Vsi, ki ste tako goreče proti... mislite, da je nemogoče, da je kdo v vaši družini gej?Rajši zaupam otroka dvema gejema/lezbijkama kot enemu samemu župniku.
Pa nehajte že težit, ko pa pred Magistratom visi mavrična zastava in ko so se morali po komandi Jankoviča in Heglerjeve slikati vsi zaposleni v podpora zakona, je pa vse v redu, zanalašč bom glasoval PROTI, že zaradi takih osebkov,… ...prikaži večv, kateri mislijo, da imajo samo oni prav.
Pa še nekaj, te veze istospolnih imajo kratek rok trajanja, prva registracija v Sloveniji z vsem pompom , mislim da je bil Blažič in še eden se ne spomnim priimka, je trajala zelo kratek čas, potem je pa problem, kam… ...prikaži več z otrokom, kdo ga bo vzgajal, saj ni njegov, vem za kar nekaj parov, kateri menjajo partnerje po tekočem traku.
Prekleto teslo pedrovsko. Ti boš žalil vaške "pijančke". Vsak je boljši od tebe. Postavi se na prešerca, pa naj te nabrišejo vsi tisti tvoji mavrični simnpatizerji - zaščitniki otrok. Slabo se nam piše, če bodo naše otroke vzgajale pederčine in… ...prikaži večn to izsiljevalske pederčine, ker roko na srce, niso vsi slabi. Eni se pač zavedajo in spoštujejo naravne zakone.
Vsi, ki ste tako goreče proti... mislite, da je nemogoče, da je kdo v vaši družini gej?Rajši zaupam otroka dvema gejema/lezbijkama kot enemu samemu župniku.
Pa nehajte že težit, ko pa pred Magistratom visi mavrična zastava in ko so se morali po komandi Jankoviča in Heglerjeve slikati vsi zaposleni v podpora zakona, je pa vse v redu, zanalašč bom glasoval PROTI, že zaradi takih osebkov,… ...prikaži večv, kateri mislijo, da imajo samo oni prav.
Že samo pogled na fotko se mi obrača, in ne daj bog da je v moji družbi.
Pa še nekaj, te veze istospolnih imajo kratek rok trajanja, prva registracija v Sloveniji z vsem pompom , mislim da je bil Blažič in še eden se ne spomnim priimka, je trajala zelo kratek čas, potem je pa problem, kam… ...prikaži več z otrokom, kdo ga bo vzgajal, saj ni njegov, vem za kar nekaj parov, kateri menjajo partnerje po tekočem traku.
Nisem ne LEV pa ne DESEN...samo imam pa eno vprašanje...a v cerkvi je prepovedano novačit na paradi ponosa je pa pa dovoljeno?
Daj strezni se že enkrat.... saj včasih imaš res pametne misli, tokrat pa... no comment.
Meni pa se že bruha odkar se ti brezjajčniki borijo za nekaj kar jim narava ni namenila.
Praviš da ne: https://www.facebook.com/LjubljanaPride/
Pa ne govorit, da smo "pametni" in duhoviti, ker govorimo resnico.
Tukaj ne govorimo o nobenem siljenju ampak o tem kar predlaga Ljubljana Pride in cerkev!
Ogabno .
V cerkvah novačijo?!!! Pa saj je ja tam največ istospolno usmerjenih dušebrižnikov, ki počno vse možne "packarije"!!!? BLJAK!!!
Še hujša je njegova desna/leva (????) razbojnica!?!
Zoper staro baburo tudi!!!?
Prekleto teslo pedrovsko. Ti boš žalil vaške "pijančke". Vsak je boljši od tebe. Postavi se na prešerca, pa naj te nabrišejo vsi tisti tvoji mavrični simnpatizerji - zaščitniki otrok. Slabo se nam piše, če bodo naše otroke vzgajale pederčine in… ...prikaži večn to izsiljevalske pederčine, ker roko na srce, niso vsi slabi. Eni se pač zavedajo in spoštujejo naravne zakone.
Dej pejt raj seksat, kot tu pametovat....kako?...me ne briga, le zase obdrži ok?
Jst bom dal gas ZA in cela moja okolica tud men gredo že na živce vsi tisti ki bi srednji vek ... živi in pusti živeti ...
A res ne razumeš, zakaj je to trn v peti, ostalo pa so pač trivialne skrbi, na katere smo že navajeni?
Tako se govori!
enim pač bolj drek diš...jaz pa navijam,da zmaga AIDS.