Idioti rdeci, kdo je ze zdavnaj hotel poslati vojsko na mejo, kdo je rusil ograje, kdo je spissl zascino zakonsko sranje za cigote, itd., itd., itd. … OMG, samo se do prelepe pomladi, ja, ni vec dalec pa bodo prisle… ...prikaži več pomladanske nevihte nad mocvirski kurjek👍😝👍🔥🔥☠️
ico7...postavitvam ograj je nasprotoval SDS, zacel jih je podirat SDS, cigotom podelil privilegije.. spet SDS, brez ukrepov ob umoru Slavsa s strani ciganov.. spet SDS.....jap tko je to!
To mi smrdi na izredne razmere in posledično zamik volitev....
Ne delaj se norega! Nobenega zamika volitev ne bo. Volitve bodo, janša bo izgubil in mi bomo od sreče....plesali. ha, ha, ha.
Saj sem rekel, da so izredne razmere, če posranega pernatega varuje SWAT in ne navadni policaji!
rajko55, zadnji ki je izkoristil izredne razmere za uveljavljanje svoje represije, je bil Janša.
Idioti rdeci, kdo je ze zdavnaj hotel poslati vojsko na mejo, kdo je rusil ograje, kdo je spissl zascino zakonsko sranje za cigote, itd., itd., itd. … OMG, samo se do prelepe pomladi, ja, ni vec dalec pa bodo prisle… ...prikaži več pomladanske nevihte nad mocvirski kurjek👍😝👍🔥🔥☠️
ico7, ograje je začel rušiti Janša, zakon o ciganih je spisal Janša leta 2007. A si to mislil?
ico7...postavitvam ograj je nasprotoval SDS, zacel jih je podirat SDS, cigotom podelil privilegije.. spet SDS, brez ukrepov ob umoru Slavsa s strani ciganov.. spet SDS.....jap tko je to!
Pri tebi je pa ze bilo Martinovo, nje dede!? Mora biti pa noro mocan…👉🏿😝👉🏿🤮
ico7 si dobil kar si iskal ali rabiš še kaj za utihnit.
Vidim, da levi poznate le neko čudno svojo ”resnico”.
Sem že spraševal, če bodo razglasili izredne razmere...v svojem zanosu je prav možno...