Pravilno, da je odstopil.Naj vas vprašam, koliko vas in vaših sosedov, oz vaših staršev, starih staršev ima kako črno gradnjo?Sem prepričan, da vsak drugi, ki ima hišo.Če že sam sosede pogledam, ima skoraj vsak drugi oz tretji,… ...prikaži več kaj na črno zgrajeno.Tko da...
Pod prvo ne nakladaj o temu ,da nisi pristaš ene ali druge vlade ker vem ,da častiš grosupeljskega šupka! To ali mi pa kaj hočeš ali nočeš pa mislim ,da ni problem! Ko sem te videl jadnika te bom pustil… ...prikaži več kar na miru! Pravi klinček si!
Zakaj so profesorji neumniBi lahko profesorji, ki jih imamo, ene in druge vzgojili in izobrazili, če bi jim omogočili drugačne razmere za delo, ali bi bili zgolj še bolj takšni, kot že so? …http://za-misli.si/kolumne/gregor-hrovatin/881-zakaj-so-profesorji-neumni
Plagiatorstvo in sestajanje s kriminalcem za katerim so v več državah razpisane mednarodne tiralice in nesposobnost povedati dva, tri stavke brez listka, saj veste pišem o črnogorski partnerki, ki ima pri dobrih štiridesetih kar 5, 6 nepremičnin.?
Slow, slow, quick, quick....
a bo dobu 6 mesečno nadomestilo dohodka ?
murder kaj si tako nastrojen prot men sej ti nč nočem jest povem svoje mnenje ti daj pa svoje,nisem pa pristaš ne ene ne druge vlade
Virant, virant, kdo se je vse včlanil v tvojo DL.????
...naj spoka tudi PreVirant, sej ni nič iz njega, samo meglo meša...na volitvah bo vidu kje je...NIKJER!!
Ha ha ha, kdo vse se je včlanil šele v SDS???
Po mojem bo pa kar držalo ... govorimo seveda o vaškem področju.
Pri Janši se to nebi zgodilo, njegovi niso nikoli krivi, tudi, ko se jim dokaže.
Kaj takega pa se še nikoli ni zgodilo!! Bravo!Kaj boste pa zdaj nasprotniki nove vlade našli?? Črno gradnjo pasje ute??
Če je prepričan, da je nedolžen, zakaj potem odhaja.Očitno le ni čisto prepričan. Oziroma dobro ve, da ni nedolžen!
počelo je
Upam pa seveda, da bo zadeva dobila čimprej pošten epilog. Če je kriv, naj se to ugotovi, če ni, pa naj se tudi.
Odhaja zaradi MORALNE ODGOVORNOSTI. To pripadniki in simpatizerji sdeesovci sigurno na razumete!!!
Pravilno, da je odstopil.Naj vas vprašam, koliko vas in vaših sosedov, oz vaših staršev, starih staršev ima kako črno gradnjo?Sem prepričan, da vsak drugi, ki ima hišo.Če že sam sosede pogledam, ima skoraj vsak drugi oz tretji,… ...prikaži več kaj na črno zgrajeno.Tko da...
ne nakladaj
Pod prvo ne nakladaj o temu ,da nisi pristaš ene ali druge vlade ker vem ,da častiš grosupeljskega šupka! To ali mi pa kaj hočeš ali nočeš pa mislim ,da ni problem! Ko sem te videl jadnika te bom pustil… ...prikaži več kar na miru! Pravi klinček si!
verjetno bom užival enako dolgo kot ti. Sicer, dajmo se presenetiti, kaj vi v SDS veste kaj so to etični in moralni standardi???
Zakaj so profesorji neumniBi lahko profesorji, ki jih imamo, ene in druge vzgojili in izobrazili, če bi jim omogočili drugačne razmere za delo, ali bi bili zgolj še bolj takšni, kot že so? …http://za-misli.si/kolumne/gregor-hrovatin/881-zakaj-so-profesorji-neumni
Plagiatorstvo in sestajanje s kriminalcem za katerim so v več državah razpisane mednarodne tiralice in nesposobnost povedati dva, tri stavke brez listka, saj veste pišem o črnogorski partnerki, ki ima pri dobrih štiridesetih kar 5, 6 nepremičnin.?
Ha, ha, ha...kaj vse šele v ps?