Slovenija
110 ogledov

"Moški z lučko preprečil še večjo katastrofo"

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zdrej 15:37 31.januar 2016.

Zato, ker ti mogoče ne pride na misel, da bi kdo to nastalo situacijo poskušal omiliti s tem kar ima in narediti po najboljše po svojih močeh. Predvidevam, da to vsekakor ne bi bil ti!!! Ni čudno, da ljudje kličete ...prikaži veče gasilce za banalnosti, kot so mačke na drevesu in pobegli ptiči. Skratka skoraj normalne zadeve. Jaz bi tekel ob zunanji strani ograje in svetil v obliki X, , če mojim ne bi bilo hudega. In zgleda nisem edini ki nekako tako razmišlja. Sicer bi pa na takih mestih, kjer so se zgodile take nesreče zaradi megle, moral DARS instalirati rdeče utripajoče luči (ali kake kombinacije rdeče-rumene) ki jih aktivirajo operaterji (rumene so prepogoste in marsikomu ne pomenijo nič). Le te bi bile instalirane vsakih 5km oz. da bi instalacija bila lažja ob telefonskih govorilnicah. Le te imajo vso infrastrukturo, pa še indikator govorilnice bi bil, če se kaj zgodi.

• jakec1575 18:35 31.januar 2016.

Dobro, da je bil en s trezno glavo z lučko. Škoda, ker nista bila dva. Več. V obnovitveni obvezni tečaj za vse voznike motornih vozil, bi dal v izpit in pripravo tudi poduk o reagiranju v več različnih kriticnih situacijah. ...prikaži več o nevarnostih, o prvi pomoči. o organiziranju prvih neposkodovanih pric nesrece. Zdi se mi, da Slovenci tu zelo šepamo in smo na paporju precej samozavestni. Koliko nas zna dat umetno dihanje, ustaviti krvavitev ali podobne reci.

• asmas 06:49 01.februar 2016.

Moški je Postojnčan.Ni pa mi jasni ZAKAJ MI ADMIN BRIŠE KOMENTAR ,KO POVEM IZ KJE JE JUNAK

• asmas 06:49 01.februar 2016.

Moški je Postojnčan.Ni pa mi jasni ZAKAJ MI ADMIN BRIŠE KOMENTAR ,KO POVEM IZ KJE JE JUNAK

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.