.

Leon še šajtrge ne obvlada. On zna samo otresat...

• cigomigo 19:45 21.september 2026.

Leon v azilnlnem domi puši migrantom in se s tem preživlja

• Anči 14:34 21.september 2026.

Po komentarju se vidi da si farški🤮

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.