Mimogrede, možnosti da se pojavi kakšen Radan je pri nas zaradi izkušenj v zaupanje zdravstvenega sistema kar nekaj. Zato sem proti temu, da bi moje rezervne dele uporabljali kot na način servisiranja avtomobilov rabljenih rezervnih delov ukradenih avtomobilov.
V EU transplantu se NE VE, kdo bo dobil čigav organ; SLO organ SE NE VSAJA V SLO TELO!!!! Če bi poznali pravila, ne bi pisali neumnosti. Tako je povsod, vsi ste pametni, pa nimate blage veze...
Darovali naj bi za koristi zdravstvene stroke,ki bi na ta način mastno služila.Naj se objavi resnična številka koliko je prostovoljnih darovalcev izmed teh 5.308 prostovoljnih oseb zdravnikov in kirurgov!Naj ne ugibam!
CPP jemljem kot napotilo kako naj vozim/vozimo, da bom/bomo prišli živi in zdravi do svojega cilja. Zakaj tebi pomenijo prisilo, to več ti. ...... ....... O drugih zakonih, med katerimi so tudi taki neživljenski, bi se pa dalo razpravljati.
Pojma nimas kako stvari potekajo in pises neumnosti
Mimogrede, možnosti da se pojavi kakšen Radan je pri nas zaradi izkušenj v zaupanje zdravstvenega sistema kar nekaj. Zato sem proti temu, da bi moje rezervne dele uporabljali kot na način servisiranja avtomobilov rabljenih rezervnih delov ukradenih avtomobilov.
Ne samo tisto kar naštevaš da je fuč, najhujše je tisto v glavi. Sicer pri tebi težko, ker nekaj kar ni ne more biti fuč.
V Sloveniji je bilo 31. 13. 2016 v register opredeljenih darovalcev vpisanih le 5.308 oseb. A tega pa ne bo nihče komentiral?
who cares, die and let us leave, rotten in your grave
ti res živiš v lastnem vesolju, je tako? Kartico si kar nekam zatakni. Neumnega organa raje nimam, kot da živi dalje v meni.
V EU transplantu se NE VE, kdo bo dobil čigav organ; SLO organ SE NE VSAJA V SLO TELO!!!! Če bi poznali pravila, ne bi pisali neumnosti. Tako je povsod, vsi ste pametni, pa nimate blage veze...
Bilo bi jih več, če se ne bi bilo potrebno vpisovati v register.
Večina jih konča na pokopališču.
oho, strokovnjak /s, spet nek quazi izobraženec z zelo malo pojma.
Fuck yourself in your grave.
Darovali naj bi za koristi zdravstvene stroke,ki bi na ta način mastno služila.Naj se objavi resnična številka koliko je prostovoljnih darovalcev izmed teh 5.308 prostovoljnih oseb zdravnikov in kirurgov!Naj ne ugibam!
NIKOLI NE BI ZMANJKALO ORGANOV, ČE BI SVOJCEM ZA NJIH NEKAJ PLAČALI. NIKOLI NE BI ZMANKALO KRVI, ČE BI ZANJO NEKAJ PLAČALI.
Kogar piči kača se boji zvite vrvi !
točno takonarave ne moreš prevarat, ker vedno vrne udarec
CPP jemljem kot napotilo kako naj vozim/vozimo, da bom/bomo prišli živi in zdravi do svojega cilja. Zakaj tebi pomenijo prisilo, to več ti. ...... ....... O drugih zakonih, med katerimi so tudi taki neživljenski, bi se pa dalo razpravljati.
Ja, pri mesarju si kupi svinjske možgane, mogoče boš potem boljši.
Motijo me tisti predpisi in zakoni, ki posegajo v mojo integriteto brez mojega pristanka VSI
Bruham... še bolj bi radi služili s človeškimi organi... :-(
Zakaj pa ne bi.Sicer sem že prijavljen kot darovalec. Tudi moja ožja in širša družina to ve!