Svet
2767 ogledov

Moskva na udaru: "Eden najhujših napadov doslej!"

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 10:44 21.avgust 2024.

    To nekako diši po gobastem oblaku ko bo pihalo proti zahodu......

  • nostradamus 11:03 21.avgust 2024.

    drzi zal je tako da ima par bolnikov dostop do jedrskega orozja s katerim ustrahujejo eden drugega talci vsega smo pa navadni smrtniki

  • Enzgg4 11:53 21.avgust 2024.

    Toliko časa, da bo Putin aktiviral ves svoj arzenal z izjemo jedrskega. Če bo hotel "demokratični zahod" ohraniti UA, bo moral v direktni spopad z RU. In svet bo šel v kurac.

  • Avatar MS
    MS 12:40 21.avgust 2024.

    Ruski predsednik Vladimir Putin je pobegnil v svoj skrivni luksuzni kompleks blizu Valdajskega jezera! V ta namen naj bi celo vnaprej posnel več videoposnetkov srečanj z uradniki, ki jih nameravajo ruski državni mediji objavljati ves teden, da prikrijejo njegovo odsotnost.

  • Avatar MS
    MS 12:39 21.avgust 2024.

    Ruski predsednik Vladimir Putin raje kot z letalom po Rusiji potuje z oklepnim vlakom, in sicer zaradi paničnega strahu pred ukrajinsko sestrelitvijo! Putin pa svoj oklepni vlak aktivno uporablja od avgusta 2021, najpogosteje, da pride do svoje rezidence, skrite v ...prikaži večv gozdu ob Valdajskem jezeru.

  • Jernej65 11:54 21.avgust 2024.

    Če bi Putin pred napadom na Ukrajino pogledal v kristalno kroglo in videl, kaj se bo dogajalo danes, se niti pod razno ne bi odločil za to agresijo. Če bi mu kdo takrat rekel, da bo čez dobri dve leti ...prikaži več del Rusije zasedene s strani Ukrajine in da bodo ukrajinski droni letali nad Moskvo, bi rekel da je nor. Putinu gre vse narobe, začel je nekaj, kar ne more končati. Njegovo rdečo črto so Ukrajinci že velikokrat prestopili. Ve, da ne more uporabiti jederskega orožja, ker je to zanj in Rusijo smrt.

    • Jernej65 12:00 21.avgust 2024.

      Jederskega orožja ne more uporabiti, ker bi s tem izgubil Kitajsko, kot tihega zaveznika. Brez Kitajske podpore je gotov. Na žalost bomo še kar nekaj časa gledali ofenzive z ene in druge strani ter na tisoče mrtvih. Na koncu se ...prikaži več bo potrebno vsesti za mizo in sprejeti sporazum, s katerim ne bo nobeden zadovoljen, hkrati bosta pa obe strani to prikazovali kot zmago. Putinova pohlepnost in nepremišljenost, bo Rusijo in Ukrajino drago stala. Če bo Putin pridobil nekaj ozemlja, bo to zanj pirova zmaga

    • mph2 12:33 21.avgust 2024.

      @jernej65, kot vedno se motiš v tem primeru, če bi pogledal v stekleno kroglo bi šel nad Ukrajino v stilu NATO kriminalcev, bi v par tednih ostali brez par milijonov prebivalcev, uničil bi jim vso infrastrukturo, ne bi imeli vode, ...prikaži več interneta, ... kar še vedno imajo vse. In spet, pameten kot si, če bi malo prej spremljal, da so po Donetsku in Lugansku ukronacisti pobili čez 11.000 prebivalcev, ki so se kot MI odločili za odcepitev od matične države, vsega tega tudi ne bi bilo.

    • Jernej65 13:35 21.avgust 2024.

      Dokazano je Putin daleč največji terorist na svetu, poleg Netanjahuja seveda. Že od kar je voditelj Rusije, terorizira skoraj vse sosednje države. Ne bom ti več našteval, ker nikoli ne boš razumel. Kdor že dve leti trajba Putinove laži jih ...prikaži več bo trajbal še naprej. Kako prikladno je za vse njegove neuspehe in zablode obtoževati Nato. Velika napaka Nata je, da ni že od vsega začetka veliko bolj odločno podprl Ukrajine in ji dal na razpolago vsa razpoložljiva sredstva za obrambo.

    • mph2 13:59 21.avgust 2024.

      @jernej65, se pravi nobenega probleme zate klanje ukronacistov po Lugansku in Donetsku, morda tudi meniš, da mi nismo imeli pravice za se odcepit od Yu, nobenega problema, da so NATO kriminalci poteptali vse dogovore iz MInska in dobesedno obkrožili Rusijo ...prikaži več z NATO sateliti, ... ipd ipd. In problem ukronacizma ti je očitno povsem tuj, pa čeprav so ravno ZAHODNI mediji na veliko in redno poročali o temu tam, pol pa je vse poniknilo. Zame pa sem rekel, Putin anti demokrat, tiran, ... ampak ima prav.

    • mph2 14:01 21.avgust 2024.

      Jaz se nimam za rusofila, tebe pa vidim kot totalnega rusofoba, prav jih sovražiš. In natofil jasno (ne vidiš nobenega problema s Sirijo, Libijo, Afganistanom, Irakom, ... in vsemi lažmi tam okoli za invazije. To je velika razlika med tabo ...prikaži več in mano. Se trudim objektivno videt. Da ne govorimo, da so prejšnjo oblast v Ukrajini zrušili ravno Američani z domačimi oligarhi in postavili oni po svoji izbiri Zelenskega. Vojna ali ne vojna, še vedno ni tam volitev, da bi ljudje povedali svoje.

    • Avatar MS
      MS 15:19 21.avgust 2024.

      Dejstva: Rusija je napadla neovisno, suvereno svetovno priznano državo! Rusija raketira in bombardira ukrajinske šole, vrtce, bolnice in civilna stanovanjska naselja! Rusija pobija ukrajinske otroke, žene, starce! Rusija izvaja etno in genocid nad nedolžnim prebivalstvom! Putin je ob Netanjahuju največi ...prikaži več zločines nove dobe! Pika!

    • Jernej65 15:19 21.avgust 2024.

      mph2, a da nisi rusofil? Samo rusofili verjamejo Putinovi propagandi. Točno to govoriš, kar govori Putin. Putin ima govore dolge po dve uri in samo naklada, Nato to, Nato ono, zahod to, Amerika ono. In ti mu vse verjameš. Kar ...prikaži več si zgoraj napisal, je čista kopija rusofilskih nakladanj, ki je vsaj v 90% laž in že dve leti gonite eno in isto. Obrni ploščo in začni malo pisati o Putinovih zločinih. Ti bo prej odpadla roka, kot boš pa vse napisal. Ja sovražim morilce kot sta Putin in Netanjahu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.